Forum despre Client Promotions SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 27 August 2015

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Client Promotions SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Client Promotions.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Grimm Marti, 6 Octombrie 2015
Acesta este anuntul pe care il posteaza din cand in cand aceasta companie pentru operator vanzari prin telefon - call-center:
--
Candidatul ideal:
- experienta in domeniu: call center, sondaje, telesales, telemarketing, constituie avantaj; - abilitati de comunicare, empatie, perseverenta
Descrierea jobului:
- Contactarea telefonica a firmelor din baza de date pentru stabilirea unor contracte de publicitate (www.clientsolutions.ro) Beneficii Oferite: SALARIU = FIX + COMISION : 2100 - 3200 RON
Program de lucru luni-vineri 9.00-17.30
Punct de lucru: Piata Rosetti (Universitate)
--
Realitatea pe care o veti intalni la interviu (daca faceti greseala sa mergeti) este ca vi se ofera un salariu fix de aproximativ 1100-1200 ron (!!), la care se poate adauga bonus prin care ati putea ajunge la sumele trecute in anunt ... Eu numesc asta o modalitate incompleta de prezentare a realitatii (asta, in cel mai fericit caz) ...
dora91 Marti, 8 Martie 2016
Am vazut ca firma a postat anunt de angajare, sper sa fie printre voi persoane cu putina minte care sa verifice mai intai ce este de capul firmei.
Eu am lucrat o perioada de 8 luni la firma respectiva si la inceput au fost foarte seriosi legat de partea financiara. Nu va steptati sa fiti angajate pe salariul pe care il spun ei in anunt pentru ca este total fals.
O sa vi se spuna cand va angajati ca aveti un anumit target de X si pe care daca nu il atingeti in 2 saptamani, sunteti date afara. Asa si este, sa nu va culcati pe o ureche.
Partea mai putin nasoala si imi pare oarecum rau ca spun lucrul acesta, va sfatuiesc sa fugiti cat mai mult de aceasta firma. Nu o sa va mai luati salariul la timp si o sa va mai treziti ca si vi-l mai taie din nu stiu ce motiv. Eu am plecat de la ei pe la inceputul lunii ianuarie si nici pana in momentul de fata nu mi-am luat tot salariul de la aceasta firma.
Asa ca, va rog sa va ganditi de 2 ori inainte de va duce la interviu.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?