Forum despre Competence Call Center - CCC


Tanase Vineri, 14 Octombrie 2011
heio. am vazut cateva anunturi pe ejobs si bestjobs. orice detalii despre CCC sunt binevenite, nu stiu nimic despre ei.
Nicky Man. Sambata, 15 Octombrie 2011
sal. despre Competence Call Center (CCC) stiu doar ca au un centru in bucuresti si fac serviciii de inbound si outbound call-center. despre atmosfera, echipa management sau salarii nu prea am habar dar sunt destul de level entry.

poate ajuta astea:

http://www.yourccc.com/ro/company/ccc-history.html
http://www.yourccc.com/ro/career/jobs/bucuresti.html
Luis Marti, 25 Octombrie 2011
pe engleza inbound 9-10 milioane. treci pe alta limba ai bonus de limba. bonus de performanta, in rest mediul de lucru "tineresc". daca vreti ceva in detaliu inntrebati-ma
Corina Marti, 22 Noiembrie 2011
Luis, 9-10 milioane dar pe ce limba straina? au cumva si daneza? meersi pt raspuns
Corina Marti, 22 Noiembrie 2011
ok me stupid :(:(:( acum am vazut era pentru engleza. oricum ramane valabila intrebarea cu limba daneza in ccc multumesc ! corina
Denis Joi, 1 Decembrie 2011

9 milioane pe engleza? am vazut ca obtii salariu asta pe limba romana si la asta se mai adauga si bonuri de masa. deci cam cat e de fapt bonificatie pentu limba straina: engleza si franceza in special, daar daca stiti si pe altele merita sa le stim ;)

p.s. chiar au sediul pe basarabia?

b3b3 Duminica, 15 Aprilie 2012

eu am lucrat la ei pe proiect inbound al unei companii lowcost din Irlanda.despre salariu pot spune ca la 4 ore (430lei +190lei bonuri) 6 ore (700+190) si la 8 ore (1000+190), iar daca esti detasat pe 2 limbi mai primesti 100lei.se da si bonus de performanta cam mic de altfel.mediul e cat de cat ok, in general d.p.m.d.v salariul nu este deloc motivant datorita stresului si pasagerilor foarte foarte enervanti chiar batuti in cap.sh btw sediul e pe Bdv basarabia(zona e putin ciudata va spun) dar merita sa incercati ca si experienta nu o sa va para rau.bafta:D

User Vineri, 22 Iunie 2012

Am trecut printr-o experienta cu ei si nu au fost asa cum ma asteptam. Dupa ce termini trainingul, care consta doar in teorie ( proceduri + aplicatie ), te pun pur si simplu sa preiei apeluri, fara o perioada de acomodare in prealabil, esti tratat ca oricare alt agent , daca ai intrebari, nu ai la cine sa te duci, pt ca toti colegii sunt in apel, iar supervizorii sunt mai tot timpul nervosi si tipa la tine daca cine stie ce nu le convine lor, in alta prdine de idei este o atmosfera tensionata si volum extrem de mare de apeluri pe proiectele inbound pe limbi straine, nu ai timp nici sa respiri. Te pun de la bun inceput sa preiei apeluri fara sa ai pe cineva langa tine care sa-ti ofere suport, lipsa totala de profesionalism. Din 12 oameni care au inceput trainingul, au mai ramas 4, deci puteti trage singuri concluziile.
Bafta !

yo Miercuri, 4 Iulie 2012
mie mi a placut atmosfera in orice parte te duci pe call center este acelasi lucru .trebuie sa stii ca in romania call centerul implica munca multa si apeluri la greu
cesparti Luni, 30 Iulie 2012

Eu lucrez la ei de 2 luni pe un proiect in romana si e super ok. Nu ai voie cu telefonul pe masa, motivul e pt ca in primul rand te distrage.. si in al doilea rand lucrezi cu date personale ale clientilor, gen nu e logic?

In astea 2 luni n-a tipat nimeni la mine, nici macar nu s-a rastit.. cu managerii ne intelegem foarte bine, echipa e tanara, plata se face mereu INAINTEA zilei de salariu, conditiile de munca sunt de nota 10+.

Cu pauza e simplu, nu ai voie in prima si ultima ora sa-ti iei pauza... ce e anormal? Doar nu te duci la munca si vrei direct pauza :)


Trainingul la proiectul meu a tinut 2 zile, a treia zi am fost bagat la casca dubla si pe urma direct la apeluri. In primele 2 saptamani nu comenteaza nimeni la tine daca nu-ti atingi targetu (in prima saptamana eu faceam in jur de jumatate din target)... si e normal, pt ca si ei stiu ca dureaza pana te acomodezi.

Pe scurt, incercati, n-aveti nimic de pierdut.

elly Joi, 20 Septembrie 2012
Lucreaza cineva in prezent la CGS pe romana?Daca da...cam cat aveti salariul?
bla Marti, 2 Octombrie 2012
am avut si eu interviu la ei cu un tip foarte ok. sunt 2 etape, a doua e o simulare a unui apel cu project manageru. cauta oameni cu experienta asa ca, daca nu ati mai lucrat in domeniu sau nu sunteti foarte buni de gura, va duceti cam degeaba. totusi, se poarta frumos cu tine.
abdh Marti, 30 Octombrie 2012
buna!stie cineva care este salariu pe proiectul ING vanzare?
New Vineri, 16 Noiembrie 2012
Buna! As vrea sa va intreb cand e ziua de salariu la ccc? thanks.
Zapotek Luni, 19 Noiembrie 2012
Am fost invitat la interviu dar nu am primit adresa la care ar trebui sa ma duc ....
Este un feeback negativ sau poate a gresit persoana respectiva ?
Adina Luni, 19 Noiembrie 2012
what??? cum adica nu ti-au dat adresa? ai vb cu ei la telefon sau cum?
Zapotek Luni, 19 Noiembrie 2012
@ Adina

Da, am vorbit la telefon pentru programare si mi sa spus ca o sa primesc adresa prin e-mail ...
Nu acuz pe nimeni sau nu doresc sa jignesc , dar mi sa mai intamplat asa ceva
si poate este o metoda de a spune ca nu am trecut interviul ...
Adina Luni, 19 Noiembrie 2012

mi s-ar parea un neprofesionalism crunt sa procedeze asa. pe de alta parte s-ar putea sa aiba mai multe mailuri de trimis si na.... ia timp.

mai asteapta si maine daca nu suna-i sau da-le tu mail.

... Marti, 4 Decembrie 2012
Persoanele de la HR mi se par ok la interviu. Eu am patit sa fiu chemat pt un post inbound pe limba straina, am semnat contractul si in a doua zi de training mi s-a spus ca brusc s-au inchis posturile pe limba straina respectiva si ca trebuie sa inceteze colaborarea. Mare bataie de joc din punctul meu de vedere
ramona Luni, 28 Ianuarie 2013
ce mai stiti de CCC?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?