Forum despre Catena


eusicumine Marti, 26 Iunie 2012
E ok firma
Calauza Miercuri, 11 Iulie 2012
E ok din ce punct de vedere? Salarial? Al preturilor fata de concurenta? Al bonusarii? Al atmosferei de lucru cu sefii? Da si tu mai multe informatii te rog!
ana Luni, 29 Octombrie 2012
cum e la departamentul financiar contabil?
Laura Luni, 29 Octombrie 2012
si pe mine ma intereseaza.
inodor Joi, 7 Februarie 2013
Pe mine ma intereseaza cum pot sa ma angajez laei ca asistent de farmacie?
Ioana Vineri, 1 Martie 2013
Vreau mai multe detalii!!!!Despre ce farmacie e vorba?( locatie) O sa incep saptamana viitoare activitatea le ei si vreau sa stiu ce ma asteapta:)
ioan Miercuri, 28 August 2013
pe parte economica(revizor contabil) imi poate da cineva detalii??
mada Luni, 9 Septembrie 2013
care sunt demersurile ce trebuie sa le urmez pentru a ma angaja ca asistent de farmacie?
oana Marti, 10 Septembrie 2013
din octombrie incep cursurile de asistent de farmacie. desi am terminat o facultate care este prost platita am hotarat sa ma reorientez. de cand te poti angaja ca asisten de farmacie? sunt acceptati elevi ai scoliilor postliceala in practica?
Di Miercuri, 16 Octombrie 2013

Maine sunt chemata la proba in CATENA dupa ce mi-au zis ca vine de la ASV nu stiu ce inseamna ,acum m-au sunat ca nu mai vin si sa merg de proba ,totusi.Ce inseamna asta?

ghgg Marti, 10 Decembrie 2013
Ma intereseaza un post in financiar. Poate sa-mi ofere cineva mai multe detalii, atmosfera, nivel salariu, se lucreaza peste program?
bambus Joi, 12 Decembrie 2013
Daca esti competent,pasionat si cinstit exista si bunastare cu siguranta in aceasta firma.
gogu Miercuri, 12 Februarie 2014
interviurile cum se tin in acest lant? stie cineva?>
elia Luni, 24 Februarie 2014

Lucrez in catena si am o parere foarte Buna .numai cine nu isi doreste un job poate avea nemultumiri. intr adevar volumul de munca este unul mare insa daca nu ai consolidat echipa nu poti face fata.este normal sa existe nemultumiri, intelegeri, discutii. suntem oameni cu personalitate.

Mada Luni, 24 Martie 2014
Cum sunt conditiile de munca in departamentul de Marketing?
Multumesc mult.
mihaela Marti, 29 Aprilie 2014
buna! cei care au lucrat ca asistent de farmacie la catena ,cum a fost programul la inceput? este normal sa muncesti pe fiecare zi cate 8 9 ore? cei care lucreaza sau au lucrat ce parere au despre mediul de munca de acolo? va multumesc
Antonescu Daniela Marti, 13 Mai 2014
Buna,
ma intereseaza si pe mine sa stiu dar ceva mai concret care este salariul unui farmacist in Catena si cat lucreaza: ca numar de ore pe zi, pe saptamana pe luna etc....cum se lucreaza in weekend si cat?
Multumesc anticipat!
Buco vino Duminica, 1 Iunie 2014
Si noi avem o coordonatoare care dupa ce s-a intors din croaziera ( platita din munca noastra) si-a pus limba pe bigudiuri si nu mai vorbeste moldoveneste, isi da ochii peste cap de nu ii mai ajungi la nas de mandra ce e.
A uitat cum era cand diriginta fiind tragea sa isi faca planul. Pana sa vina ea, zona mergea mai bine, acum ne omoara cu tabele de marja, tabele, tabelute, functii F7.
Opreste-te F7 si revino la realitate!
ina Miercuri, 11 Iunie 2014
Are cineva idee despre ce este vorba la asa zisa ,,Scoala de vara''?A participat cineva,poate cineva sa ne dea si noua detalii?
Lora Miercuri, 9 Iulie 2014
Buna ziua,as dori sa stiu ce salariu are un farmacist incepator ? Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?