Forum despre Cameron Romania


havi Joi, 1 Noiembrie 2012
stie cineva o adresa de mail unde se poate depune cv la firma Cameron din Ploiesti
Camy Joi, 1 Noiembrie 2012

uite telefonul

Telefon:+40 244 30.66.00
Fax:+40 244 33.65.53

rzv Luni, 25 Februarie 2013

Eu m-am angajat la Cameron doar ducand un CV personal la Ploiesti si dupa 2 luni m-au sunat si m-am angajat.

George Marti, 28 Mai 2013

Pe ce post te-ai angajat tu? in baza unui singur interviu? hai lasa vrajeala.
A propos , pe anumite posturi (achzitii , planificare) este un flux foarte mare.

ioana Miercuri, 21 August 2013
Sunt o companue serioasa, angajeaza corect, in functie de rezultatele de la interviu, eventual testare si platesc corect, in piata. Sanse reale de promovare, in timp, daca esti bun. Este unul fin angajatorii seriosi. Poti ajunge la ei daca esti interesat si daca te califici. Nu sunt perfecti, dar sunt destul de buni. Merita.
Rares Joi, 29 August 2013
M-au sunat astazi cei de la Cameron. Mentionez ca de circa 2 ani tot trimit CV la ei. Este vorba de pozitia de Accounting Manager. Din pacate, nu mai locuiesc in Bucuresti, desi pe CV am scris Bucuresti (adresa de buletin). Doamna care m-a sunat m-a atras atentia ca trebuia sa scriu adresa reala (unde locuiesc acum). Am fost informat ca vor fi mai multe etape de recrutare, iar prima etapa este strict pe marginea CV. Am propus sa parcurgem aceasta etapa prin Skype, doamna a fost foarte surprinsa si mi-a spus ca nu e o abordare profesionala. De povestit un CV se poate face si pe Skype sau telefonic daca firma nu-si asuma cheltuielile de deplasare sau cazare a unui candidat (orice firma serioasa ar trebui sa-si asume costurile de cautare). A ramas sa vorbeasca "cu seful" daca e de acord, dar dupa atitudinea dansei de la telefon nu cred ca voi mai fi sunat.
Gicu Duminica, 24 Noiembrie 2013
Am avut si eu un interviu la Cameron: a durat destul de mult tot procesul (cam 3 luni) ; cu toate acestea mi s-au parut destul de seriosi -cu toate ca nu am obtinut jobul respectiv. Ciudatenia a fost ca mi s-a reprosat ca am avut prea multe joburi (?!)
mary Marti, 21 Ianuarie 2014

si eu am tot incercat si tot am timis cv-uri, insa fara folos
cerintele lor de pe site sunt oricum foarte mari , pe toate posturile, nu cred ca gasesc ei asemenea persoane supercalificate.

Nicky Joi, 23 Ianuarie 2014

Buna ziua inainte de craciun mai exact pe 16.12.2013. la ora 16:30 pentru postul de Design Engineer.Am fost la interviu la Cameron in Campina.Am ajuns la 15:30 pentru ca nu stiam cum e drumul (aglomeratie....).Nu a fost problema m-am plimbat pana la 4:30.Am fost poftit in cladire de catre fata de la receptie.Mi-a zis ca tipa de la resurse are un pic de treaba.(la ora interviului-primul semn de neseriozitate) A venit tipa de la resurse de m-a luat de la receptie pe la 17:00 si m-a dus intr-o sala ca sa imi dea un test.M-a lasat singur cu testul pana la 18:30.Intre orele 17.00-18.30 a venit o singura data sa vada ce fac.Dupa 18:30 a venit sa tina interviul...Am stat pana la 19:00. Asta nu a fost interviu!

radu Joi, 23 Ianuarie 2014
Asa si?ce ti se pare neserios? Asta a fost prima faza a interviului nu ti s-a spus asa?
et Joi, 23 Ianuarie 2014

Daca te cheama la al doilea interviu te duci?

radu Sambata, 25 Ianuarie 2014
normal ca se va duce.nu stie ce inseamna un interviu profesionist
radu Sambata, 25 Ianuarie 2014
Aveti idee ce salarii ofera aceasta companie? Am auzit ca plateste foarte bine
nicky Marti, 4 Februarie 2014

Nu trag concluzii.dar cum iti explici ca mai ma chemase inainte de inca 2 ori si pe 16.12.2013 era a 3 oara.si m-au sunat si ieri 03.01.2014 inca o data.sa vin la campina la interviu.de fiecare data mi-au dat aceelasi test.cred ca am uitat numarul interviurilor de la alte firme.maxim la un interviu am stat 3 ore.Asa ca am fost la o groaza interivuri.
Ce sa mai cred?!ca salariu te platesc bine.
Trageti singuri concluziile

O zi buna

Florin Marti, 4 Februarie 2014

Eu m-am angajat fara sa am nici o pila sau relatie. Pentru a avea succes trebuie sa ai ceva experienta in CV in functie de natura postului si sa nu ai vreo facultate de genul "Titu Maiorescu" sau "Spiru Haret" pentru ca oricum nu vor fi luate in calcul.
@Nicky, postul de Design Engineer presupune mult profesionalism si in consecinta angajatorul trebuie sa se asigure ca tu corespunzi din punctul de vedere al cunostintelor, deci un test de 2 ore nu mi se pare mult.

andreea Luni, 10 Februarie 2014
buna m-ar interesa si pe mine ce tip de test ai dat? in ce consta?
tony Joi, 13 Februarie 2014

Fata de alte firme asta e chiar serioasa.cunosc oamenii care lucreaza acolo si au o parere buna

Florin Miercuri, 19 Februarie 2014

@Andreea, am dat doua teste si anume, la primul trebuia sa traduc un text din romana in engleza, si la al doilea erau cateva intrebari tehnice din cadrul specializarii pentru care am fost la interviu.

Nicky Vineri, 21 Februarie 2014

@Florin ai dreptate in ceea ce zici.Nu e problema de un test de 2 ore.CI de faptul ca am dat acelasi test de 3 ori.M-au pus sa astept un raspuns.Si de fiecare data cand trebuia sa imi ofere un raspuns ma invitau la interviu.Eu mai trag nici o concluzie.

Eu unde lucrez m-au chemat la interviu intr-o miercuri si joi m-au chemat sa semnam contractul pe nedeterminat.E acelasi post de inginer proiectant.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?