Forum despre Chance SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 18 Aprilie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Chance SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Chance SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Eu Luni, 15 Iulie 2013
Eu sunt chemat la interviu miercuri dar nu pot gasii detalii despre asa zisele 'supermarket-uri" pe niciun site .... Stie cineva ceva , ca sa nu ma duc de pomana?
numai eu Luni, 15 Iulie 2013
e un supermarket, la Obor,inainte de bucur,pe dreapta,mergetiu acolo si vedeti daca merita...maine poimaine il face Mega Image si voi..out!!!
Eu Luni, 15 Iulie 2013
OK Merci de raspuns O sa ma duc sa vad ce se intampla Ei spun ca sunt la inceput de drum ...iar acum sunt deja acaparati de Mega.... ??? Doamne
red Joi, 28 Noiembrie 2013
buna! am aplicat si eu la aceasta firma si as vrea sa stiu daca merita sau e ceva in neregula?
black Sambata, 4 Ianuarie 2014
Mai multe detalii despre aceasta firma ne poate oferi cineva? Eu am luni un interviu la ei si n-am habar de ei. Se merita sa ma duc la interviu?
Oana Vineri, 28 Februarie 2014
A mai fost cineva la interviu ? cum s-a desfasurat? sunt ok oamenii astia?
aryn Duminica, 1 Februarie 2015
Am fost la un interviu săptămâna trecută . Au chemat vreo 20de persoane la aceeasi ora, ne.a scos pe hol prezentandu.ne un alt job decât cel mentionat pe site. Apoi ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?