Forum despre Coca Cola HBC Romania - Hellenic


marius Vineri, 5 Iulie 2013
ce salarii sunt pentru entry level la coca cola?stie cineva?
nimeni Sambata, 13 Iulie 2013
cam care sunt salariile?
660 Joi, 18 Iulie 2013
Salarii peste medie, colegii sunt foarte de treaba, in special cei de la HR. Vinerea este program scurt. Mediul este unul foarte motivational, dar au pretentia ca sa dai tot ce poti. De asta ii aleg si pe cei mai buni.
G Marti, 27 August 2013
Am fost la ei la interviu pentru postul de dispecer. Ofereau 2000 lei + bonuri. Aleg pe cei mai buni. Atmosfera este ok.
A. B. Miercuri, 12 Februarie 2014
Am lucrat in 2 multinationale pana acum si am cunoscut stresul si leadership-ul asa cum nu credeam ca voi ajunge vreodata sa le cunosc si asa cum nu imi doream sa le cunosc. Dar am mai invatat si ca omul sfinteste locul....sau nu

Ma intereseaza sa lucrez pentru CC HBC si as fi vrut sa stiu care ar fi salariul de pornire in Logistica si daca se mai ofera alte bonusuri/beneficii.

De asemenea, imi puteti spune daca se fac ore suplimentare si daca ele sunt recunoscute? Iti poti lua liber in alte zile?
Misha Marti, 18 Februarie 2014
Despre programul management trainee, ce puteti spune? cat se castiga, program de munca?
Ioana Luni, 7 Aprilie 2014

Nimeni?? Management trainee? Mie mi se pare ca exista prea multa reclama pentru programul asta de management trainee...

Diana Luni, 5 Mai 2014
Buna ! Imi poate da cineva cateva detalii despre postul Master Data Junior Expert ? Care sunt atributiile si salariul ? Multumesc!
dana Marti, 6 Mai 2014
Cei care ati mai fost pe la interviuri...ati trimis cv-urile prin intermediul aplicatiei de la sectiunea cariere de pe site-ul lor?
Terenteac Marian Luni, 9 Iunie 2014
Despre programul Management Trainee ce se mai aude?
S-a incheiat, cam la cat ajunge salariul?
laurentiu Vineri, 27 Iunie 2014

Dana, se uita si pe alte site uri, prietenul meu a fost sunat aplicand pe e-jobs. acum lucreaza acolo.

Ana Joi, 21 August 2014
Am fost la ei la interviu pentru o pozitie de Asistent Manager Dept. Comercial. Dupa ce am fost la 4 etape de interviuri (mereu efort de a merge la orele convenabile pentru ei pana la Pipera, dupa bariera feroviara, fiind lasata 'sa ma descurc' cu transportul), nu am mai primit nici un raspuns...Am trimis chiar si un mail, cu rugamintea de a primi un feedback, fie si negativ, insa se pare ca nu pot depune un efort asa mare. Iar pentru asta, am ramas cu o parere proasta si cu siguranta nu voi mai aplica vreodata la ei.
Andrei Miercuri, 10 Septembrie 2014
Poate sa imi dea cineva cateva detalii cu privinta la interviul pentru postul de agent vanzari? Multumesc
meanbrake Miercuri, 26 Noiembrie 2014

Dupa doua interviuri telefonice am fost invitat la interviul final, etapa ce ar fi trebuit sa aiba loc cu managerul de departament si cu un automatist... Dupa 7 ore pe tren si alte cateva pierdute prin statii de autobuz m-am trezit la interviu doar cu un automatist. Bineinteles, managerul departamentului era prea ocupat pentru a se deranja o secunda sa ma cunoasca. Cu ce m-am ales? Cu o zi pierduta de poamana, cu un exemplu de "Asa NU!" si cu promisiunea unui decont incalcit intr-o birocratie autohtona.

Alexia55 Miercuri, 1 Iulie 2015

Am fost angajata aici, si nu am ramas cu o impresie prea buna. Singurul lucru pozitiv a fost ca am avut salariu ok pentru un call center. Telefoanele suna incontinuu, ai extrem de multi clienti, te milogesti de ei pentru doar 3 baxuri si sefii te indeamna sa faci asta de parca ai fi la cea mai mica si amarata firma. Recomand cu incredere pentru cei fara studii,si inteligenta emotionala sa aplice cu incredere la telesale.

iarina Sambata, 18 Iulie 2015
cat castiga un intern?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?