Forum despre Centrul Medical Romar


Diana Miercuri, 29 Mai 2013

Am avut si eu o experienta urata cu ei, nu am luat salariu pe cateva luni si am ajuns la tribunal pentru recuperarea acestuia. Inca nu s-a terminat cu procesul.

ioana Vineri, 7 Februarie 2014

Si eu am aplicat la ei, am auzit k sunt salarii ffff bune 2400 ron pentru sef centru...asa o fi?

angajat Luni, 10 Februarie 2014
cat pe cartea de munca si cat pe PFA ? si la ce interval o sa luati salariul ?
off Marti, 25 Martie 2014

Maine urmeaza sa semnez contractul. Firma se numeste Total Diagnostic Center (nu stiam ca este acelasi lucru cu ROMAR). Ce sfat primesc? Semnez sau nu?

say what ? Miercuri, 2 Iulie 2014

De cativa ani au aceleasi posturi disponibile - cel putin pe site- director administrativ, director achizitii, manager clinica etc. Am aplicat saptamana trecuta, pentru manager clinica, iar vineri am interviu.
Cei care ati lucrat sau lucrati acolo, cum este posibil sa aiba inca angajati in conditiile in care lucrurile stau asa cum spuneti??? Ce alte informatii mai aveti despre ei? Adica ma gandesc serios daca mai are sens sa ma deplasez pana acolo..

dlc Luni, 18 August 2014

Buna si eu am un interviu maine pentru postul de receptionista! sunt din ploiesti si m-au chemat la interviu in bucuresti, nu stiu ce sa fac... oare merita sa dau 50-60 lei pe drum, sa schimb 3 masini si sa pierd 5 ore pentru ei???

Mara Miercuri, 7 Ianuarie 2015

anu trecut am term facultatea de asistenta medicala si din zecile de cv uri depuse..ei m au sunat..cred ca am sa merg la interviu macar sa am experienta acestei etape.

Mara Miercuri, 7 Ianuarie 2015

ma poate sfatui cineva in privinta acestui subiect cu acest centru, locatia in iasi...daca a mai "experimeNtat" cineva din acest judet firma asta? Multumesc anticipat.

Ariana Luni, 12 Ianuarie 2015

Am colaborat cu ei pentru cateva luni. La fel ca multi altii am mers la interviu cu speranta ca poate s-a mai schimbat ceva intre timp. Salariile nu sunt platite la timp, iar ca sa primesti macar jumatate de salariu trebuie sa-i suni si sa stai pe capul lor (eu am luat teapa de 10 mil). Medici de laborator nu sunt iar angajari se fac o data la 2-3 luni pe aceleasi posturi: agent vanzari, asistent medical, biochimist, receptionera.

Anonim6 Marti, 9 Februarie 2016
Neseriosi , feriti-va de aceasta firma !!!

Nu platesc salariile la timp, intarzieri de o luna ,cand vine data de salariu trebuie sa suni personal pe toata lumea din sediu: sef, manager, contabilitate , acestia scuzandu-se ca inca nu stiu nimic de salarii . aceeasi poveste se repeta mereu si fiecare angajat este nemultumit.

Eu am ocupat postul de receptioner , nervii sunt intinsi la maxim deoarece esti singur pe tura, nu ai timp sa te duci nici la baie... si trebuie sa le faci pe toate , calculatoarele se blocheaza, serverul pica mereu, casa de marcat este si ea din secolul trecut si se opreste in timp ce emiti bonuri( iar atata timp cat lucrezi cu bani, o eroare este in dezavantajul tau ) , mailul intern o zi merge o zi nu , lucru foarte deranjant avand in vedere ca toate rezultatele analizelor trebuiesc scanate si atasate pe mail zilnic, nu exista modalitatea de a plati cu cardul(trebuie sa induri reprosurile clientilor nemultumiti ca sunt trimisi pana la cel mai apropiat bancomat) - toate aceste probleme pe care nu le rezolva nimeni , duc la clienti nervosi , la un sistem complet depasit in care trebuie sa faci fata singur pentru ca nu te ajuta nimeni .

In fiecare saptamana se mai adauga o sarcina in plus , orele suplimentare nu sunt platite , iar daca programul tau se termina la 19:30 sa fii sigur ca la 19:28 o sa sune cineva sa vada daca nu cumva ai plecat cu 2 minute mai devreme .

In concluzie, o companie care nu isi respecta angajatii, nu isi respecta clientii prin simplul fapt ca o banala analiza dureaza si 15 zile lucratoare si mai rau de atat ca nu este constienta de problemele pe care trebuie sa le rezolve .

Asadar, daca ai nervi de otel , iti place sa induri zilnic dezamagirile clientilor, sa fii luat peste picior de orice angajat care este cu un grad mai inalt ca tine, sa iti dezvolti o latura de electronist reparand calculatoare si imprimante , sa poti raspunde la 3 telefoane de-odata , incasa banii si trimite analize pe mail in acelasi timp , FELICITARI esti candidatul ideal ! Aaa, era sa uit ! Mai ales sa-ti placa sa faci munca voluntara pentru ca salariul oricum nu il vezi !
Mimoza Vineri, 11 Martie 2016
http://www.infodosar.ro/
Nume: Romar Diagnostic Center ( sau Centrul Medical Romar)
Filtre: drepturi banesti
Cauta
Aura27 Miercuri, 27 Iulie 2016
Am participat la un interviu pentru postul de receptionera. Au fost cateva intrebari care m-au socat. Exemplu...despre ultimul loc de munca ii cunosteai pe patroni? erati prieteni?(cand am obtinut postul) Fiind in cautarea unui loc de munca, normal vine intrebarea: dar cine va sustine financiar?
Ca sa nu mai spun ca doamna nu a avut placerea sa se prezinte ...
Anonim6 Miercuri, 18 Ianuarie 2017

Nu plătesc salariile !!!! Pur și simplu uita ziua când trebuie sa îți dea banii munciți !!

Dacă lucrezi in Receptie ești văzut ca ultimul c**** in aceasta firma. Respect 0 pt angajați, pur și simplu nu ii interesează, schimba fete ca pe șosete. Interviuri sunt aproape in fiecare săptămâna .

Ești obligat sa stai câte 2 ore peste program dacă un medic nesimțit nu își respecta orele. Nici nu se pune problema ca acele ore sa fie plătite!

Nu exista echipa in aceasta firma, fiecare își urmărește interesul.

Directorul te jigneste cu zâmbetul pe buze. Crede ca angajații lui au doar responsabilități, inclusiv responsabilitatea sa aștepte salariul mult și bine. Sa ii fie rusine !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?