Forum despre Ceprocs SRL


gigel Luni, 28 Octombrie 2013
Apreciez orice fel de feedback despre firma, salarii, atmosfera, management, etc.
angajat de 3 ani Joi, 31 Octombrie 2013
Oamenii sunt ok, fun si foarte sociabili. Pot parea putin introvertiti la inceput, dar incet incet iti vei da seama ca sunt de treaba; de multe ori sunt doar cufundati in munca. Este un open work space, asa ca vei avea posibilitatea sa te exprimi pretutindeni. Atata timp cat iti faci treaba, esti liber sa faci ce vrei.
Managementul e ok, "Always there for you". Sunt deschisi la orice sugestii si plangeri din partea angajatilor. Se pune destul de mult accent pe oameni si fericirea lor. Se fac iesiri regulate cu echipele la restaurant, bowling nights, karaoke, office party etc.
Salariile variaza, as spune undeva intre 1400 si 2500, something in between. Probabil ca middle management-ul peste.
angajat Joi, 31 Octombrie 2013
Sansele de promovare sunt aproape de 0. Se merge pe ideea: mai bine aduci pe cineva din afara gata trainuit ca supervisor/ middle management decat sa investesti in a-l trainui la tine. In schimb sunt sanse de a trece pe alte proiecte, firma fiind in continua expansiune.
polly Vineri, 4 Aprilie 2014
Buna, ma intereseaza cam la ce salariu m- as putea astepta pentru o pozitie de buyer cu limba poloneza . Multumesc anticipat pentru orice fel de informatie
Yayo Vineri, 6 Noiembrie 2015

Am lucrat aici mai mult timp, prea mult timp. Ceprocs are pretentii de corporatie insa ii are o conducere fara nicio viziune *ma refer la sefulici. In capul scarii ierarhice sta un austriac, care este si patronul firmei, care ia toate deciziile. Mi-a spus, nu doar mie, ca a venit in India Europei, Romania, pentru a face business. Asadar asteptati-va la acelasi tratament ca cel al marilor corporatii in India. Ai target, insa nu esti bonusat pentru atingerea lui decat prin al treisprezecelea salariu impachetat in alte straie. Iesiri in oras sunt, ce-i drept, insa tu te duci la munca pentru bani, nu pentru pizza. Daca esti bun te vei plafona, daca esti slab vei ramane asa. Sanse de promovare 0, cum zicea colegul/colega. Ai grija la ce nemultumiri ai in cadrul firmei ca s-ar putea sa o imbuliezi, am avut coleg care a fost dat afara pentru asta si a "murit" cu dreptatea in mana. Grija mare la ce salariu negociezi de la inceput pentru ca ala va ramane pana pleci, cu toate textele lor. Nu ai cum sa justifici o munca bine depusa deoarece se schimba procedurile mai tot timpul. Clientul principal (si singurul) e General Motors. Cand acesta va disparea, nu exista alternativa decat lacatul pe usa. Se merge pe principiul cu toate ouale in acelasi cos. Recomand vorbitorilor de germana o firma mai atenta la angajatii sai decat asta. E un Job potrivit pentru tinerii proaspat iesiti de pe bancile facultatilor. Atat!

Gore Vineri, 23 Septembrie 2016
Cam asa a fost la inceput, insa pe parcurs s-a depasit stadiul de "one client dependency". Firma s-a extins atat ca portofoliu de clienti, cat si ca domenii de ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?