Forum despre CGS - Computer Generated Solutions - CGS Europe


ionela Joi, 24 Mai 2012
buna tututor.

eu sunt de acord cu userul "altul". unele afirmatii pot fi exagerate sau scoase din context (desi de cele mai multe ori exagerate). ar trebui sa existe o balanta si o corectitudine in ceea ce se spune. nu neg ca anumite cazuri negative nu sunt adevarate, dar ar fi frumos sa fie si un punct de vedere (oficial/neoficial nu conteaza) din partea cealalta.

eu cred ca daca exista comunicare exista si solutii
toma Joi, 24 Mai 2012
in sfarsit, un punct de vedere rational. Da, chiar si in Romania exista legi si institutii ce protejeaza angajatul, si sunt ferm convins ca cei care au intr-adevar motive si dovezi, vor apela la acestea. Si mai sunt cei care se multumesc sa vorbeasca aiurea pe forumuri, sa calomnieze, si de cele mai multe ori, sa ramana la acelasi angajator.

solutii sunt intotdeauna, depinde cum pui problema. depinde cat de mult te duce capul. si daca intr-adevar vrei sa gasesti o rezolvare la problemele tale, sau vrei doar sa atragi compatimirea celorlalti. sau poate vrei doar sa arunci cu noroi.
donjuan Joi, 24 Mai 2012
@Martha: eu am o prietena care lucreaza la ei pe portugheza si castiga mai mult de 15mil, net, si bonuri de masa. Salarii mici sunt doar pe proiectele de limba romana, dar deh...nici cerintele nu sunt prea mari. Cat stii, atat castigi.
oana g. Joi, 24 Mai 2012

daca n-am experienta deloc, CGS este una din putinele firme unde ma pot duce :(

ce sa fac?

cleo Joi, 24 Mai 2012

oana, nu dezarma. eu zic ca nu are sens sa te opresti din a aplica sau a-ti continua interviurile cu o companie din cauza ca..... si ca.... parerile sunt subiective. in cel mai rau caz daca nu-ti place pleci. de unde esti, din bucuresti?

Ella Vineri, 25 Mai 2012
eu am lucratin la cgs, in Brasov 1 an si 6 luni pe proiect de limba romana, am bagat ore suplimentare neplatite si sarbatori legale de mi s-a acrit si nu am vazut zile libere sau salariu mai mare de 850 lei plus ca in ultima perioada pana sa plec de la ei, eram obligati sa stam peste program cate 1 ora sau 2 si din 2 zile libere, ni se mai aveam doar una fara sa ne de-a cineva vreo explicatie. Plus ca ei nu sunt axati pe performanta..am vazut cum oamenii buni din firma au fost dati afara pentru niste motive stupide. Am vazut multe lucruri urate care s-au petrecut acolo in firma, dar pe de alta parte am acceptat pentru ca oriunde mergeam la interviu, mi se cerea experienta si nimeni nu era dispus sa ma angajeze fara. Dupa ce am plecat de la ei, am obtinut orice job mi-am dorit.
Manau Marti, 29 Mai 2012
curiozitate (si vobesc serios): e cineva care ne poate impartasi o experienta pozitiva in CGS? multumesc in avans.
N/A Sambata, 2 Iunie 2012

Lucrez in CGS de cativa ani buni si nu ma declar cel mai fericit angajat insa pot spune obiectiv ca o mare parte dintre comentarii sunt exagerate. Se poate promova fara pile, prietenii si nepotisme iar in ceea ce priveste salariile sunt mult peste cele mentionate mai sus cel putin pentru limba engleza. Poate deciziile luate de companie nu sunt intotdeauna cele mai bune insa nu este cazul sa generalizam. Nu stiu daca este o experienta pozitiva despre CGS dar cu siguranta nu este una negativa :)

hiphip Miercuri, 6 Iunie 2012

Lucrez la CGS brasov de 2 ani si 3 luni.Nu totul este cum ziceti voi. Am facut vreo 5 ore suplimentare de cand sunt angajat si mi-au fost platite tot timpul.Am lucrat de Craciun si am fost platit dublu.Sunt si niveluri de bonusare astfel incat salariul pe engleza ajunge undeva la 17 milioane in mana plus bonuri plus transport cu taxi 1 drum.
Daca esti inapt si vorbesti doar limba romana si lucrezi pe romtelecom si orange este adevarat , e iadul pe pamant , pe aol nu e asa rau. Tot timpul ne luam pauze , daca ai de recuperat iei ziua urmatoare.Sunt zile cand am luat mai multe pauze dacat aveam voie, ieseam cate jumate de ora. Daca vrei sa mergi la toaleta te ridici si mergi nu ceri voie nimanui , pui clientul pe hold si te duci. Munca de call center este grea , apeluri multe , oboseala si stres, clienti idioti si lipsa de rabdare .. dar daca nu aveti chef de munca si nu aveti rabdare mai bine stati acasa.Proiectele pe romana sunt naspa. Pe AOL english si spanish e bine. Pe spaniola se castiga pana la 20 de mil si daca lucrezi sarbatori si iei si bonusuri nu stai acolo degeaba ajungi sa iei si peste 20 de mil. Pe engleza am luat pana la 18 mil cu tot cu bonusuri. Cine nu crede arat fluturasul de salariu :)

adi311 Duminica, 10 Iunie 2012
eu am lucrat la ei in 2008 timp de 3 luni(am plecat din cauza unor problem in familie) intradeva este mult stres in acea companie, dar am cunoscut multi oamen super iar pentru acea vreme aveam un salariu bun in euro. lucram de noapte si chiar imi placea ce faceam. dar pe cei care nu sunt oameni calmi sau slabi de inger nu ii sfatuiesc sa se angajeze acolo.
codrut Duminica, 17 Iunie 2012
CGS nu are in Iasi nu? eram curios :)
petru Luni, 18 Iunie 2012
din cate se vede, CGS are doar in Bucuresti, Brasov si Sibiu. ai auzit ceva de Iasi si nu stiu eu? :D sa inteleg si bag de seama ca se dezvolta oamenii :)))
marrina Luni, 18 Iunie 2012
am si eu o intrebare,a fost cineva in sibiu la interviu,cum a fost?si eu trebuia sa merg dar am amanat si e a treia oara cand chemata la interviu nu stiu ce sa fac....ms
ionutz_m Luni, 18 Iunie 2012
eu sunt interesat de ceva in sibiu. am cautat despre CGS tot internetul cred. se pare ca "problemele" sunt in bucuresti si brasov. nu am auzit nimic de naspa in sibiu.

apropo, unde ai aplicat marrina?
uzzy Luni, 18 Iunie 2012
salutare tututor.

ce ziceti de asta? http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/reprezentant-relatii-clienti-iasi/521667/sqi

deci se par ca CGS intra si in Iasi. in anunt sunt 20 de posturi disponibile.

zice doar Reprezentant relatii clienti dar nu sunt mai multe detalii.
me Luni, 18 Iunie 2012
in cat timp primesti raspuns de la cgs dupa interviu? sibiu.

multam.
claudiu Marti, 19 Iunie 2012
unde pot aplica in Iasi?
claudiu Marti, 19 Iunie 2012
ok am vazut linku de ejobs, sorry :)

se poate aplica si direct la CGS?
ramona Marti, 19 Iunie 2012
sincer eu lucrez la CGS si mi se pare ca sunt foarte ok.:)
ramona Marti, 19 Iunie 2012
marrina,eu sunt la CGS din sibiu

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?