Forum despre Cinema City Romania


A! Vineri, 30 August 2013
La angajare interviul consta in a intra intr o sala de cinema sau intr un birou si in a-ti spune cateva lucruri dupa care intri in training! Stai 1 saptamana maxim 2 dupa care incepi munca propriu-zisa!

Salariul variaza ... esti platit la ora ... o medie de 6 lei/ ora!

Contract determinat pe 4 ore dupa cum urmeaza 1 luna / 3 / 6 /1 an / nederminat!
Nu ai voie in incinta cinemaului cu telefon ! (il lasi in vestiar)
Daca vrei pauza trebuie sa intrebi daca se poate!

Pt postul de plasatori: Cel mai ciudat lucru este ca plasatorii sunt angajatii pt a avea grija de sali intampinare clienti etc! Bonus daca vine mafa pentru bar o cari :)) ! Sau descarci si urci in cinema cate un TIR de cutii cu ochelari!

Parere personala nu se merita !!! Salariul nu va depasi niciodata 600-700 , plus ca ai contract pe 4 ore dar in weekend ( rar se intampla sa ai weekend liber) lucrezi 13 sau 15 ore!
Poti ajunge la salariu de 1000-1200 daca esti bun prieten cu managerul sau duty manager si ii duci cu masina personala acasa sau iti oferii serviciile :))

Program Casieri + Bar (cafenea) Luni Joi 12-17 17-23
Vineri-Duminica 10-17 17-23

Plasatori Luni Joi 12-18 18-01
Vineri-Duminica 10-18 18:01
stefan Joi, 5 Septembrie 2013
hei A, daca esti amabil ne poti lasa o adresa de e-mail sau un numar de telefon de contact pt cinema city?
Special pentru tine Vineri, 13 Decembrie 2013
Adevarul este ca pentru un plasator, este prea obositor sa zica buna ziua, sau sa mature... ce sa mai zicem de cararea marfii... pfff. Pt 6 lei pe oraaaa? Alti oameni pentru 6 lei pe ora strang gunoaie de pe strada... Poate acolo ar trebui sa incerci a. Uite de asta nu ne baga in seama extraterestrii. Crestem trantori de-a-l de voi!!!!!!!
alx Marti, 14 Ianuarie 2014

@special pt tine
Cand vei lucra si tu cu toti aurolacii, sa ii intampini, sa.ti dai silinta sa sa zambesti, sa strangi gunoiul dupa ei, sa stai in picioare o gramada, si la sfarsit de luna sa te trezesti cu 800 lei in mana iar stimata companie sa produca pe locatie cca 10-15000€ de angajat atunci sa fi si tu multumit cu ce ti se da....nu lucrex la cinema ci intr.un cazino...insa munca e asemanatoare cu a unui plasator

Yoman Joi, 23 Ianuarie 2014
"Special pt tine" frate esti sfatos ce sa mai...cred k uh esti problema...
adriana Luni, 24 Februarie 2014
Toate contractele sunt de tip part-time(6 ore nu 4).Iti faci programul aproximativ cum vrei.In general toata lumea are cate 4 ture pe saptamana a cate 6-8 ore.Turele poti sa ti le iei fie 2 ture pe zi si lucrezi 2 zile si ai facut turele fie o tura pe zi.
1.Plasatorul: ia 5.9 pe ora.Matura,strange in sali,rupe bilete si cara marfa pentru bar in caz ca vrea-2 plasatori pe saptamana fac asta(platiti extra).
2.Barmanita: 6.1 pe ora.Serveste clientul si face curatenie in bar.
3.Casierul: 6 lei pe ora.Vinde bilete.
De asemenea poti opta sa ai mai multe ture.Salariul eu zic ca este ok,plasatorii iau intre 500 ron si 1300 ron in functie de cat vor sa munceasca.Mentionez ca in timpul saptamanii mai mult se sta,dimineata plasatorii stau in permanenta la tigara si se relaxeaza,in weekend trage toata lumea.
Casierele stau pe scaun si vand bilete,la fel si ele in timpul saptamanii mai mult stau si au posibilitatea de a face si ciubuc.
Barmanitele-fac ciubuc relativ mare,si sunt cele mai bine platite.Personal ca barmanita cel mai mic salar pe care l-am luat a fost 600 ron si aia ca nu am prea dat pe la lucru si cel mai mare 1292+ ciubucul calculat pe luna aceea am ajuns pe la 1600,1700.
Eu personal merg 2 3 zile toata ziua si 4 5 am libere si iau 700 ron.Ramane la latitudinea mea daca vreau sa mai merg pe turele altor fete ce nu pot merge si sa fac mai mult salar.
A....Si ceva foarte important.Cand ai o problema sau vrei 2 saptamani sa nu te prezinti la lucru nu te prezinti cu concediu platit sau neplatit.
Nimeni nu are problema ta!!!!Ceea ce la alte firme mai greu!!
adriana Luni, 24 Februarie 2014
Am uitat sa specific!!Plasatorii au voie cu telefon!!restul nu.
In pauza intr-adevar ceri voie sau mai bine zis anunti.Iesi 20 de minute pe tura in pauza.Stai toata ziua-40 min.Nimeni nu iti contabilizeaza pauzele.Poti iesi acum 10 minute peste 2 ore 10 minute si tot asa si poti depasi minutele.
Cand nu e lume stai la povesti.
In weekend ai full de clienti dar ai avantajul de a face ciubuc,de a trece timpul mai repede.Eu zic ca se merita.Acum parerile sunt impartite
adriana Vineri, 28 Februarie 2014
pentru contact Cinema City angajari va prezentati direct la Iulius Mall cu CV-ul completat pentru postul care doriti Barmanita/Casiera/Plasator si il lasati la bilete sau bar.
adina Joi, 13 Martie 2014
Vroiam sa intreb de la ce varsta se fac angajarile? Am 16 ani si as dori sa imi gasesc un serviciu timp de 2 luni pe vara si chiar mi-ar placea sa lucrez la cinema. Exista restrictii sau alte reguli pentru minori?
adriana Miercuri, 9 Aprilie 2014
De la 18 ani poti lucra la CInema City
razvan Vineri, 18 Iulie 2014

Am lucrat la cinema city si da este adevarat ca programul ca ti-l faci singur(doar daca esti prieten cu un supervizor, sau daca te dai bine pe langa cei de la birou).
Plusul se face ca barman( asta da ti-l da in ziua respectiva, si nu si-l baga supervizorul in buzunar sau cei de la birou cand au de cumparat cadouri sau pizza cand le este foame si sucuri)
Deci nu se ia plusul mereu, doar cand nu au ei nevoi personale. Atunci vei auzi ca sau iesit produse pe minus :))
Promovarea se face doar pentru cei care stiu sa pupe , iar aia care muncesc nu primesc nimic.
Deci parerea mea este sa nu va angajati .
DACA AI PRINCIPII NU TE ANGAJA.

Dont Duminica, 7 Septembrie 2014
Zi'mi si mie te rog frumos , daca vrei sa lucrezi 7 zile din 7 , e posibil ?
bobby Luni, 15 Septembrie 2014
N-am vazut nimic despre proiectionisti. Cum lucreaza ei si cat castiga?
cnaboby Marti, 21 Octombrie 2014
In timp ce ruleaza filmul plasatorii ce fac,.stau in sala?
mari Marti, 21 Octombrie 2014
Da se poate lucra si 7 din 7,dar nu cred ca rezisti.Plasatori in timp ce ruleaza filmu stau in sala,supravegheaza spectatori.In general e ok,daca i-ti faci treaba si nu trebuie sa peri sefi.
Eu Sambata, 1 Noiembrie 2014

Se spune una la interviu si se face alta.Daca esti prieten cu menegeru esti pontat si nu faci nimic,apari ca lucrezi si cand esti liber.In rest in voia sorti de ajungi sa iei 400-500 ron pe luna.Bataie de joc.

jack Luni, 3 Noiembrie 2014

Dar un manager de cinema? ala cat castiga?

mihuge Sambata, 6 Iunie 2015
Salutare!As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a opta pentru cel putin 8 ore pe zi si nu 4/5/6 ore.Pentru ca ma gandesc ca la un tarif de 6 lei pe ora ori 8 ore lucrate a cate 5 zile pe saptamana abia atunci pot ajunge la 160 de ore si sa iau minimul de 960 de lei.Din partea mea as lucra si suplimentar.Nu cred ca m-ar deranja.Ce vreau sa zic este ca vreau sa muncesc full time si nu part time si sa stiu daca se practica over time-ul.Multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?