Forum despre Clinica Sante


Jaykaynw Joi, 24 Martie 2016
Am sa impartasesc expeienta pe care am avut-o la aceasta clinica de analize medicale, la care am fost angajat un an de zile.
In primul rand, interviul a fost unul atipic in care experienta profesionala nu a contat ci mai degraba caracterul. Salariul promis a fost de 2000 de ron plus inca 1000 cel putin prin realizarea targetului si comisioanele aferente depasirii targetului, mai mult, orice crestere de target se materializeaza si in cresterea salariului fix. Suna bine, nu ?
Si acum realitatea :
- slariul fix livrat la timp. cresterea targetului in fiecare luna, de multe ori aproape dublu de la o luna la alta, revizuire salariala odata pe an, crestere cu maxim 200 ron. Cu alte cuvinte oricat de mult te straduiesti sa iti realizezi obiectivele, in luna urmatoare ai toate sansele sa nu le atingi si implicit sa nu obtii niciun comision din depasire. Ca si paranteza, 100% target inseamna 0% bonus.
- programul de munca e de la 8-8:30 in cel mai fericit caz pana te tin puterile. Am indraznit sa ajung acasa in cateva saptamani in jurul ore 17:00 si mi sa spus ca nu ma implic deloc in realizarea obiectivelor. Se asteapta sa lucrezi cel putin 10 ore pe zi iar daca medicul te suna sa ridici nite probe la 21:00 , te duci, indiferent ce ar fi.
- masina de firma e o Dacia Logan doatata cu GPS si urmarita spatamanal poate chiar mai des. Niciun km in interes personal. Exista chiar si o limita de combustibil pe care daca o depasesti, scoti bani din buzunar sau mergi pe jos la munca.
- daca ai deplasari inafara localitatii de resedinta, la nivel de reprezentant medical, nu ti se deconteaza nimic. Nu ai diurna, nici macar pt un "meniul zilei". Nici macar in perioada trainingului , daca e desfasoara in alta localitate fata de cea de resedinta, o simpla masa nu e asigurata.
Ca si concluzie, e un loc de munca bun, in care poti sa te simti bine, problema e angajatorul si zgarcenia notorie. Se asteapta sa iti dai sufletul si sa tragi 12 ore pe zi ca sa fi apreciat si sa castigi un venit nici macar decent.
OlgutaR Miercuri, 17 Mai 2017
Îmi puteți spune atmosfera de la Sante? Se lucrează peste program? Eu țin foarte mult la viata mea privata.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?