Forum despre CGS - Computer Generated Solutions - CGS Europe


1 in OV Sambata, 1 Iunie 2013
@ marius - bonurile de masa sunt in afara celor 350 de euro - bine si de fapt ai garantat 320 de euro caci pe ceilalti 30 de euro ii primesti daca atingi target-ul stabilit pe proiect
pache Duminica, 2 Iunie 2013
1 in OV: 350 e de baza. Cunosc agenti de pe OVA, OVR, TL, PM si agenti simpli OV si niciunul nu mi-a zis ca ar castiga mai putin de 350 euro.
AA Luni, 3 Iunie 2013
@ pache, vechii agenti OV, AEQ ,SWAC, Bode au 350 euro salariul, iar cei mai noi au 320 euro salariul, cum zice 1 in OV mai sus. nou inseamna din punctul meu de vedere 6 luni pe proiect.
cristinuza28 Luni, 3 Iunie 2013
am de ales intre a merge akolo si a pleka in strainatate!!!nu zik k nu trec poate de interviu dar din cate am auzit pe aici te cheama al 2 interviuri ceea ce inseamna pierdere de timp k dupa sa-mi spuna k nu sunt ptr postul respectiv.....
Mircea Luni, 1 Iulie 2013
Am fost acum o luna la un interviu pentru CGS - english support , mai exact Sprint Mobile. Cladirea frumoasa , cum s-a mai zis, fetele de la HR profi , placute . Se da un test , cica advanced english test dar parerea mea este ca e putin peste medie ca dificultate. In fine , fac 42 (din 50) la marele test , apoi mini interviu in engleza. Ma descurc destul de bine zic eu si plec de acolo cu o impresie destul de buna. Insa am fost anuntat ulterior ca nu am fost selectat... probabil pentru ca am cerut 250-300 euro? Avand in vedere ce s-a scris pe aici si tinand cont de schimburile de noapte mi se pare ok ,ma gandesc ca nu e usor sa ajung acasa pe la 1 noaptea. Poate ca lor li s-a parut mult , nu stiu ce sa zic .
Succes la gasit pe 10 milioane.
Mircea Luni, 1 Iulie 2013
Scuze vroiam sa zic 8 milioane la sfarsit !
Andrei Miercuri, 3 Iulie 2013
Mircea, nu ai fost selectat din cauza a ceea ce ai zis. Salariul la inceput e 350 euro plus bonuri asa ca stai tu linistit, ai facut altcva care sa le supere pe recrutoare
Ada Miercuri, 3 Iulie 2013
Sunt in procesul de recrutrare cu Cgs.ul -nici acum nu stiu de ce am aplicat pt ca mi se pare total neinteresant domeniul de activitate. Se pare ca este vorba de proiectul Icon (daca am retinut bine) portugheza-spaniola. Stie cine ceva despre acest proiect sau cat se plateste pt ca eu i.am aruncat in fata un 850 euro minim . Doamna draguta de la HR este perfect constienta ca nu voi accepta mai putin avand in vedere ca in mom de fata pot sa zic ca am mai mult decat un job - sunt partener, vb 4 lb straine (dintre care 3 avansat, 1 mediu , portugheza studiata in afara ..cu diploma - 99% comparativ unui nativ), experienta internationala cativa ani, project management, finance, achizitii publice, marketing, fonduri europene...vreau sa ma mut prin Buc putin ca m.am cam plictisit..dar se pare ca nu ei sunt solutia. Am observat ca au un feedback online deosebit de negativ si este de luat in seama acest aspect, cu siguranta o secunda nu as permite nimanui sa mi se adreseze inadecvat sau mai rau sa mi se incalce anumite drepturi. Vroiam sa stiu totusi parerea celor care au mai trecut pe.acolo si daca aveti idee ce se intampla pe proiectele de portugheza-spaniola. Va multumesc
ion Miercuri, 3 Iulie 2013
am fost si eu la interviu..totul ok test / interviu ..etc, am ajuns sa vorbim despre salariu si cand am spus ca ash vrea o remunerare in jur de 2000 roni, domnisoara a facut o mimica gen "Poker face" si a spus SUPER OK , si se vedea cum desena un X gros pe Cv-ul meu )))))))))
Ionut Joi, 4 Iulie 2013
Salut,

M-au sunat cei de la CGS, am aplicat de ..chestie, curiozitate, si mi s-a spus de un proiect Waterfiel cu sau fara D, tanti nu prea se exprima corect sau era in graba.
Se stie ceva despre proiectul asta, din cate am inteles se poate face suport prin remote, daca se cere sau depinde de alte conditii, ideea generala ar fi suport tehnic cu oarecum ceva libertate, salariul fiind undeva la 20+
Opinii va rog sau orice sfat este bine venit.
Vio Sambata, 6 Iulie 2013
Salut, mau sunat icei de la CGS in legatura cu Romtelecom Internet lb. romana.. iar intrebarea mea este cat iau salariu si cate ore se lucreaza la un job full-time.. p.s. se lucreaza si in weekend?
Ionut Sambata, 6 Iulie 2013
Revin cu un mic info si desigur daca are cineva mai multe informatii despre cushman and wakefield.

Multumesc
bia Sambata, 6 Iulie 2013
@ vio

salariul pt proiectul rpmtelecom nu e prea mare: 750 ron + bonuri de masa
ics Luni, 8 Iulie 2013
@ bia

In ce oras e valabil salariul ala?
ando Luni, 8 Iulie 2013
salutare,

am stat cam 2 luni la ei, au mereu anuntul postat pe Bestjobs, my jobs, oamenii au luat un proiect de la Orange, au nevoie de agenti, iar acum sunt in curs de triere, te angajeaza pe 800 ron + bonuri, cam 2-3 saptamani de training, iar apoi cine rezista bine , cine nnu PAAAAA !!!

au un mod ciudat de a face Call Center, au zis multi ca dupa 2-3 luni la ei iesi Cyborg, mai ceva decat 4 luni de instructie in armata.
la cat stress, sau ma rog stress pe postu asta e oriunde, dar la ce atitudine scarboasa au fata de angajati si ce pretentii au pentru avutia aia de salariu ...mai bine passss.
Mircea Miercuri, 10 Iulie 2013
pentru Andrei :

Cum am zis , consider ca m-am descurcat destul de bine atat la interviu cat si la test , cred ca doar salariul cerut a constituit motivul refuzului. Sincer am impresia ca se dau informatii false pe aici , imi vine greu sa cred se plateste 350 euro + bonuri dupa experienta avuta.
angajat cgs Miercuri, 10 Iulie 2013
salut!
In primul rand ma bucur ca va functioneaza din nou site-ul! :))
Vreau sa revin cu cateva informatii ”de la fata locului”: sunt in primele saptamani pe floor, la proiectul Sprint - e un job stresant, nu foarte multi rezista dupa training mai mult de 2-3 luni, iar in acest timp ai vrea in fiecare zi sa-ti dai demisia (asta mi-au spus-o inclusiv agentii vechi, de un an sau mai mult pe proiect). O problema este si faptul ca in training nu veti reusi sa asimilati toate informatiile necesare solutionarii apelurilor, sunt foarte multe aplicatii ”neprietenoase” si procedurile se schimba foarte des.
Daca nu-ti place call-centerul, over-time-ul aproape zilnic, lucrul de noapte.. sau ai orice alt job decent -> nu va riscati, e foarte probabil sa regretati (ca si mine). Un salariu de 350 E nu acopera stressul asta.
sylar Miercuri, 10 Iulie 2013
Buna,
Eu am sustinut luni un interviu, pentru un proiect ce viza compania Cushman and Wakefield, mi s-a spus ca pana seara voi primi un raspuns daca am fost selectata sau nu pentru urmatoarea etapa, dar acest lucru nu s-a intamplat. Voi ati primit vreun semn?
maisimplucaniciodata Joi, 11 Iulie 2013
Am fost la interviu la ei, am trecut testele si m-au sunat a 2a zi. Nu am raspuns la telefon, mi s-a parut un loc gen tarc unde se strag oile. Nu pot spune lucruri rele despre persoanele de acolo, am observat doar lb. engleza f. buna vorbita de HR-ista. Nu mi s-a parut un job pentru mine si dupa cate vad eu aici, sigur eram plecat in prima luna, sunt multumit ca am ales sa nu raspund la tel :))
Eu Joi, 11 Iulie 2013
maisimplucaniciodata - Romanul tot roman. Nu stii sa refuzi?..preferi sa incurci oamenii!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?