Forum despre Casa Auto Iasi


ADMIN - undelucram.ro Joi, 30 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Casa Auto Iasi, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Casa Auto Iasi.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Elena Duminica, 6 Aprilie 2014
A fost cineva la interviu pentru postul de Specialist Resurse Umane? Imi puteti da mai multe detalii despre prgramul de lucru, conditii salariale, atmosfera de acolo? Multumesc anticipat!
anonim Sambata, 28 Iunie 2014

Referitor la ce ai intrebat, compania e de fapt un grup de firme si o sa lucrezi pentru toate firmele din grup. Salariul va fi probabil foarte aproape de minimul de economie. Atmosfera? :))) 80% isi cauta joburi in momentul in care iti scriu eu acest raspuns. Asa am ajuns pe acest site, cautand un job. Orienteaza-te spre altceva.

Ana Luni, 18 August 2014
Am fost la ei la un interviu pentru postul de specialist resurse umane in primavara acestui an. Tipa cu care am tinut interviu nu stia sigur daca vrea sau nu sa angajeze un om pe postul respectiv, mai mult m-a intrebat de ce as vrea eu sa lucrez la ei si daca am experienta pe comunicare si motivarea personalului - probabil asa cum spui tu "anonim", multi oameni doresc sa plece de acolo si voiau mai mult o persoana care sa se ocupe de retentia personalului...

Cert este ca mie nu mi-au lasat o impresie placuta dupa primul interviu si am refuzat sa merg la urmatorul...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?