Forum despre Centrofarm


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 17 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Centrofarm, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Centrofarm.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
klaus Vineri, 20 Septembrie 2013
Au mereu oferte in piata. Si mereu aceleeasi posturi. Oare de ce? Este ceva in neregula acolo? Stie cineva ceva?
xyz Duminica, 6 Octombrie 2013
da, e o atmosfera de kko generata de crizele lui madam cr care tipa la toti pana raguseste; toti sunt rude intre ei
clauditza Joi, 16 Ianuarie 2014
am lucrat 1 an si jumate la ei si se confirma ce scria antevorbitoarea mea; madame CR parca a innebunit de prin 2010 incoace, nu se mai intelege nimeni cu ea in nici un department; numai stie sa dea afara in continuu si in continuu si in continuu; eu am plecat de cateva luni si parca a fost un vis urat; nu stim cum de o mai rabda strainul Acela care este actionar majoritar, tipa a adus firma intro stare financiara dezastruoasa !
klaus2 Vineri, 9 Mai 2014
Ne poate spune cinevace se intampla acolo deoarece au mereu oferte in piata. Si mereu aceleeasi posturi. Oare de ce? Este ceva in neregula acolo? Stie cineva ceva?
andre Miercuri, 2 Iulie 2014
am lucrat 2 i ceva ani in Centrofarm si nu a fost o experienta neplacuta. Am plecat la momentul potrivit, cel putin asa consider. Am plecat acum vreun an jumatate, cand au fost ...
Mirela Sambata, 6 Decembrie 2014
Este adevarat ca au intrat in insolventa?!
MEDIC Sambata, 6 Decembrie 2014
Mirela Centrofarm a platit datoria catre Mediplus, distribuitorul a retras cererea de intrarein insolventaFarmaciile Centrofarm au achitat datoriile pe care le aveau catre ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?