Forum despre Combera Retail


ADMIN - undelucram.ro Luni, 3 Septembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Combera Retail, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Combera Retail.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Cristian Marti, 11 Septembrie 2012
Am lucrat la depozit si dansi iau o multime de bani si noua ne dau 6 Ron pe Ora atat .nu am semnat nimic de 1luna si ceva.nu recomand
albacazapada Vineri, 11 Ianuarie 2013

ei iau cam 9 lei/om/ora

marius Marti, 19 Februarie 2013
M-au chemat si pe mine azi la interviu, sunt curios sa aflu adevarul din propia experienta.
In primul rand cand inchei un contract trebuie sa ti-se spuna clar salariul de baza, criteriul meu este sub 750 RON net nu ma angajez(-30 ron impozit pe bonuri 16% comform ordonantei de guvern din august 2010) deaoarece asta este salariul minim impus angajatorilor prin lege asta ar insemna 1000 RON pe contract, iar daca afli de la ITM Bucuresti ca nu ti-a fost inregistrat contractul in maxim 30 zile de la angajare cel mai bine pleci, i-mi este greu sa cred ca lucreaza fara contract de munca pentru ca amenzile sunt foarte mari pe cap de angajat, iar daca e vorba de Real nu cred asa ceva deoarece astia au agajati foarte multi si nu i-si permit sa umble cu cioara vopsita, in fine macar in Romania avem acces liber la informatie si nu costa nimic , afli ca sunt ilegali i-ti iei traista la spinare si pleci, in maxim 1 luna afli sigur daca sau nu sunt legali, iar cu fluturasul daca nu ti-l da cand iei salariul e adevarat ca e un semn mare de intrebare.
io Marti, 29 Octombrie 2013
v.au cerut copii dupa buletin la interviu?
anaua Miercuri, 7 Mai 2014
Buna...eu sunt chemata maine la un interviu...pana la urma ca ce te angajeaza??
alin Joi, 8 Mai 2014
Ce se aude despre aceasta firma este serioasa?
sil Vineri, 23 Mai 2014
iti ofera 800/luna..care apoi se transforma in 700 ( ca n-am auzit noi bn la interviu)..care probabil e brut si tot asa. ei te "vand" la firme partenere pe 700/luna si ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?