Forum despre Comfert SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 29 Mai 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Comfert SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Comfert.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Sincerul Miercuri, 26 Noiembrie 2014

Salutari ! Comfert a pierdut un foarte bun manager. Ca sa va faceti o idee, poti sa muncesti ca director de vanzari sa realizezi targetul de 1,5 mil euro fara tva sau sa faci si mai mult in functie de zona agricola pe care o ai si bonusul sa nu ti-l iei pentru ca nu vrea nu stiu ce regional. Daca esti cuminte, iti faci treaba ok, tot nu e bine. Daca ai experienta solida in vanzari de inputuri pentru agricultura (3-5 ani) si stii sa negociezi un salariu bun la interviu, ai sanse sa il si obtii. Se poate discuta si de peste 4000 ron/luna + bonusul de la sfarsit de an. Tinerii nu prea au sanse foarte mari, sunt tinuti in brate oamenii care au peste 35 - 40 de ani. E un mediu destul de dur pentru cei care vor sa se angajeze in vanzarile de inputuri pt agricultura.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?