Forum despre Casa Noastra


Nick Miercuri, 29 Mai 2013
Platesc foarte prost si sunt cam neseriosi. Sunt foarte multi oameni care au trecut prin companie si inca se schimba. Rigizi in gandire si neatenti la nevoile angajatilor.
Ramo Duminica, 9 Februarie 2014

Sunt seriosi in ceea ce priveste data de salarizare, foarte multa munca, sambata se lucreaza insa nu se plateste. Ore suplimentare neplatite. Desi firma este intr-o continua crestere, salariile nu se maresc, se cultiva o atitudine razboinica intre departamente iar daca apare vreo problema, angajatul este mereu de vina. Multa birocratie, stres, mult prea multe lucruri de facut pt un singur om. Salariile sunt preferentiale.

DanaM Duminica, 13 Septembrie 2015

Pro:
- conditii bune de munca;
- marirea permanenta a capacitatilor de productie si investitii masive in ultimii 2 ani ceea ce a dus la cresterea numarului locurilor de munca;
- plata la timp a salariilor (e dealtfel un punct "forte" clamat de conducere cu orice ocazie, ca si cum n-ar fi normal sa fie asa!).
Contra:
- salarii mici, "marite" anul acesta la cateva compartimente cu cel mult 50 lei la salariul brut si doar la cei care aveau salariul brut sub 1.400 lei; anterior de asta au primit mariri salariale cca 40 persoane dintre sefi precum si alte persoane alese preferential;
- lipsa aproape completa a primelor cu ocazia Craciunului si Pastelui. Anul trecut - dupa cca 4 ani - s-au dat totusi "prime de Craciun" doar la cei care au lucrat minim 2 sambete in ultimele 2 luni, in valoare de ... 120 lei si acestia in bonuri de masa. Apropo de bonuri: la noi valoarea bonurilor e permanent sub valoarea legala; acum este de 9,00 lei / bon. Practic asa zisa "prima de Craciun" la noi s-a transformat in prima de merit, ca si cum Craciun n-ar fi pentru toata lumea! De prima de Paste sau de alte bonificatii, de cand m-am angajat, nici n-a fost vorba!
E trist cand vezi ca exista atatia bani - pentru atatea investitii si pentru materiale cumparate in exces cu mult peste necesarul de productie se vede ca sunt - iar oamenii sint rasplatiti atat de prost. Sa fie lacomie sau rea-vointa?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?