Forum despre Caussade Semences


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 28 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Caussade Semences, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Caussade Semences.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
fosta bataie de joc Marti, 2 Septembrie 2014

Situatia si in aceasta firma este ca in multe alte firme patronate de straini, mai exact francezi cu angajati romani!
Sa incepem cu inceputul. Am fost chemata pentru un post de receptie, interviul a decurs foarte degajat cu tipa de la HR iar la final a ramas sa ne vedem la inca o intrevedere cu bossul francez. Bun, am asteptat acea intrevedere jumate de luna pe motiv ca lumea e foarte ocupata. Dupa jumatate de luna sunt sunata de pe o zi pe alta pentru un interviu, pe care l-am stabilit de comun acord la o alta data. In ziua respectiva, la fata locului, gasesc o alta persoana decat cea la care ma asteptam sub pretextul: "pai nu ti-a zis ca nu va putea veni?" pai NU! Interviul nu a fost nici cu bossul francez, nici cu tipa de la HR ci cu asistenta manager. Totul a decurs bine, dupa parerea mea un interviu tinut DEGEABA, drum batut si timp pierdut, cu promisiunea din nou ca voi fi sunata. A trecut de la ultimul interviu o saptamana si ceva, per total de la inceputul aventurii aproximativ o luna si nu s-au sinchisit sa ma sune daca e da sau ba. Am sunat eu si surprize, nu m-au sunat inapoi.
Sa va fie rusine pt. neprofesionalismul de care a dat dovada, am si inteles-o in anumite aspecte si ea s-a comportat fix cat sa imi doresc sa scriu experienta aici! Cu totii suntem oameni ocupati, eu si muncesc in 2 locuri, avem diferite probleme, dar durerea in cur nu se scuza ci se acuza!!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?