Forum despre Celestica Romania


crina Vineri, 22 Martie 2013
nu stie nimeni nimic despre celestica? (atmosfera de lucru, sefi, bonusuri)
mersi
ioana-22 Luni, 9 Septembrie 2013

lucrez de 4 ani in Celestica Oradea, SI pot spune caci este OK.
Cat despre salarii... la o sedinta s-a zis asa " ei nu vor sa fie ultimii dar nici primii" , undeva la mijloc. La inceput esti angajat prin intermediul unei firme de recrutare (lugera, adecco, etc), iar daca firmei ii merge bine se fac permanentizari (te preia firma Celestica cu contract nedeterminat, asta daca ai norocul...)
atmosfera de lucru depinde de cum nimeresti, dar in general este buna.

Programul la birouri este de 8.5h, iar in productie de 12 cu 24- 12 cu 48, sau in functie de cum cere clientul (poti lucra doar pe zi doua zile cate 12h apoi 2 zile esti liber).
Sunt activitati pentru incurajarea spiritului de echipa. 1-2 ori pe an avem "ziua mingii de foc" zi in care sunt tot feluri de jocuri distractive cu diferite premii. Avem targ de martisor, de pasti, de craciun si o zi in care cine vrea (mai multe echipe) aduce prajituri care se vand in firma iar banii adunati se doneaza in scopuri caritabile.
In 22 septembrie avem "ziua familiei", cand ne adunam cu familiile intr-un loc (strand sau in alta parte).
Depinde ce vrei de la o firma, dar si ce oferi tu. Multi se opresc doar la bani, nu vad si felu in care esti respectat ca si om si conditiile de munca.

George Duminica, 20 Octombrie 2013
Confirm cele spuse mai sus.
Eu am lucrat ca si inginer 8 luni acolo, ce era un punct minus, e ca se face destul overtime la birouri, overtime care nu se plateste dar poti sa-ti iei zile echivalente libere
Si in rest la fel, managementul e de tip balcanic
Angajat Luni, 13 Ianuarie 2014

Conditiile de munca sunt ideale, curatenie si respect. Aici depinde si de carcaterul omului. Daca esti un magar, nu te astepta la ce e mai bun. Daca iti vezi de treaba este foarte bine. Este cea mai buna rampa de lansare profesional vorbind, se fac angajari si pentru oameni fara experienta, oameni pe care ii formeaza si ii educa intr-un mediu corporatist. Nu ma pot pronunta despre ce e in linia de productie, dar cunosc personal cazuri de oameni promovati pe merite si nu pe smantana si branza. Iar in cazurile neplacute, sunt atatea modalitati de a te adresa, inclusiv sedinta one-on-one cu general managerul in care poti sa iti exprimi nemultumirile. Dar cazurile de absenteism nemotivat se taxeaza, ca oriunde altundeva. Deci nu e cum se scrie. Cine scrie de rau e ori un angajat care a fost sanctionat ori un om care asteapta sa ii cada banii din cer fara sa ofere nimic. Se munceste, iar munca se plateste.

Andrei Joi, 23 Ianuarie 2014
Salut, as vrea si eu sa lucrez la Celestica, ca tehnician de exemplu, dar am o mica problema cu vederea cromatica, stiti ceva despre chestia asta, ma angajeaza sau trebuie sa imi caut alta meserie :d ?
ionu Duminica, 10 Iulie 2016
salariile pt operatori productie sint de 10-11 milioane, nu totdeauna fix. Mergi la inceput prin agentie de recrutare daca n-ai pile, dupa care urmeaza sa treaca poate cativa ani ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?