Forum despre CertAsig


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 27 Septembrie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma CertAsig, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de CertAsig.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Dragos Duminica, 28 Septembrie 2014

Sper ca aveti niste popcorn langa voi.

Ma suna o domnisoara sa ma intrebe daca mai sunt interesat de postul lor. Imi propune o ora pentru interviu si o accept.

Vine ziua interviului. Pe drum incerc sa-i sun sa ma ajute cu una doua indicatii pentru ca eu m-am uitat acasa pe harta dar am avut treaba prin oras si am luat-o pe alt drum. Doua apeluri, nimic, am asteptat pana mi-a intrat robotul. Oare au plecat acasa!? Am primit pe mail doar numarul de fix, de receptie adica.

Ajung la sediu, intru, era un hol cu receptia si vreo 2 canapele. Doua persoane asteptau sa intre la interviu iar receptionera isi facea de lucru pe acolo. Persoanele alea trebuiau sa fie plecate deja dar ce sa vezi nici n-au intrat, asteptau tot in holul de la intrare, nici macar intr-un birou. Ma asez cuminte langa candidati si ma pun pe asteptat si eu. Intre timp mai vin clienti, pleaca angajati, umbla angajati etc. Deja aveam 30 min de asteptare, alaturi de ceilalti doi candidati si nimeni nu ne baga in seama inafara de receptionera care ne-a rugat sa asteptam "putin". Va reamintesc ca nu aveam cum sa contactez persoana cu care voi sustine interviul deoarece am primit doar un numar de fix, telefon fix ce era la 3 metri de mine.

Deja aveam nervi dar am facut un calcul rapid (drumul dus-intors 2h, asteptarea 30min, hai sa mai stau putin daca tot mi-am stricat jumatate de zi.) si astept in continuare. Dupa cam 45 de minute apare un domn cu ochelari, mai ametit asa si merge intr-o camera de la parter cu una din persoane, zaboveste acolo vreo 30min, iese cu candidatul respectiv si intru eu abia dupa 1h si 15 minute !!!

Asta in conditiile in care chiar ei mi-au propus ora respectiva, iar eu mi-am facut programul astfel incat sa ajung la cat doresc ei ! fara sa-mi "verific agenda", negociez ora etc. ci din contra mi-am reprogramat ce mai aveam pentru ca sa fiu liber la ora respectiva.

Credeti ca si-a cerut scuze pentru ca am asteptat peste o ora si eu si ceilalti ? Credeti ca m-a intrebat cat am asteptat ? NU ! Nimic din astea !
A urmat un interviu sumar, o parte in romana si o parte engleza si am sters-o. Va detaliez interviul in alt comentariu.

Nu stiu cum e sa lucrezi la ei dar eu m-am convins ca nu doresc si asta dupa doar 2 ore petrecute in sediul lor ! Parca eram in gara in sala de asteptare, doar ca nici ceasul nu le mergea. Da, singurul ceas din holul ala avea bateriile moarte, cine stie de cand. Nu le-am spus nimic de nervi dar vor afla de aici poate.

Daca imi caut un/alt loc de munca asta nu inseamna ca sunt un aurolac, bataia lor de joc, ca nu am viata personala, pentru care timpul nu inseamna nimic, nici bunele maniere sau respectul, care nu are intalniri cu clienti si tot asa!

Daca aveti informatii "de bine" sau "de rau" sunt sigur ca vor ajuta pe altii daca le veti posta. Eu din pacate nu pot sa va spun prea multe si nici nu voi avea ocazia. Le voi transmite povestioara si lor desi sunt sigur ca vor citi si aici. Succes!

Dragos Joi, 6 Noiembrie 2014
N-am mai primit nici un raspuns de la ei.
Oricum, majoritatea firmelor nu te mai cauta daca trebuie sa-ti dea un raspuns negativ, max 5% te suna si 10% iti dau mail dar asta dupa cel putin 3-4 saptamani cand au semnat contractul cu noul om si sunt convinsi ca va ramane, sa nu se faca de cacao daca pleaca ala si trebuie sa caute altul din cei care au aplicat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?