Forum despre Carrefour Romania


mihaela636 Joi, 20 August 2015
Spuneti-mi si mie va rog,cat castiga net un lucrator universal sau un lucrator comercial la carrefour,multumesc.
georgel Joi, 21 Ianuarie 2016
Salariile din Carrefour Galati, ma refer la cel din Bulevardul George Cosbuc nr. 251 sunt cum nu se poate mai proaste. Am fost acum cateva zile la un inteviu la ei, sa tot fi fost data de 14.01.2016, nu stiu exact, dar oricum nu conteaza. Pe scurt mi s-a oferit salariul "enorm" in valoare de 735 de lei net (nici macar minimul pe economie) plus cate un bon de 9,4 lei per zi lucrata. In plus mi s-a oferit si un ajutor de transport in valoare de 40 de lei, daca imi aduc eu bine aminte.
Pe langa toate aceste "mari" beneficii mi s-au oferit si altele care s-au discutat in postarile anterioare, nu le mai aduc aminte.
Ce m-au intrebat la interviu a fost salariul pe care l-am avut la fostul loc de munca, tot intr-un market asemanator Carrefour. Cand le-am spus ca aveam doar salariul apropiat de suma pe care mi-o oferau ei cu tot cu bonuri plus alte beneficii au cam lasat-o moarta.
Celelalte intrebari au fost in legatura cu atributiile pe care le-am avut la fostul loc de munca. Uitam, postul pe care mi l-au propus, a fost unul in receptie marfa.
M-au sunat a doua zi sa-mi comunice rezultatul, pozitiv sau negativ, dar nu le-am raspuns pentru ca eram ocupat cu un alt interviu, Cand i-am sunat eu inapoi bineinteles ca nu au mai raspuns.
Ceea ce ofera Carrefour Romania e bataie de joc, nici macar minimul pe economie nu-l ofera!
Isi pot cauta linistiti oameni in continuare, eu unul m-am lamurit, nu voi mai aplica niciodata la ei.
kallos Marti, 18 Aprilie 2017

Salariul pt casier 6 ore e 720 + prima de transport 80 de lei + bonus de cativa lei daca lucrezi in week-end sau stai peste ora 10. De sarbatori mai primesti ticket de cumparaturi Carrefour de 100 de lei. Per total o experienta temporara ok daca ignori faptul ca toti fara bac sunt angajati si unii chiar ajung sefi de echipa.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?