Forum despre Coldwell Banker


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 19 Mai 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Coldwell Banker, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Coldwell Banker.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Ovi Miercuri, 13 Martie 2013
Stie cineva ceva despre ei ? maine am interviu la ei ... ms
Katy Joi, 21 Martie 2013
Ovi: ai fost la interviu?? cum ti sa parut ? am si eu interviu luni si nu stiu ce sa fac....nu am gasit foarte multe pareri despre ei .
ghe Vineri, 22 Martie 2013
Fara relatii nu faci bani ... ideea este ca trebuie sa ai experienta si sa ai nervi de otel cu clientii gen cei care inchiriaza sau cumpara.
ghi Sambata, 23 Martie 2013
Daca iti place alergatura e ok ca job de tranzitie. Salariu fix nu exista, comisionul e ponderat si structurat pe praguri. Sunt oameni care au facut si fac bani din asta dar nu e pt toti . Depinde si de ce manager prinzi implicit sucursala, cea mai tare a fost coldwell banker mosilor .
Ovi Miercuri, 27 Martie 2013
Am fost la interviu ... iti da un test ... o parte de logica si una de engleza si 5 randuri de scris in engleza despre tine (abilitati , cursuri etc ) iti da doua foi si te lasa ...
mada Duminica, 7 Aprilie 2013
Stiti cumva este si o parte fixa la salariu?
Only me ! Luni, 8 Aprilie 2013
Am fost la interviu, am dat un test de engleza, unul de logica (intrebari imposibile pt. cine nu le-a mai citit, eu am avut leadership la facultate anul asta si le-am ...
anna Miercuri, 17 Aprilie 2013
a lucrat cineva la ei? ne poate spune cum e? atmosfera? exista si salariu fix?
Viky Joi, 11 Iulie 2013
Eu am fost la interviu dar probabil la alta sucursala, undeva pe mosilor. Nu am dat niciun test, a fost o discutie libera.Mi-a oferit 3 variante:1. salariu fix 800 ron + comision ...
AQA Miercuri, 27 August 2014
am fost la ei la interviu si am ales o alta agentie din 3 interviuri la diferite agentii. Unul dintre motivele pentru care am ales o alta agentie a fost sistemul de comisionare ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?