Forum despre Casa Auto Iasi


ADMIN - undelucram.ro Joi, 30 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Casa Auto Iasi, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Casa Auto Iasi.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Elena Duminica, 6 Aprilie 2014
A fost cineva la interviu pentru postul de Specialist Resurse Umane? Imi puteti da mai multe detalii despre prgramul de lucru, conditii salariale, atmosfera de acolo? Multumesc anticipat!
anonim Sambata, 28 Iunie 2014

Referitor la ce ai intrebat, compania e de fapt un grup de firme si o sa lucrezi pentru toate firmele din grup. Salariul va fi probabil foarte aproape de minimul de economie. Atmosfera? :))) 80% isi cauta joburi in momentul in care iti scriu eu acest raspuns. Asa am ajuns pe acest site, cautand un job. Orienteaza-te spre altceva.

Ana Luni, 18 August 2014
Am fost la ei la un interviu pentru postul de specialist resurse umane in primavara acestui an. Tipa cu care am tinut interviu nu stia sigur daca vrea sau nu sa angajeze un om pe postul respectiv, mai mult m-a intrebat de ce as vrea eu sa lucrez la ei si daca am experienta pe comunicare si motivarea personalului - probabil asa cum spui tu "anonim", multi oameni doresc sa plece de acolo si voiau mai mult o persoana care sa se ocupe de retentia personalului...

Cert este ca mie nu mi-au lasat o impresie placuta dupa primul interviu si am refuzat sa merg la urmatorul...
busuioc Marti, 9 Mai 2017
Buna ziua !

Doresc sa va impartasesc aventura mea de la Casa Auto. Postul era pe vanzari.

Ma suna tipa de la HR, se prezinta, iar prima intrebare a fost; Sunteti sigur ca doriti sa aplicati la acest job ? Eu, care momentan nu lucrez, ii spun ca am citit fisa postului si sunt deschis pentru un interviu. Imi spune in mare despre ce este vorba si ma programeaza la interviu pentru a doua zi.

A doua zi, la interviu respectiva incepe cu intrebari: in ce zona a orasului locuiti, stati singur, cu parintii, aveti COPII ??? Serios ??? Se angajeaza parintii sau copii si nu stiu eu. In fine. Imi mai pune niste intrebari legate de fostele locuri de munca, dar care nu aveau nicio treaba cu postul dorit.

Spre final, ajungem la partea salariala. Ma intreaba ce salariu doresc, ii raspund ca momentan nu m-am gandit la acest aspect, apoi din partea respectivei doamne de la HR incepe furtuna, cu replici precum: atunci va facem salariu de 10 lei (ii raspund ca sunt convins ca nu e cazul de aceasta suma), ca isi doreste sa aiba in echipa oameni care sa munceasa cu placere (ii raspund ca si eu doresc acelasi lucru). Pana la urma, nu am cedat niciunul, ramanand sa discutam cand semnam contractul.

Partea mai frumoasa a fost spre finalul intalnirii, unde mi-a transmis ca ma va suna si imi va spune raspunsul. Daca e negativ, ar fi trebuit sa raman in baza lor de date. Dar ce sa vezi.......nu am fost sunat nici pana in ziua de astazi.

Respectivul interviu mi-a lasat un gust amar, din cauza respectivei doamne de la HR, cu o atitudine aroganta (a se vedea prima intrebare care mi-a fost adresata: sunteti convins ca vreti sa aplicati la acest job, pana la intrebari legate de viata persoanala). Daca ajungeti pe acolo, va recomand sa va tineti tare si sa nu cedati presiunii exercitate de aceasta doamna.

O zi buna va doresc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?