Forum despre Competence Call Center - CCC


eu Luni, 10 Martie 2014

Am lucrat in CCC apoape 2 ani de zile, pe Sales - proiect pe romana - a fost foarte bine!
Pauza de 40 de minute mi-o imparteam cu doream eu - Lucram 2 sambete pe luna, cand doream eu - si ni se datea o zi libera compensatoare pentru 1 sambata lucrata
Bonsuri de masa + bonus in functie de vanzari!
Este perfect normal sa te mai si traga de urechi TL-ul sau PM-ul pentru ca D''aia esti acolo! sa vinzi/sa raspunzi la telefoane/etc in functie de proiectul pe care esti - nimeni nu te plateste degeaba sa vii la birou si sa Be pretty all day...
Mie mi-a placut foarte mult CCC-ul - colegii au fot super - inca mai tin legatura cu majoritatea si atmosfera era foarte tare - mai ales sambata.
Asa ca...scoate-ti-va ce aveti in dos..ca nu o sa va dea absolut niciun call-center mia de euroi ca asa a-ti visat voi noaptea.
Ciao!

Andreea Joi, 1 Mai 2014
" Pt limba spaniola castigam la program de 4 ore 500 RON + bonuri+ bonus (intre 50 ron si 100 ron)" ? Glumesti, nu? Atat am castigat eu pe call center limba romana! Pe langa faptul ca este un salariu mizerabil, este si mai mizerabil sa lucrezi pe limba straina si sa castigi 500
proaspat angajat Miercuri, 14 Mai 2014
salariul pe proiectul Turkish Airlines este de 12 mil plus bonuri in primele 3 luni, dupa care creste la 14 mil plus bonuri.
2anca Miercuri, 21 Mai 2014
buna...stie careva care sunt salariile de pe germana(8ore) si cum e pe proiectul air berlin(conditii)?
M.L.A. Joi, 29 Mai 2014
Buna! Tin sa mentionez ca mie mi-au lasat o parere extreaordinara inca de la interviu. Faptul ca mi s-a oferit un raspuns pe loc a fost un foarte mare avantaj, deoarece in cateva zile urma sa semnez cu o alta companie. Am ramas placut surprinsa de faptul ca lucreaza profi'. Ofera informatiile foarte bine clarificate si nu te obliga sa oferi un raspuns intr-un termen foarte scurt. Iti ofera inclusiv in scris rezumatul interviului, astfel incat sa poti reveni asupra tuturor aspectelor importante inainte sa iei o decizie. Sunt foarte receptivi la sugestiile si dorintele tale, iar conditiile/mediul de lucru se ridica la nivel international. Formele legale de angajare sunt la ele acasa, salariul este cuprins intre 1000 si 1700 RON net (parte fixa) in functie de proiectul pe care se lucreaza, iar bonusurile sunt si ele bune, pornind de la o valoare medie pana la cat mai mult, in functie de performantele angajatului si proiect.
In cazul in care unii superiori isi mai pot iesi din fire fata de angajati, nu mereu sunt acestia de vina. Sunt zile cu productivitate mare, cand trebuie muncit mai din greu, iar daca unii angajati nu sunt foarte receptivi situatiei, este si normal. Acum hai sa fim seriosi - si supervizorii sunt oameni si au si ei o limita; sunt pusi in acea pozitie tocmai pentru a superviza productia si exact asta si fac, si de cele mai multe ori, angajatul roman "trage chiulul de la munca" atunci cand seful are treaba in directia opusa.
fost angajat Marti, 15 Iulie 2014
am lucrat un timp considerabil pe proiectul poker/casino. Un proiect foarte interesant. Salariul de baza 1400 brut+ bonuri de masa+ bonus de limba( 250-400 lei in functie de limba)+ bonus din targete. Engleza nu primeste bonus de limba. Media salariilor a fost de 2400 lei. Atmosfera foarte ok, colegi super, team-leaderi ff ok. Program foarte flexibil- foarte multe ture. Singura sursa de stress era targetul. Va dati seama de la primul interviu( traducerea) daca veti fi pe acest proiect sau nu( traducerea are legatura cu jocurile online)
dianiss811 Joi, 24 Iulie 2014
@Niculae Emanuel Mario

Trebuie sa ma duc la un interviu pt franceza si as vrea part time. imi poti zice mai multe? despre interviu? salariu?
dodo Duminica, 24 August 2014
am citit criticile si plangerile voastre , dar daca sunteti nemultumiti trebuie sa faceti ceva,
trebuie sa va cereti drepturile undeva sus sui sa fiti toti uniti . nu trebuie sclavie ,ci democratie si unitate.. O intrebare: Ce salarii se iau in strainatete pentru un job asemanator , de simplu agent , nu de manager? si in ce tari si cat si de ce in alta parte in Europa mai mult si la noi mai putin?
Doar suntem si noi in UE!
DG Marti, 26 August 2014
am fost chemat la un interviu pt. limba spaniola.Inteleg ca sunt mai multe proiecte pentru Spania. Aveti mai multe detalii( salariu, care sunt proiectele si cum sta treaba ? )
toma Marti, 26 August 2014

Am lucrat la ei 4 luni si am fost foarte multumita. La 4 ore ajungeam la 1000 lei (datorita bonusurilor) + bonuri de masa , plata se facea la timp, iar supervisorii erau foarte ok. E normal sa nu fi multumit atunci cand nu dai randament, pentru ca este vorba de un bussiness. Ei te platesc, tu trebuie sa muncesti.

candidat Vineri, 19 Septembrie 2014
buna! poate oferi cineva mai multe detalii despre proiectul turkish airlines? urmeaza sa semnez contractul cu ei la inceputul lunii si as aprecia daca cei care lucreaza pe acest proiect ar impartasi cateva pareri. multumesc!
Robin Joi, 29 Ianuarie 2015

Dragii mei,daca vreo data vreti sa va angajati la CCC faceti o:) ajuta,pe bune ca ajuta,e un punct de pornire bun,cu bune cu rele,capeti experienta,inveti sa vorbesti cu oamenii,pe o limba straina corect si te dezvolti.Mie nu mi-a placut acolo,am muncit pt ryanair dar m-a ajutat mult.Daca la inceput nu stii sa scoti 3 cuvinte pe parcurs cresti,tu,personal.Nu cresti pt manageri,pt conducerea care e,de cacao,dar cresti.Pe scurt:salariul pe spanish+english=1300 in mana plus bonuri de masa de 9,35.Poti sa iei si bonus de performanta asta daca ai si calitate si cantitate,sa ti atingi targetul practic.Nu se respecta pauzele,niciodata,te lupti pt ele...este overtime ul care se plateste.Partea buna e ca aceasta pauza este inclusa in program,practic tu muncesti:7:20.E departe,la mama dracu,la Repuplica dar ai metrou.Colegii sunt cea mai buna parte:)

Miircea Luni, 16 Martie 2015
Hm. Am fost chemat la un interviu la ora 2,30. M-am tot invartit pe bd Basarabia pana sa gasesc intrarea, pana sa nimeresc cladirea, asa ca la 3 fix eram la ei. M-au lasat sa astept circa 25 de minute, dupa care si-a facut aparitia o domnisoara, care s-a uitat stramb la mine si mi-a reprosat intarzierea. Am explicat situatia, am cerut scuze. M-a poftit intr-un birou, chioar acoloo langa intrare, unde am mai fost lasat sa atept singur vreo 10 - 15 minute. Intr-un tarziu a aparut din nou si mi-a spus ca din cauza intarzierii mele (chestia asta a repetat-o de vreeo 4 - 5 ori, ceea ce mi se pare nepoliticos) trebuie sa eliberez acel birou unde trebuie sa vina altcineva pentru interviu, si sa merg la un calculator " sa ii ajut cu o traducere". Am spus ca ma retrag si am plecat de tot. Impresia acestei primiri a fost foarte proasta. pai daca asa ma tratrezi cand nici nu m-ai angajat, cand nici nu am dat un interviu, cand nici nu mi-=ai facut o oferta, imi inchipui cum ii tratezi pe angajati ! Trebuie tinut seama de faptul ca nu mai fusesem in viata mea la ei si ca este situat la marginea orasului, deci 30 de minute de intarziere nu inseamna chiar asa o drama, era interviu, nu era program de lucru, nu statuse in strada dupa mine. Prin urmare mi-au facut o imprtesie proasta din punctul asta de vedere.
Asa, din ce am putut vedea stand acolo si asteptand sa fiu bagat in seama, hala aceea mare unde erau calculatoarele arata destul de bine, si oamenii pareau relaxati. Ca decor, nu mi-a displacut, parea ok. Mi-a displacut primirea.....
GeoP Vineri, 12 Februarie 2016
Am aplicat pentru postul de operator call center si am fost sunata chiar a doua zi pentru un interviu. Am fost foarte surprinsa ca m-au sunat atat de rapid insa momentul in care m-au sunat a fost foarte nepotrivit nu puteam vorbi deloc. Asa ca doamna care m-a sunat mi-a spus ca va suna a doua zi la cel tarziu la ora 10:30....nu am mai primit nici un telefon...Am fost surprinsa neplacut de acest aspect, si ma gandesc ca daca acceptam un interviu poate ar fi fost o pierdere de timp.
Atitudinea unui recruiter este foarte importanta, mai ales cand iti dai cuvantul pentru a doua zi...
dellodelo Luni, 15 Februarie 2016
Salutare! Din start nu o recomand: 1.Cum am ajuns mi-a fost inmanata o foaie cu un text scris in limba romana, de lungime aproxim. o coala jumatate, pe care trebuia sa il traduc in spaniola si engleza; zis si facut,apoi am intrat cu o duduie intr-un birou,mult mai linistit decat sala de lucru,unde era un zumzet permanent;2.Conversatii in spaniola apoi engleza; 3. ''Avem nevoie zilele acestea de un om asa ca avem o oferta pentru tine'',imi aduce 2 coli in care erau prezizate detaliile,program de lucru,2 weekenduri pe luna obligatoriu trebuiau onorate si salariul de 1300 net,adica asta exact cat iti intra tie in cont si un asa zis bonus 300Ron brut daca iti faceai targetul.Angajatii tineri toti.
Triskelia Marti, 23 Februarie 2016

Veni vidi vici ! Sau altfel spus panem et circenses cam asa sta treaba cu B.P.O. Eu nu sunt aici sa va spun ce e bine sau ce este rau si toti stiu si putini cunosc. Nu credeti, verificati. Am lucrat in acesta companie pe portofoliul Turkish Airlines pe limbi straine si limba mea nativa .La angajare s-a facut confuzie cu persoana de la resurse umane, intre salariul brut si net. Nu fiti naivi si inocenti caci inocenta este a copiilor. ursul pentru proiect dureaza o (1) luna de zile. Examenul este sistemul lor de operare quickress o interfata din background al sistemului Troia care este o infectie in materie de it quickress,ul. Veti observa si acest aspect pe sala. Antrenorul proiectului - sinonim in engleza : trainer care va instruieste in curs o sa va bage pe gat la final si un mic curs de asistenta bagaje de 1 zi. Nu acceptati boicotati testul prefaceti-va ca nu stiti, nu cunosteti testul deoarce pe sala o sa aveti in 8 ore foarte multe apeluri la final de zi si mai ales daca alegeti sa lucrati in sfarsit de saptamana iesiti cu peste 100 de apeluri la finalul zilei.cSalariul : 1850 ron + bonuri de masa pe limba Europeana la alegerea voastra ce stiti Germana Spaniola sau Italiana. Dar puteti opta pentru 1300 Ron + bonuri de masa pe limba Engleza care este baza proeictului. Da aveti 7:20 lucrate. Iar responsabila de proiect (manager ) chipurile cand ii ceri ceva o dor manutele.T otul e un vis dar cu final compromis. Vi se vor promite promisiuni sub semnatura notariala autentificata. Vi se va da peste nas ca nimic nu este de neinlocuit, facand o exceptie despre anumite persoane care lucreaza. Bonus veti avea si limba Romana ca de altfel esti Roman formidabil nu la un calcul simplu o persoana acopera 3 limbi si asistenta bagaje deci banii carei luati sunt munciti cu sudoarea fruntii. Multi clienti frustati pe Engleza din toata lumea. Multi dintre cei vechi au plecat din diferite motive si aici ma refer parerea mea persoane cu suflet si foarte comptente pe portofoliu. A uitasem un mic detaliu: managera adora tigarile si barfa trebuie sa fi doar in gratiile ei. Iar cu ultima lege antifumat lumea iese in fata cladirii. Este o lege dura dar e lege! Referitor la marirea de salariu nu prea exista, umbla zvonul ca trebuie sa iei consecutiv de 12 ori bonus de performanta. Daca reuseste cineva sunt aici suflete calde pe forum. Regulile se schimba dupa cum bate vantul pe proiect la fel si evaluarile pentru bonus de limba. Aveti doar un contract caraghios dat jos de pe internet un regulament intern penibil si cras. Si cu obligatia de a semna o foaie de acreditare salariu la banca agreata de ei deci sistem totalitar nu exista concurenta pe piata Romaneasca ,angajatul nu este lasat sa decida ce este bun pentru el i se ofera un produs bancar execrabil. Lucruri Pro: punctuali cu salariul si flexibili cu orele de munca. Persoanele de pe portofoliu sunt niste oameni buni pe acolo care ai ce vorbi cu ei. Iar situatia cu telefoanele mobile nu aveti voie la munca voi muncitorii (cu exceptia ascunse pe sub masa si daca faceti ture de noapte) insa managerii da. Un proeiect frumos dar nu este gestionat correct. Va multumesc!

RaduAltiuc Miercuri, 24 Februarie 2016
@Triskelia 1300 RON sau 1850 RON sunt salarii net sau brut? pentru ca spui ca s-a facut o confuzie in privinta asta.
Triskelia Miercuri, 24 Februarie 2016
@RaduAltiuc salariul net . Dar totul e de domeniul trecutului persoana care a vorbit la momentul angajarii nu mai este pe resurse umane in momentul acesta.
RaduAltiuc Miercuri, 24 Februarie 2016
@Triskelia am inteles,multumesc pentru explicatie.
dellodelo Joi, 25 Februarie 2016
@Triskelia confuzie sau nu, oricum este un salariu de ras pentru munca depusa si pentru programul ala de la ora 7 dimineata la 20;00 plus ca mai iti cer si limbi straine pt. 1300 ron aia..sa fiti destepti si fara frica!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?