Forum despre Carol Parc Hotel


Maria Vineri, 4 Ianuarie 2013

Pot incepe prin a spune ca a trecut un an de cand nu mi-am luat salariu de la ei, salariu pe concediu ce mi se cuvenea prin munca pe care o depuneam zi de zi, fara zi de concediu (doar 2-3 zile libere legate, asta daca te intelegi cu colegii de pe celelalte ture).
In mod normal intr-un hotel se pune accent pe comunicare, ca e verbala sau non verbala, conteaza foarte mult cum iti mentii clientul in sejurul pe care il petrece, ni se facea observatie ca ce tinem clientul "atat "de vorba, dar ii ofereai informatii despre obiective, restaurante etc. Cat despre tips ce sa va povestesc, sa fim sinceri nu se fac tips-uri zilnice. Succes

Bogdan Sambata, 5 Ianuarie 2013

Eu voi discuta problema din punctul de vedere al unui bell-boy/hamal/portar cu atributii de instalator, electrician, gradinar, maturator, spalator de candelabre si ma opresc aici.


Sunt si eu in situatia de a nu-mi fi luat o mare parte din salariu inca din ianuarie 2012. Desigur ... nu cei 600 lei luati legal in acte.


Salariu = minim. La angajare mi s-a spus 800 lei in primele 3 luni, si apoi 1000. 600 lei conform adeverintei de salariu. Nu am ajuns la 1000, cu toate ca am lucrat mai mult de 3 luni.
Loc de munca = hotelul este foarte frumos, daca esti pasionat de turism, merita sa-l vezi macar (se fac tururi de hotel).
Nivel de munca = tipic pt romania, o persoana acopera mai multe domenii diferite si munceste full-time pt toate.
Timp de munca = teoretic 5 zile cu 2 pauza, 9 ore/zi (8 ore + 1 ora pauza de masa, din care prinzi 10 minute), exceptie fac evenimentele si zilele cand e de munca exact cand trebuie sa pleci. Nu am avut probleme cu zilele libere.


In final mentionez ca este al doilea hotel de 5* in care am lucrat, primul fiind in strainatate. Am scris aceste randuri pt a impartasii experienta mea la acest loc de munca, nu pt a invinovati sau a judeca sau a gasi solutii.

Jemil Duminica, 13 Ianuarie 2013
Cat este salariul pentru un ospatar si pentru postul de bell-boy?
Kelu Duminica, 13 Ianuarie 2013

Carol Park Hotel, un hotel intr-adevar frumos si bravo pentru asta !

insa trebuie si acceptat si asumat faptul ca s-ar putea sa fie si anumite probleme prin interior. si ghiciti ce, este destul de normal sa fie si probleme. doar daca acestea sunt asumate si descoperite, totul se poate imbunatati.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?