Forum despre Concord Service Center SRL


Alcatraz Joi, 25 Februarie 2016
Am lucrat in aceasta firma , ce va pot spune este ca salarul este minimul pe economie + tichete de masa + transport cu autocarul la firma. Programul incepe de la ora 8:30 - 17:00 cu pauza 30 min.masa
Alcatraz Joi, 25 Februarie 2016
Ca salar se ofera 770 in prima luna, a 2 luna daca vor iti mai adauga 50 lei iar a 3 luna te dau afara din motive banale fara probe. 70% dintre angajati sunt copiii de 18-20 ani fara studii care desi nu isi fac norma si pierd timpul sunt pusi sefi peste noapte peste persoane cu studii si vechime in munca si care vor sa faca ceva in viata. In firma se promoveaza doar prieteniile si '"pupincurismul"' .Esti supravegheat 24/24 , asa ca la cea mai mica miscare ,minut pierdut, sau ai glumit esti dat afara din motive aberante. Daca ai vorbit in plus,ti-ai zis opinia sau ai cerut o marire de salar esti imediat parat supervizorului acesta luand masuri ,ba mai tipa , ba mai injura , ba te ameninta cu subantelesul de a te da afara.
De zis sunt foarte multe,mai ales nereguli, atunci cand vine cate un control deoarece sunt prea multi angajati ,ba ii trimite la cafea ,ba ii tin intr-o sala de curs.
Nu va sfatuiesc sa va angajati la aceasta firma, doar daca vreti sa pierdeti timpul.
sam2sam Luni, 17 Octombrie 2016
Lucrez la aceasta firma de la inceputul acestui an. Programul este unul normal (8:30 ore, din care 30 minute pauza de masa) si se respecta. Colectivul este unul tanar, colegii sunt de treaba, iar conditiile de munca sunt placute. Salariul se da la timp si un plus primesti bonusuri financiare cu ocazia diverselor evenimente (sarbatori): Paste, Ziua Copilului, 8 Martie, Craciun etc. De asemenea, firma plateste si abonamente medicale pentru salariati cu vechime mai mare de 3 luni. Mai mult, am observat ca sunt promovati colegii care dovedesc ca au rezultate bune (eu sunt unul dintre ei), ceea ce este un lucru incurajator.
Ca la orice loc de munca stresul indeplinirii obligatiilor este mai mare sau mai mic in functie de fiecare angajat (daca tragi chiulul la tigara nu o sa ai timp sa iti indeplinesti targetul si atunci o sa fii stresat, dar daca te organizezi impreuna cu echipa si te tii de program atunci nu o sa resimti presiunea indeplinirii taskurilor asa de mare).
Ca minus, ar fi locatia (la iesirea din oras) dar firma deconteaza transportul cu mijloacele de transport in comun sau (in functie de zona in care locuiesti) poti beneficia de transport asigurat de firma. La fel si celor cu masina personala li se deconteaza o parte din combustibil.
In concluzie, cine doreste sa munceasca si este serios are numai de castigat daca lucreaza la aceasta firma.
Alexe Luni, 12 Decembrie 2016

O bomba de firma. Cu salarul cel mai mic posibil. Copii sunt la putere, mai pe intelesul tuturor, fara bacalaureat, cred ca sunt si cu 8 clase care sunt sefi peste unii care au cunostiinte, studii superioare in domeniu. Nu mai vorbesc de salar (ti se face la 6 luni un calificativ cu note dar degeaba. Nu ti se mareste nici un salar nimic).  Dezorganizare totala. Se trezesc peste noapte unii si unele chiar sefi/sefe. Se apreciaza pupincurismul. Daca nu "pupi in fund" iti cauta motive banale sa te dea afara.
Nu recomand aceasta firma cunoscutilor.

AlinaM8 Joi, 22 Decembrie 2016
E mai bine decat in alte firme in care am lucrat!
Salariul a fost dat la timp. Intr-adevar se dau prime pentru evenimentele importante ale anului (Craciun, 8 Martie, 1 Iunie, Paste). Asta inseamna ca totusi se gandesc la angajati cat de cat. Exista sansa sa inveti mereu ceva nou. Compania este formata dintr-un colectiv tanar si plini de viata. Programul este unul normal de la 8:30 la 17:00 in care este inclusa pauza de masa si pauze de tigara. Este un program mai scurt decat cel cu care eram obisnuit si reprezinta motivul principal pentru care am ales compania.
Un incovenient ar fi locatia companiei - la iesirea din Iasi (Valea Lupului) Din anumite zone nu exista mijloace de transport in comun cu care sa se poate ajunge intr-un timp ok. Partea buna este ca se deconteaza o treime din cheltuielie de transport aferente transportului cu masina personala, 100% transportul in comun, sau mai exista si un autobuz al firmei pe o linie, pentru cei norocosi.
E normal sa fie plusuri si minusuri intr-o companie. Pe parcursul timpului se schimba politici sau lucruri, unele in bine, altele in rau. Depinde cat de bine te poti adapta la noile schimbari si cat de tolerant poti fi.
onix Luni, 23 Ianuarie 2017
Salariul este similar cu cel oferit de alte firme. Pe langa salariu se ofera tichete de masa, transport gratuit la si de la locul de munca, mai nou pe mai multe trasee, servicii ...
Andreea2017 Marti, 24 Ianuarie 2017
Bună! Eu încă lucrez la aceasta firma și lucrurile sunt ok. Aici am învățat multe lucruri, am prins experienta și am crescut atât profesional cât și din punct de ...
Informatie Marti, 11 Aprilie 2017
Îi genul de job de tip "unică folosință". Poți spune că ar fi un job de început, dacă nu ai luat bacalaureatul și te trimit ai tăi la muncă, ca sa nu stai ...
adynar Joi, 20 Iulie 2017
Buna! Lucrez in aceasta firma de aproape 2 ani , un job placut alaturi de un colectiv minunat o echipa manageriala foarte intelegatoare. Programul de lucru este normal ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?