Forum despre Celiteam


dragutzika90 Marti, 18 August 2015

Am lucrat in aceasta firma aproximativ jumatate de an. Totul a fost bine si frumos pana cand seful (patronul) a inceput sa se bage in treburile agentilor. Va dau un ex: un director la o firma de constructii nu poate merge pe santier si sa ii spuna lui Dorel cum sa dea cu lopata. Cam acelasi lucru s-a intamplat si aici. Totul este nemaipomenit la interviu, se vinde marea cu sarea si cerul cu stelele insa lucrurile nu stau chiar asa.
1. Desi se vrea o fluidizare a metodelor de lucru, aceste metode mai mult ingreuneaza munca. In loc sa iti petreci timpul stabilind intalniri si fiind in teren stai in fata laptop-ului sa raspunzi la mail-uri, sa faci foi de parcurs (desi spun ei ca exista gps, dar NU ESTE ASA), sa faci rapoarte peste rapoarte si sa le creezi lor o baza de date deoarece lucrezi cu programul lor.
2. Vor sa arate ca sunt aproape de tine in orice moment dar nu este asa. Daca te simti rau, daca esti bolnav, daca ai necazuri nu este bine nici daca vi la munca pentru a iti face treaba, dar nici daca stai acasa pentru a iti reveni.
3. Un lucru foarte ANORMAL. Ti se ofera un telefon de seviciu care are 1000 de minute nationale, daca ai depasit aceste minute si nu ai verificat si treci pe cost suplimentar ti se opreste din salariu chiar daca dovedesti ca ai vorbit in interes de serviciu.
4. Ti se spune ca poti folosi masina de serviciu si in interes personal dar in momentul in care ai o problema si nu ai cum sa te deplasezi culmea se nimereste sa nu mai ai voie sa o folosesti.
5. Cota de combustibil se zice ca este de 400 lei pe luna dar poate sa mai adauge fara nicio problema dar daca la jumatatea lunii nu ai nimic semnat (si nu ma refer la 0) nu mai primesti cota.
Toti care lucram in vanzari stim ca majoritatea contractelor se incheie spre sfarsitul lunii, sunt clienti la care poti sa faci si 3-4 drumuri pt ca au sute de oferte, piata este super saturata si nu zic "Pe tine te asteptam, hai scoate contractul sa il semnez" la prima intalnire. Deci spre sf lunii te trezesti ori ca nu mai ai cota, ori ca nu mai ai voie sa folosesti masina.
6. La fel si cu linia de target ti se spune ca nu este obligatoriu sa atingi toate punctele ci important sa faci Vocea mobila, dar in prima zi din luna urmatoare te trezesti ca nu ai target-ul atins desi ti s-a spus ca l-ai atins.


Cam asa cu cei de la CELITEAM. Sfatul meu: CAUTATI ALT PARTENER!!!!

info Miercuri, 16 Martie 2016
Am avut un interviu pt un post in Bucuresti. Interviul a fost lejer: ce calitati crezi ca ai,ce defecte etc...Salariul de baza este 1000 lei net cu posibilitatea de a atinge niste praguri,reprezentand targetele lunare. Sunt 4 praguri. La fiecare prag se mai adauga 1000 lei,dar tb facut targetul in TOTALITATE,altfel nu primesti bonusul. De ex. daca ai facut 2 targeturi complete si un al treilea pe jumatate,primesti doar banii pe cele 2 targeturi facute. Ex: 1 prag - 100 cartele, 2 prag 150, 3 prag 200 etc.
Asta deoarece Celiteam este partener Orange,astfel ca targeturile sunt stabilite de Orange,iar acestea VARIAZA LUNAR,deci trageti voi concluziile cu privire la aceasta firma.
info Miercuri, 16 Martie 2016
am uitat sa mentionez ca banii pe targete se primesc la 2 luni,deoarece tb verificate de cei de la orange
Adrian1993 Marti, 19 Aprilie 2016
Parerea mea: - o firma unde te simti ca acasa daca sti sa iti faci treaba,si chiar si atunci cand merge prost, lumea te intelege si te incurajeaza sa incepi in forta urmatoarea luna.
-target-ul se face foarte usor daca muncesti si iti faci baza ta de clienti. nu o faci pentru nimeni decat pentru tine.
-cu masina de servici am fost plecat in toata tara. si cu un mic sprijin ca si combustibil din partea firmei
-mai presus de toate sunt colegii si munca de teren
-team-building la mare la munte
-si mai presus de toate experienta dobandita, nu doar de la superiorii ierarhici si de la clienti.
-e o firma ce te sprijina in orice cand ai nevoie.
Si ii multumesc pe aceasta cale pentru oportunitatea de a lucra cu ei.
dragutzika90 Luni, 25 Aprilie 2016

Targhet-ul este impus de cei de la ORANGE dar ce impune CELITEAM-ul este mult mai mare.
Mergi la orice al partener Orange si cand le vei spune ce target ai de atins in Celiteam or sa ramana muti. Eu am facut lucrul acesta si nu le venea sa creada cand au auzit.

Claudiu2016 Vineri, 8 Iulie 2016
Targhetele sunt cele ale Orange-ului, nu ale Celiteam-ului.

Dar na, unii stau in fata pe cand ceilalti in mediocritate.
Olan Marius - Reprezentant oficial Vineri, 8 Iulie 2016
Stimata fosta colega Victoriana, aka dragutzika90, lasand la o parte faptul ca acest nickname indica multa autenticitate pentru a lasa un feed-back despre o companie, celor interesati de Celiteam, va putem confirma urmatoarele:

1. Asa este, nu o sa empatizam cu dvs atunci cand solicitati concediu de boala in ideea in care cu o seara in urma ati fost sufletul petrecerii. Putem totusi sa va acordam CFS pentru ceea ce se cheama mahmureala si nu boala.

2. De asta exista atatia " dorel " in aceasta tara, pentru ca prea multi directori stau doar in birourile lor fara sa ia contact cu realitatea din teren. In cadrul Celiteam, directorii / coordonatorii sunt foarte implicati in activitatea colegilor negociatori, oferind support si coaching.

3. Da, lucram intr-o aplicatie care se numeste CRM, suntem printre foarte putinele Companii din Romania care au investit zeci de mii de euro intr-un CRM modern. Am evoluat demult de la agende, foi, ciorne si .xls.

4. Cota nu este 400 lei sau orice alta suma. Cota de combustibil este nelimitat in interes de serviciu. Asa este, nu decontam calatoriile in interes personal. Avem colegi care consuma in interes de sericiu peste 400 Litri.

5. Referitor la target, cel mentionat este Fals. Candidatul cu mesajul de mai sus probabil a fost la un interviu cu vanzare de cartele reincarcabile! Celiteam nu comercializeaza cartele reincarcabile ci solutii de abonament pentru persoane juridice.

6. Target-ul este mai mult decat obligatoriu si mai mult decat accesibil pentru toti cei care nu stau pe facebook 80% din timpul de lucru. Oricine a lucrat in vanzari si se considera negociator stie ca target-ul nu este negociabil. Dar cum ati spus si dvs in textul de la p.6, probabil la inceput de luna " v-ati trezit". Ce ati facut cu o luna in urma de doar atunci v-ati trezit? :)

In incheiere: Celiteam este Franciza Orange cu prezenta la nivel National, suntem lideri in portabilitate in Regiunea Banat-Oltenia si printe cei mai buni parteneri de business ai Orange Romania, avem un grup unit de colegi cu scopuri si idealuri marete in cariera, sustinem, incurajam seriozitatea si performanta dar taxam dur lenea, minciuna si nemunca. Conducerea companiei este asigurata de personal cu experienta manageriala si de telecomunicatii de peste 8 ani.

Va invitam sa ne vizitati si pe pagina noastra de facebook: CELITEAM
Job456 Joi, 11 August 2016
Din pacate am avut proasta intuiție de începe aici la Celiteam,este compania care se vinde foarte bine la interviu se promit multe beneficii si respect dar dupa doua zile de munca regreți ca ai inceput.Incepi optimist si cu multa putere de munca dar in timp constați ca nu mai exista acel sprijin care ti se promite,transparentă mult promisa de ei dispare si apare indiferenta fata de angajati dar se păstrează vorba multa.Daca doriți un sfat analizați mai bine înainte de a lua o decizie când vreți sa va angajati!!!!!
Ionutoctavian2392 Joi, 18 August 2016

Hy....povestea mea de "dragoste " cu Celiteam a durat aproximativ 8 luni....totul e roz la început ....dar pe urma se înrăutățește situația.... Concret ce mi s-a întâmplat mie...la interviu mi s a promis un salariu mai mare iar peste o lună a scăzut fără să mi se ofere explicații...legat de targhet, da este realizabil, nu zic ca nu chiar daca eu nu am reușit să îl fac....dar una semnezi si alta se activează.... Când spui ce ai de zis te trezești cu amenințări cum am pățit eu si cu referate făcute de oameni care au si dat comentarii pozitive mai sus....legat de taxe ei nu plăteau (cel puțin cat eram eu la ei) de exemplu dacă aveai de luat 1400 net găseau sa te incadreze în 900 brut și restul să îți dea ori în mâna ori să îi bage în bancă ca si deconturi.!aaaa si acum aștept domnule Olan Marius reprezentat oficial să ziceti ca sunt rasist antisemit ca am venit beat la muncă și alte lucruri care dacă erau adevărate nu cred că mai lucram in companie 8 luni....dar cam astea au apărut în referatele făcute pentru mine....deci o ultimă concluzie puteți merge pt nervi si experienta !!!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?