Forum despre Clinica Romgermed


ADMIN - undelucram.ro Luni, 23 Aprilie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Clinica Romgermed, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Clinica Romgermed.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
viperaberus Luni, 14 Ianuarie 2013
Din nefericire sunt un fost angajat si ce va pot spune este ca foloseste lantul de clinici si laboratoare doar pt a deconta bani de la CNAS. Medicii sunt incompetenti iar "El Grande" nu da 2 bani pe nimeni, nici macar pe angajati, fie ii tine fara contracte de munca, fie faca contracte pe 2 ore cu 200 de lei.
Ganditi-va bine atunci cand e vorbs de sanatatea dvs.
kiki1 Joi, 9 Mai 2013
Buna ziua,

Sunt un fost angajat si va pot spune sincer ca nu as recomanda pe nimeni sa se angajeze la ei. Intr-adevar cum spunea si viperaberus contractele sunt facute pe 2 ore la 200 de lei, salariile sunt foarte mici si sunt mari intarzieri cu plata iar din acest motiv toti angajatii buni au plecat. Pe langa asta e mare mancatorie intre colegi si sefi, si te mai da afara si fara preaviz.
margelatu Marti, 17 Iunie 2014
Subscriu la cele spuse, il Grande nu da 2 bani pe nimeni,pleci din firma cand nu mai plac ochii tai,banii,salariu il vezi cand vrea il Capo, nici la dusmanii mei nu recomand aceasta firma.
Mihaela Sambata, 27 Septembrie 2014

Este de-a dreptul infiorator. Salariile intarzie cu cate 2 luni, contractul de munca nu are nicio valoare, te dau afara cand vor ei, la final nu mai vezi niciun ban. De evitat, exista clinici si laboratoare mult mai in regula

Bragadireanu Alin Luni, 17 Noiembrie 2014
Am lucrat 20 de luni la Romgermed in functia de Director Administrativ.In momentul in care s-au acumulat 3 (trei!!) luni neplatite, am renuntat...ce puteam face!?Cu mari rugaminti ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?