Forum despre Sanador SRL


andra Miercuri, 24 Aprilie 2013
Stie cine aprox cat este salariul pt receptionera?
annan Miercuri, 15 Mai 2013
si eu sunt interesata cat este salariul de receprionera? chiar nu stie nimeni?
eu Miercuri, 29 Mai 2013
800 - 1000 ron plus bonuri
Stormy Vineri, 5 Iulie 2013

Eu sunt pe cale sa ma angajez la aceasta firma/companie, insa le-am cerut un timp scurt de gandire. Postul pt care am aplicat este de operator call center. Mai este cineva intr-o situatie de genul? As dori sa stii cateva opinii sincere despre mediul locului de munca respectiv, nu stiu..impresii, etc. Multumesc.

Stormy Joi, 11 Iulie 2013

Am refuzat oferta dansilor, in momentul de fata am un proiect profesional care ma avantajeaza mai mult. Insa, as dori sa revin la motivele pentru care am luat aceasta decizie, motive pur subiective. Dansii propuneau un pachet salarial nu tocmai excelent ( pentru Bucuresti, unde mai stai si cu chirie, unde , ca tot omul..mai tre' sa si mananci o paine), insa era modest, satisfacator ..ca, deh, important e sa castigi un ban cinstit ( asta daca ai o etica oarecare) si sa nu stai sa frec menta. Nu, nu m-a deranjat salariul si nici mediul de munca, era si ala...acceptabil, se putea si mai bine, dar macar era curat, civilizat, atingea o limita de bun simt. Ceea ce m-a deranjat a fost faptul ca in programul de munca nu exista nicio pauza. Si acum sa nu credeti ca as fi stat cu orele in pauza , nu, eu aveam pretentia la macar 10-15 minute maxim de pauza, in care sa pot respira , sa pot rontai un biscuite ca sa nu imi scada glicemia ( caci, da, am probleme de genul) si atat! Cine a lucrat intr-un call center, trebuie sa stie ce inseamna o pauza, oricat de mica, printre acele ore pe care le petreci in apeluri constante, in care ai de-a face cu fel si fel de oameni, de caractere, de mentalitati ( si aici sunt gentila, indulgenta, ma abtin din greu sa nu detaliez la capitolul " oamenii si mentalitatile lor..sociale") . Stiu ca pot fi de judecat si condamnat, dar nu mi se pare normal sa nu ai voie/ sa nu poti sa te duci la toaleta sau sa nu poti manca ceva si sa stai ca un robot acolo. Sunt trecuta printr-o experienta de genul, am lucrat in cadrul unei firme unde nu existau pauze in 14 ore de munca! Si nu, nu am rezistat mult acolo pt ca m-am imbolnavit si aia a fost. Asta e, nu condamn pe nimeni pt politica lor, pt cum isi .. "administreaza" orele de lucru si angajatii, spun doar ca eu, personal, nu imi permit sa accept astfel de conditii, ca apoi sa ma imbolnavesc si sa nu mai fiu in stare de nicio munca.

Ima Miercuri, 7 August 2013
Ce se stie de imagistica medicala la acest spital ? Cu cat sunt platiti (nu tehnicienii, ci expertii in imagistica medicala, aia care folosesc informatica si biologia), si care e mediul de lucru/dezvoltarea personala/profesionala ?
O_persoana_obiectiva Luni, 7 Octombrie 2013

Buna ziua

Voi incerca in acest comentariu sa fiu cat mai concisa si obiectiva si sa acopar toate intrebarile pe care si le-ar putea pune un potential angajat.

Inteviul - nu este un inteviu propriu-zis; esti intrebat doar daca esti interesat de acest loc de munca, informat ca ai o perioada de o luna de training, ca este un volum mare de informatii si ti se da o lista de acte pe care trebuie sa le aduci, dupa care ramane decizia ta cand vrei sa vii - acest lcuru mi s-a parut ciudat de la inceput, intrucat un training ar trebui sa aiba o data fixa de incepere.
trainingul: nu exista de fapt un training. in prima zi in care te duci, ti se da un teac de materiale, pe care in decurs de 2-3-4 sau 5 saptamani trebuie sa le memorezi(tocesti). timpul de training difera de la o persoana la alta, in functie de cum considera de cunviinta "supervisorii".
.

Colectivul - este impartit in doua categorii : favoritii(cativa) si restul. Nu se pune problema de spirit de echipa (nu exista team-builinguri sau orice fel de activitati care sa formeze o echipa in adev sens al cuvantului).

 

Programul - 6 h si jumatate zilnic + doua sambete pe luna inca 6 h si jumatate(fara ao zi libera compensatorie in timpul saptamanii) + doua zile pe luna lucrezi cate 10 ore + in fiecare zi de luni vii cu o ora mai devreme sau pleci cu o ora mai tarziu pentru a participa la "Sedinta saptamanla". Asta nu suna atat de rau, insa, picatura care a umplut paharul pentru mine este faptul ca nu exista pauze.
 

Salariul - este de 970 de ron plus bonuri (inital ti se spune ca este 1000 de ron, dar nu este speificat faptul ca din acestia se impoziteaza bonurile de masa.)


Sper ca am acoperit toate aspectele, am incercat sa fiu cat mai realista.

Femen Luni, 7 Octombrie 2013

Am fost angajata aprox 1 an ca rep medical in dep vanzari,salariu cat de cat decent dar sunt o groaza de "reguli" care trebuiesc respecatate,inclusiv nefolosirea autoturismului seara sau in weekend chiar daca suporti costul combustibilului.

Ailin Vineri, 23 Mai 2014

Buna! Am fost la 2 interviuri la Sanador, un interviu l-am avut la Clinica Sanador si un altul la Spitalul Sanador, in ambele locatii am fost pt postul de Operator Pc.
La ambele interviuri, am dat un test ca sa vada cat de repede si corect scriu in Word;
o domnisoara mi-a dictat ceva (precizez ca erau si termini medicali, lucru care te poate pune in dificultate in ceea ce inseamna viteza de scriere) .Mi-a spus ca indiferent de raspuns , o sa-mi comunice, lucru care nu s-a mai intamplat.
Dupa aproximativ 2 saptamani,m-a sunat o domnisoara de la Spital Sanador , ca sa ma duc si acolo la interviu.Am crezut ca este etapa a 2-a interviului, asa ca m-am dus si la spital, dar, surpriza, domnisoara stia ca am dat un test si la clinica, cu toate asta, m-a pus sa dau si aici un test, tot pt postul de operator pc, dar pt spital, nu pt clinica. (deci, era un nou interviu, nu continuarea primului interviu).
In fine, acum sa va spun in ce consta postul de Operator pc: aveai in ”grija” un etaj intreg, cu mai multe cabinete, mai multi medici; te duceai la fiecare medic in parte, el urmand sa-ti dicteze ce concluzii are in urma discutiei cu pacientul, ce analize sa faca, de ce sufera pacientul etc.Cu foaia pe care o scoteai la imprimanta, te duceai sa pui nu stiu ce stampile etc. In caz ca aveai un pic de timp liber , te duceai si la celelalte etaje ca sa-ti ajuti colegii.


Programul de lucru insemna:
- 2 schimburi : o saptamana dimineata 8- 14, una dupa amiaza 14-21;
- Luni : de dimineata pana seara; nu stiu ce inseamna concret, deoarece domnisoara nu mi-a spus clar, ci doar ca luni este aglomerat si de aceea e nevoie sa stai mai mult.
- Marti , Miercuri, Joi, Vineri ”“ cate 6h -7 h; (depindea cand avea medicul ultima consultatie);
- Cand erai in tura de dupa amiaza, intruna din zilele in care avea nu stiu ce Profesor Doctor Conferential sedinte, intruniri, stateai si pana la 23 seara, mi-a spus domnisoara ca se facea cu randul .Doar operatorii aveau acest ”privilegiu”, chiar mi-a spus ca nu are cine sa stea cu domnul si asa ca au gasit solutia.
- 2 Sambete pe luna, cateva ore, ca sa-ti faci norma de lucru ( cu toate ca din punctul meu de vedere, nu era necesar, se depaseste norma de lucru cu ziua de luni ,si cu ziua in care stateai pana seara tarziu + zilele in care stateai mai mult deoarece depindeai de ultima consultatie a medicilor).


Despre salariu nu am detalii deoarece domnisoara a zis ca nu stie. A ramas sa ma sune in aceeasi zi, mai dupa amiaza,sa-mi dea un raspuns dar, iar nimic.

Acum fiecare e liber sa faca si sa accepte ce considera de cuviinta. Eu doar am vrut sa prezint ceea ce am aflat.

marina Marti, 24 Iunie 2014

Buna,
Am fost si eu la interviu la Sanador pentru postul de receptionera la spital, observ ca ce mi s-a spus mie la interviu vi s-a spus si voua...Eu tocmai am trecut printr-o situatie asemanatoare de la fostul loc de munca si nu vreau sa se repete asa ca va rog sa impartasiti intrega experienta la Sanador, sa stiu daca merg sa nu.

INA Joi, 3 Iulie 2014
Chiar am nevoie de o parere din partea voastra. Am fost azi la interviu pentru un post la receptie. Intr-adevar interviul nu a fost chiar interviu...ci pur si simplu m-au intrebat daca accept. M-am ingrozit cand am citit pe forum parerile voastre. Eu chiar vreau sa plec de la actualul loc de munca, dar ma tem sa nu fie mai rau.
receptie Vineri, 4 Iulie 2014
care e limita de varsta la receptie? au pretentii in sensul asta? se lucreaza individual sau sunt mai multe receptionere la acelasi desk / tura? sefa de receptie cum e ? Posturile disponibile le au pentru spital sau in clinici? se lucreaza night/shift?
Bucuresti Joi, 10 Iulie 2014
Buna ziua.
Am si eu cateva intrebari legate de postul de receptionera in cadrul Sanador:
-se cer studii superioare?
-care este programul de lucru?
-care este pachetul salarial?
Multumesc anticipat!
fost angajat Miercuri, 13 August 2014

Program de lucru call center - program de dimineata 8 - 14.30 si 21.00 - 08.00 sau vii de la 14.30 si pleci adoua zi la 08.000. Am detaliat doar o parte din program.

raluca Miercuri, 10 Decembrie 2014
stie cineva cum este postul de receptionera in spital?la interviu mi s-a spus ca orele suplimentare se vor plati,inclusiv sambetele si duminicile care se vor plati dublu..stie cineva care lucreaza acolo mai multe detalii?multumesc
afroditu Luni, 7 Decembrie 2015
Buna ziua,

Urmeaza sa ajung la un interviu pentru postul de Reprezentant Medical. Are cineva idee care este atmosfera in departament? Cum se deruleaa o zi de munca pe acest post?

Multumesc.
SoniaR Joi, 31 Martie 2016
Ca receptioner, salariul pentru inceput este de 1200 ron, dupa 3 luni 1400 ron, iar dupa 6-12 luni 1500 ron; nu mai continui cu grila de salarizare pt ca oricum imbatranesti 10 ani ani daca stai mai mult de 6 luni la ei. Salariul poate varia foarte putin in functie de negociere si se mai primesc bonuri de masa. Se platesc orele suplimentare si avand in vedere ca lucrezi sambete, duminici, nopti poti sa ajungi la salariu cu vreo 200 ron in plus (suma e o medie, bineinteles variaza efectiv in functie de cate ore ai lunar).

Desigur, avand in vedere ca se aplica penalizari (~10% din salariu pe luna respectiva) pentru orice fel de reclamatie din partea pacientilor, s-ar putea ca la salariu sa ai surpriza sa realizezi ca ai cam muncit degaba ...
goggy Vineri, 15 Aprilie 2016
Despre postul de reprezentant medical stie cineva ceva? Exista gps pe masini? Cum e atmosfera?
AnnA91 Sambata, 16 Aprilie 2016
Goggy ai mai lucrat ca reprezentant medical?
Știi daca trebuie sa ai experienta neaparat?
Irina_z Miercuri, 25 Mai 2016
Am fost la interviu pt postul de operator pc la aceasta firma. Jobul presupune sa insotesti la consultatii diversi medici si sa notezi rezultatele pacientilor, sa intampini pacientii, sa te ocupi de organizarea cabinetelor astfel incat sa nu se suprapuna consultatiile, sa dai rezultatele pacientilor etc. In opinia mea este mai mult job de secretariat, asistent personal, receptioner decat de operator pc propriu-zis. Programul este de 6-7 ore, o saptamana dimineata si una dupa-amiaza, o zi pe saptamana de 10 ore si 2 sambete pe luna. Toate acestea pt un salariu de 1100 lei+ banuri de masa. ( dupa un an, daca iesi bine la evaluari si se considera ca ai adus un plus firmei, ajungi la 1200 lei).

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?