Forum despre Celiteam


dragutzika90 Marti, 18 August 2015

Am lucrat in aceasta firma aproximativ jumatate de an. Totul a fost bine si frumos pana cand seful (patronul) a inceput sa se bage in treburile agentilor. Va dau un ex: un director la o firma de constructii nu poate merge pe santier si sa ii spuna lui Dorel cum sa dea cu lopata. Cam acelasi lucru s-a intamplat si aici. Totul este nemaipomenit la interviu, se vinde marea cu sarea si cerul cu stelele insa lucrurile nu stau chiar asa.
1. Desi se vrea o fluidizare a metodelor de lucru, aceste metode mai mult ingreuneaza munca. In loc sa iti petreci timpul stabilind intalniri si fiind in teren stai in fata laptop-ului sa raspunzi la mail-uri, sa faci foi de parcurs (desi spun ei ca exista gps, dar NU ESTE ASA), sa faci rapoarte peste rapoarte si sa le creezi lor o baza de date deoarece lucrezi cu programul lor.
2. Vor sa arate ca sunt aproape de tine in orice moment dar nu este asa. Daca te simti rau, daca esti bolnav, daca ai necazuri nu este bine nici daca vi la munca pentru a iti face treaba, dar nici daca stai acasa pentru a iti reveni.
3. Un lucru foarte ANORMAL. Ti se ofera un telefon de seviciu care are 1000 de minute nationale, daca ai depasit aceste minute si nu ai verificat si treci pe cost suplimentar ti se opreste din salariu chiar daca dovedesti ca ai vorbit in interes de serviciu.
4. Ti se spune ca poti folosi masina de serviciu si in interes personal dar in momentul in care ai o problema si nu ai cum sa te deplasezi culmea se nimereste sa nu mai ai voie sa o folosesti.
5. Cota de combustibil se zice ca este de 400 lei pe luna dar poate sa mai adauge fara nicio problema dar daca la jumatatea lunii nu ai nimic semnat (si nu ma refer la 0) nu mai primesti cota.
Toti care lucram in vanzari stim ca majoritatea contractelor se incheie spre sfarsitul lunii, sunt clienti la care poti sa faci si 3-4 drumuri pt ca au sute de oferte, piata este super saturata si nu zic "Pe tine te asteptam, hai scoate contractul sa il semnez" la prima intalnire. Deci spre sf lunii te trezesti ori ca nu mai ai cota, ori ca nu mai ai voie sa folosesti masina.
6. La fel si cu linia de target ti se spune ca nu este obligatoriu sa atingi toate punctele ci important sa faci Vocea mobila, dar in prima zi din luna urmatoare te trezesti ca nu ai target-ul atins desi ti s-a spus ca l-ai atins.


Cam asa cu cei de la CELITEAM. Sfatul meu: CAUTATI ALT PARTENER!!!!

info Miercuri, 16 Martie 2016
Am avut un interviu pt un post in Bucuresti. Interviul a fost lejer: ce calitati crezi ca ai,ce defecte etc...Salariul de baza este 1000 lei net cu posibilitatea de a atinge niste praguri,reprezentand targetele lunare. Sunt 4 praguri. La fiecare prag se mai adauga 1000 lei,dar tb facut targetul in TOTALITATE,altfel nu primesti bonusul. De ex. daca ai facut 2 targeturi complete si un al treilea pe jumatate,primesti doar banii pe cele 2 targeturi facute. Ex: 1 prag - 100 cartele, 2 prag 150, 3 prag 200 etc.
Asta deoarece Celiteam este partener Orange,astfel ca targeturile sunt stabilite de Orange,iar acestea VARIAZA LUNAR,deci trageti voi concluziile cu privire la aceasta firma.
info Miercuri, 16 Martie 2016
am uitat sa mentionez ca banii pe targete se primesc la 2 luni,deoarece tb verificate de cei de la orange
Adrian1993 Marti, 19 Aprilie 2016
Parerea mea: - o firma unde te simti ca acasa daca sti sa iti faci treaba,si chiar si atunci cand merge prost, lumea te intelege si te incurajeaza sa incepi in forta urmatoarea luna.
-target-ul se face foarte usor daca muncesti si iti faci baza ta de clienti. nu o faci pentru nimeni decat pentru tine.
-cu masina de servici am fost plecat in toata tara. si cu un mic sprijin ca si combustibil din partea firmei
-mai presus de toate sunt colegii si munca de teren
-team-building la mare la munte
-si mai presus de toate experienta dobandita, nu doar de la superiorii ierarhici si de la clienti.
-e o firma ce te sprijina in orice cand ai nevoie.
Si ii multumesc pe aceasta cale pentru oportunitatea de a lucra cu ei.
dragutzika90 Luni, 25 Aprilie 2016

Targhet-ul este impus de cei de la ORANGE dar ce impune CELITEAM-ul este mult mai mare.
Mergi la orice al partener Orange si cand le vei spune ce target ai de atins in Celiteam or sa ramana muti. Eu am facut lucrul acesta si nu le venea sa creada cand au auzit.

Claudiu2016 Vineri, 8 Iulie 2016
Targhetele sunt cele ale Orange-ului, nu ale Celiteam-ului.Dar na, unii stau in fata pe cand ceilalti in mediocritate.
Olan Marius - Reprezentant oficial Vineri, 8 Iulie 2016
Stimata fosta colega Victoriana, aka dragutzika90, lasand la o parte faptul ca acest nickname indica multa autenticitate pentru a lasa un feed-back despre o companie, celor ...
Job456 Joi, 11 August 2016
Din pacate am avut proasta intuiție de începe aici la Celiteam,este compania care se vinde foarte bine la interviu se promit multe beneficii si respect dar dupa doua zile de ...
Ionutoctavian2392 Joi, 18 August 2016
Hy....povestea mea de "dragoste " cu Celiteam a durat aproximativ 8 luni....totul e roz la început ....dar pe urma se înrăutățește situația.... Concret ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?