Forum despre Ciel Romania


Miruna Luni, 11 Martie 2013
Buna, ceva informatii despre aceasta companie? Salarii, conditii de munca, atmosfera?

Va multumesc!
AA Joi, 14 Martie 2013
salut, pot sa iti spun ca programatorii sunt platiti destul de mult sub nivelul pietei. cred ca salariile sunt mici in toata compania, nu numai IT.
ionut Miercuri, 27 Martie 2013
hey ce mai puteti adauga despre departamentul IT?
Un fost angajat Marti, 18 Martie 2014
Salutari,
Sunt un fost angajat al companiei Ciel, am lucrat 4 ani la ei in departamentul de dezvoltare. Pot sa spun urmatoarele parti bune:

1) Salariile sunt MULT peste ceea ce gasim in piata (cu dedicatie pentru cel ce s-a semnat 'AA') , insa depinde foarte mult de fiecare, de nivelul de implicare, de nivelul cunostintelor tehnice, etc.
2) Cu general manager-ul companiei am colaborat foarte ok, am apreciat foarte mult sinceritatea de care a dat dovada de-a lungul timpului si entuziasmul cu care isi facea treaba (se vedea ca pune suflet in ceea ce face). O alta latura pozitiva a fost ca a incercat intotdeauna sa satisfaca dorintele angajatilor, de exemplu daca cineva vroia sa se mute de la customer support la vanzari pentru ca respectivul angajat considera ca are abilitati de vanzator, i se aproba mutarea aproape sigur (macar era incercat o perioada). Important era sa ai tu initiativa, sa vrei mai mult.
3) Colegii exceptionali, chiar mi-a parut foarte rau cand am plecat, spre deosebire de alte locuri de munca unde imi era cumva indiferent. Am ramas bun prieten cu multi de acolo.
4) Program flexibil, in limita bunului simt
5) Nu exista hartogaraie, aprobarea unui concediu se face verbal, in urma unei simple discutii cu general manager-ul companiei
6) Cand am fost eu in companie, erau oameni extrem de pregatiti dpdv tehnic (la ani lumina departare de asa zisii seniori de pe piata pe care daca ii iei la bani marunti nu stiu nici macar un algoritm de sortare sa ti-l descrie, altul decat bubble sort). Deci aveai de la cine sa inveti.

7) Din punct de vedere tehnic exista documentatie, nu completa insa exista si e chiar foarte ok structurata, dupa parerea mea te ajuta la inceput.

8) Angajatul chiar este respectat, nu se dau deadlines imposibil de respectat, nu se face overtime (s-a facut in total maxim o saptamana de overtime in toata perioada cat am stat eu la Ciel).

Partile mai putin bune:
1) Analiza de business e destul de prost facuta, incompleta si se schimba foarte des. Trebuie sa ai ceva cunostinte de business daca vrei sa navighezi prin termeni precum "descarcare din gestiune metoda PAMP", "TVA la incasare", "balanta de verificare", "facturi nesoldate", etc.
2) Daca iti doresti mai mult ca programator, sa lucrezi pe chestii noi mereu, sa fii mereu implicat pe diverse proiecte, pe diverse domenii de activitate, nu o sa gasesti asta la Ciel.
3) Departamentul de testare nu se ridica la nivelul departamentului de dezvoltare, majoritatea sunt oameni promovati din departamentul de customer support care stiu business insa nu cunosc metodologii de testare. Acest lucru poate fi un mare minus, nu exista testare automata, nightly builds, etc
4) Nu se fac team buildings, nu se fac activitati platite de firma in afara programului de lucru.
me Joi, 27 Martie 2014
Nu se fac angajari? Entry level, in dep. Financiar, contabil, si nu numai? Ms
un angajat Luni, 31 Martie 2014
@me Poti sa trimiti CV pe jobs@ciel.ro si sa spui ca esti interesat de un post de entry level.. Stiu cu certitudine ca toate CV-urile sunt citite.
ALT Marti, 22 Aprilie 2014
sunt angajat de putin timp la ei si la interviu nici nu s-a negociat cu mine suma, mi-au dat fara comentarii cat am cerut. e un loc ok, oamenii sunt super prietenosi, te ajuta sa ...
mihai Luni, 28 Aprilie 2014
ce salarii sunt pentru agent in echipa de asistenta tehnica?
@ mihai Luni, 28 Aprilie 2014
salariile sunt de new entry, de la 300 euro net in sus, in fuctie de experienta. dar au un sistem de evaluare constant care iti permite mariri de salariu cat de des vrei tu sa dai ...
mihai Vineri, 2 Mai 2014
inafara de salariu mai sunt si alte beneficii?de exemplu tichete de masa...
@mihai Marti, 6 Mai 2014
asigurare medicala, bonusuri pe langa salariu din cate stiu. nu stiu chiar toate detaliile, iti zic ei la interviu, daca te cheama
mihai Marti, 6 Mai 2014
stiti cumva daca se dau bonuri de masa?
mihai Marti, 6 Mai 2014
multumesc pt info.
razvan Miercuri, 14 Mai 2014
Azi sustin un interviu pentru agent asistenta tehnica, revin cu pareri si opinii despre acest interviu
mihai Joi, 15 Mai 2014
@razvan - cum a fost interviul?
Razvan Marti, 27 Mai 2014
a fost ok , foarte de treaba doamna cu care am sustinut interviul , salariu pe postul acesta este de 1200 lei ,l-v 8:18 ,dupa 2 luni se lucreaza pana la ora 20, in schimb cu alti ...
Nelu Marti, 14 Octombrie 2014
Stie cineva ce salarii au programatorii ?
Luigi Marti, 14 Octombrie 2014
Nelu, intre 800 si 1600 net/luna !
Ciel Romania Joi, 3 Septembrie 2015
Luigi, Credem ca era corect sa precizezi si valuta (eur) dar si pentru ce nivel al cunostintelor poti avea aceste salarii: enter-level si junior spre middle. Subliniem: nivel al ...
lady_blue93 Joi, 3 Septembrie 2015
Este buna aceasta observatie si eu personal salut aceasta interventie. As avea o intrebare: sunt posturi disponibile?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?