Forum despre Carmolimp SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 25 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Carmolimp SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Carmolimp.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
gogu Luni, 25 Februarie 2013
Multumesc ca l-ati adaugat. O sa indrum angajatii sa isi spuna parerile aici.
mastermind Luni, 25 Februarie 2013
Eu am lucrat ceva timp la Carmolimp. Va spun eu cum este in mediul acela de lucru.. diferenta dintre sclavi si noi era ca noi primeam bani... Se lucreaza si 16 ore iar a doua zi de la ora 7 trebuia sa fi apt de munca. Daca lipsesti o zi ti se trage din salariu pana la 500 RON!!! Daca ai ceva de obiectat raspunsul e simplu si clar: "mai sunt o gramada care asteapta la poarta"... Si mai sunt multe alte dar deocamdata ma opresc aici...
Cybergirl Luni, 13 Octombrie 2014

Salariul pentru un post de economist la un supermarket este de 1600 RON. Conditiile sunt de groaza: stres maxim, se tipa la tine, accesul de sefie, nu este pauza de masa, esti terorizat la maxim de volumul de munca, sefa de magazin sta si se joaca Solitaire pe net si chat pe yahoo. Tu faci munca a trei persoane, de dim de la 9 pana la cat va vrea sa te tina. Stresul este maxim, pleci de dim si nu stii cand vii. Nu recomand! A! Salariile se dau o data/ 3 luni. Pana atunci ramai fara casa, ti se taie lumina, gazul, etc. :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?