Forum despre Caphyon


ion.ilici.iliescu Duminica, 10 Noiembrie 2013

Am lucrat cam 2 ani aici, dupa facultate. Ai ce invata, mediul e ok. Salariul e ok.

ITist Duminica, 10 August 2014

Am lucrat aici si pot spune ca e "firma de apartament" dezastru!
Profita de tineri absolventi si ii angajeaza cu salarii de mizerie (800 RON va spune ceva ca programator java), in plus daca nu ai carte de munca trebuie sa lucrezi in proba cica minim 3 luni zic ei pana iti face, nu tu contract, nimic!
Am avut experiente neplacute cu ei!
Nu recomand la nimeni firma asta, doar daca chiar nu aveti unde sa va duceti, ma refer aici la tineri abolventi fara experienta!
Celor cu experinta (minim 2-3 ani) nu recomand deloc, sunt firme mult mai bune in Craiova si care platesc mult mai bine!

Blondu Joi, 14 August 2014
Firma mica. Buna pentru incepatori, dar dezastru pentru avansati. Salarii mici.
Alex_F5 Marti, 11 Octombrie 2016

Am lucrat acolo, este cea mai proasta experinta a mea. Firma e mica, dar nu asta e problema.
Problema este a sefilor din conducere.
Este un mediu de lucru foarte frustrant(ca sefii sunt frustrati).
-Esti privit doar ca o resursa indiferent cat de bun esti, pentru ei nu conteaza asta.
-Posibilitati de dezvoltare 0. Nu esti avansat.
-Nu prea ai ce invata. E un departament ce se ocupa cu un tool numit Advanced Installer. In mare parte, toolu asta impacheteaza niste fisiere intr-un Install Shield ca mai tarziu sa-l folosesti ca sa-l instalezi.

Notez, am foarte multa experinta pe Java, C++, Teste Automate. Mi-e sila cand ma gandesc unde am putut sa ajung sa lucrez, am stat putin ca nu am rezistat cand vedeam ce e acolo. Mai auzisem eu ceva de ei, dar pana nu vad eu, nu cred. Nu va recomand sa meregeti la firma asta. Am simtit ca as fii privit ca un simplu muncitor, fara sa mi se asculte si respecte ideile. Mergeti in alta parte, mai ales cei care aveti exp.

Inca ceva: fiti atenti cu contractele pt ca ei chiar incalca regulile. Cat am stat acolo veneau oameni la interviuri si ii tinea cate o luna(cica proba) si apoi ii scotea afara. Nu este posibil asa ceva, nu este reglementat ce fac ei. Contractu ti se face pe 3luni, apoi pe 6luni si tot asa.

Legea spune, sunt 90zile perioada de proba, automat dupa aceasta perioada se face contract pe perioada nedeterminata. Deci fiti foarte atenti in caz ca aveti de a face cu ei. Nu stati si nu ziceti nimic, anunati organele competente, ITM. Faceti plangere la ITM general nu ala local.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?