Forum despre Coldwell Banker


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 19 Mai 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Coldwell Banker, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Coldwell Banker.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Ovi Miercuri, 13 Martie 2013
Stie cineva ceva despre ei ? maine am interviu la ei ... ms
Katy Joi, 21 Martie 2013
Ovi: ai fost la interviu?? cum ti sa parut ? am si eu interviu luni si nu stiu ce sa fac....nu am gasit foarte multe pareri despre ei .
ghe Vineri, 22 Martie 2013
Fara relatii nu faci bani ... ideea este ca trebuie sa ai experienta si sa ai nervi de otel cu clientii gen cei care inchiriaza sau cumpara.
ghi Sambata, 23 Martie 2013
Daca iti place alergatura e ok ca job de tranzitie. Salariu fix nu exista, comisionul e ponderat si structurat pe praguri. Sunt oameni care au facut si fac bani din asta dar nu e pt toti . Depinde si de ce manager prinzi implicit sucursala, cea mai tare a fost coldwell banker mosilor .
Ovi Miercuri, 27 Martie 2013
Am fost la interviu ... iti da un test ... o parte de logica si una de engleza si 5 randuri de scris in engleza despre tine (abilitati , cursuri etc ) iti da doua foi si te lasa intr o incapere o ora sa rezolvi testul .... cand am auzit "o ora " am zambit , iar dupa o ora am facut maxim jumate din logica ... engleza e usor ... dar testul de logica este prea de tot ... sunt cateva probleme care cred ca doar profesorul de logica le stie si nu glumesc ...
mada Duminica, 7 Aprilie 2013
Stiti cumva este si o parte fixa la salariu?
Only me ! Luni, 8 Aprilie 2013
Am fost la interviu, am dat un test de engleza, unul de logica (intrebari imposibile pt. cine nu le-a mai citit, eu am avut leadership la facultate anul asta si le-am stiut)...stai cam o ora sa faci testul si dupa iti spun ca dupa ce va fi analizat testul iti va da "feedback" indiferent daca e pozitiv sau negativ. A trecut o luna si n-am primit nimic !
P.S : din ce in ce mai greu de gasit un loc de munca !
anna Miercuri, 17 Aprilie 2013
a lucrat cineva la ei? ne poate spune cum e? atmosfera? exista si salariu fix?
Viky Joi, 11 Iulie 2013
Eu am fost la interviu dar probabil la alta sucursala, undeva pe mosilor. Nu am dat niciun test, a fost o discutie libera.
Mi-a oferit 3 variante:

1. salariu fix 800 ron + comision (nu mai stiu exact cat) - lucrai in cartier nou construit
2.salariu fix 1200 ron + comision (e pe un sistem in care dupa 3 luni, din vanzarile pe care le faci trebuie sa returnezi salariul fix) - lucrai in cartier nou construit
3. Doar pe comision (valabil pentru incepatori) - doar pt constructiile vechi

Eu nu am experienta in imobiliare dar am mai lucrat pe vanzari si am reusit sa negociez cu ei pentru varianta 2. Pana la urma am renuntat pentru ca nu imi oferea nimeni nicio garantie ca voi face vanzari si imi era teama sa nu trebuiasca sa dau din buzunar inapoi acei bani (NU STIU EXACT DACA ASTA PREVEDEA CONTRACTUL, e doar o presupunere)

Programul era fix 9-19, sau 10-19, cu ore suplimentare, parca si in weekend era ceva program.
AQA Miercuri, 27 August 2014
am fost la ei la interviu si am ales o alta agentie din 3 interviuri la diferite agentii. Unul dintre motivele pentru care am ales o alta agentie a fost sistemul de comisionare destul de mic si lipsa unei parti fixe macar in primele luni cand abia inveti lucrurile daca esti incepator in imobiliare. Se prezinta profi, au o imagine buna si cred ca au si training-urile bune, dar sunt si alte agentii care au training-uri si se prezinta profi. Acum fiecare cu alegerea lui, eu ii respect pentru ceea ce sunt. Cred ca nemultumiti sunt la toate firmele, dar am observat ca de obicei cei nemultumiti sunt cei cu rezultate slabe si arunca cu noroi in fostii sau actualii angajatori.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?