Forum despre Clinica Anima


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 1 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Clinica Anima, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Clinica Anima.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Vlad Miercuri, 5 Februarie 2014
Buna ziua.Ceva informatii despre salarii,conditii de munca,posibilitati de dezvoltare in aceasta companie ?multumesc.
Cristina Vineri, 21 Februarie 2014
Ca medic de familie care sunt conditiile?
ariadna Joi, 11 Septembrie 2014

Buna! Locul de munca in Clinica ANIMA ca operator call center e putin dezamagitoare, atat pe outgoing cat si pe ingoing( telesales). Fiecare ajunge la un stadiu in care critica pe celalalt de mai jos (ca functie). Nu exista o parere foarte draguta. Trainingul e destul de stresant, avand in vedere ca ramai cu ceea ce prinzi din zbor. Ca medic, nu as putea sa dau prea multe informatii, acolo sunt si medici cu o competenta medicala buna si altii slab pregatiti, iar altii care nu au o buna comunicare cu pacientii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?