Forum despre CCS Content Conversion Specialists Rom


ADMIN - undelucram.ro Luni, 14 Octombrie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma CCS Content Conversion Specialists Rom, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de CCS Content Conversion Specialists Rom.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Lora Miercuri, 30 Octombrie 2013
Buna ziua !

Nu are nimeni informatii despre aceasta firma ?
vulpe Marti, 18 Februarie 2014
Foarte mult de munca, foarte obositor, targeturi imposibile, salariu mic
cineva Miercuri, 12 Martie 2014
@vulpe... daca tu nu atingeai targeturile asta nu inseamna ca sunt imposibile...targeturile sunt stabilite pt a fi atinse si chiar depasite, de majoritatea care vor sa munceasca si sa ia si o prima de performanta...si chiar se dau prime..substantiale..
daca aici e obositor ma intreb in alta parte unde chiar ai de munca mult mai mult , cum ti se pare?:)
E super la CCS ... program flexibil, timp liber destul, colegi si sefi de care nu poti sa te plangi!
iar raportul munca/salariu este ok spre deosebire de alte locuri de munca, zic eu!
Asa ca..Veniti la CCS!
elena Miercuri, 19 Martie 2014

Am inteles ca programul e flexibil, mai exact daca poate cineva sa-mi spuna cum este? eu sunt la un program de master si am ore dupa ora 6 si as vrea sa stiu.... la interviu ce fel de teste se dau? avand in vedere tipul jobului, ma gandesc la un test pc, dar mai exact? Multumesc.

cineva Joi, 20 Martie 2014
programul este in ture...dimineata si dupa amiaza. Orarul se face prin tragere la sorti. Deci in zilele in care ai master te poti pune dimineata, iar in caz ca esti mutata, poti ...
mirela Joi, 20 Martie 2014
Exista salariu ori doar bonusuri oferite in functie de performanta? Multumesc
ciucaroxanaelena Joi, 26 Martie 2015
Post: Operator PCProgram lucru in ture: 06.30-14.00 si 14.00-21.30Salariu: 1000 lei + bonuri de masaSunt angajata de 3 ani si jumatate la firma asta si am decis sa plec deoarece ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?