Forum despre Club Residence - La Conac


ADMIN - undelucram.ro Marti, 19 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Club Residence, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Club Residence.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
JJJ Joi, 27 Februarie 2014

Buna ziua. As vrea sa impartasesc modul de lucru de la aceasta firma. Impozitele nu sunt platite. Cu una din firme au dat faliment ( pe hartie ) si au infiintat acest Club Residence - La Conac pe aceeasi adresa si in acelasi spatiu. Am lucrat la ei. Noii angajati sunt angajati in ideea de a fi concediati in perioada de proba. In management sunt 10 persoane, iar ospatari doar 6. Toate persoanele din management sunt prieteni sau rude cu patronul. Daca ai un ochi si vrei sa mergi in tara orbilor, mergi, vei fi rege! La aceasta firma sunt promovate nonvalorile. Ca sa ai trecere la un director trebuie sa ii spui: hello baby, asa cum face sefa de receptie. Si-au concediat toti oamenii vechi, cei acre au rezistat acolo luni de zile. Nu platesc concediul de odihna neefectuat la incetarea activitatii si lucreaza la negru. Verisoare patronului, o femeie cu doua facultati si doua masterate, tine casieria si atat, fara registru de casa. Este de o rautate crasa si de o incompetenta rar intalnita. Angajatelor gravide le spune in fata: au venit toate nenorocitele si amaratele sa nasca la Residence. Pe sefa lor de resurse umane, cea mai tare tipa pe legislatie pe care am intalnit-o vreodata, din invidie au mutat-o cu biroul intr-un veceu public langa hotel pana au concediat-o. E poveste lunga....cine doreste amanunte, imi poate scrie aici...

Raducu Vineri, 22 August 2014
Pot sa confirm si eu cele legate de salariul minim pe economie care nu se plateste pe cartea de munca, timpul suplimentar pe care trebuie sa-l faci, dar nu ti-l recunoaste nimeni, conditiile de munca pe care nu te-ai astepta sa le intalnesti intr-un hotel asa zis de "lux" (lux pentru cine ? clientii pleaca de acolo nemultumiti ) si sefii care pun in aplicare ziua toate tampeniile pe care le vizeaza noaptea, si al caror singur rost acolo este sa faca cat mai grea viata palmasilor si sa urle atunci cand vad ca prostiile lor produc paguba. Oamenii cu vechime ori si-au luat talpasita ori numara orele si zilele pana o vor face. Au adus in schimb oameni noi, necalificati, fara nici o tragere de inima sau inclinatie spre ceea ce fac dar care pot fi controlati usor si pot fi santajati la bani. Absolut De Evitat!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?