Forum despre Competence Call Center - CCC


RaduAltiuc Vineri, 26 Februarie 2016
@dellodelo nu se lucreza pe schimburi? acesta este programul normal de lucru pentru toata lumea?
Triskelia Luni, 29 Februarie 2016
@dellodelo Imi permit sa citez un mare maestru Dinica : Exista trei meserii pe lume: bogatia, saracia si sexul din oricare poti trai.Un spectacol creat de noi pentru noi.Atata timp cat exista saracia mentala si lumea accepta anumite persoane sant niste cazuri izolate .Iar marketingul te priveste ca pe un numar static deci majoritatea de regula decide pentru minoritate..sau nu.Nu ai ce sa pretinzi unei generatii relativ tanara ,insa cei care au trait in Vest Europa si cunosc parghiile fiscale si mecanismul sindicatelor de munca acestea sant numite niste cazuri ciclice in lume.Deci nimic nui din intamplare.
Craked Marti, 10 Ianuarie 2017
Am lucrat la CCC în 2015 timp de câteva luni. Am plecat la mai bine (o bursă în afară) și acolo am fost part time pe limba franceză - customer service pentru o firmă de telecomunicații din Elveția. A fost a doua experiență de call center pentru mine și probabil, în alte circumstanțe personale, aș fi fost tot acolo și acum.
Pro: foarte prietenoasă atmosfera, persoane excelente la HR, salariul bunicel (cam 900 și ceva de lei la orele de part time plus bonuri de masă pentru toate zilele lucrate - chiar dacă lucram 4 ore pe zi!), desigur asigurare medicală ok.
Tot la pro voi trece faptul că, cel puțin în cadrul echipei în care lucram eu, programul era fooooarte flexibil, orele se puteau recupera, f. mișto. De asemenea cool era faptul că era multă condiționare pe pozitiv, motivare cu bonusuri la vânzări, la depășirea targeturilor șamd, team lider-ele erau de treabă.
Ca aspecte negative - dar nu musai! - ar fi locația (sunt în cadrul Republica/Faur, which means un super părculeț în care să ieși în pauza de masă, dar și o oră și un pic cu metrou plus bus din Drumul Taberei unde locuiam). Și tot un minus, din nou specific probabil doar echipei în care am fost și eu, era că nu prea funcționa bine tot timpul suportul de platou, tocmai pentru că programul era atât de flexibil te mai puteai trezi cu diverse momente în care aveai o singură persoană suport pe tot platoul, dar astea chiar sunt detalii :).

Overall recomand.
CrissCristi Miercuri, 29 Martie 2017
Salutare,

Eu am avut o experienta negativa cu CCC. Am fost la zeci de interviuri dar asa ceva nu mi s-a intamplat.

Am fost sunat si s-a stabilit interviul. Perfect, toate bune si frumoase. Ajung acolo si imi cere buletinul. Face copie la el cu nonsalanta si mi-l da inapoi. Ii spun ca nu sunt de acord ca firma lor sa pastreze o copie a buletinului meu avand in vedere ca nu este institutie publica si nici nu sunt angajatul lor.

Mi-a spus ca imi da copia dupa buletin dar ca nu mai putem sustine interviul. Am luat copia dupa buletin si am plecat.

Mi s-a parut lipsa de respect si bun simt sa chemi pe cineva la interviu si sa il dai afara pentru ca nu e de acord sa iti dea copia buletinului sau.

Mult succes celor interesati!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?