Forum despre Conex Constant Contab SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 27 Ianuarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Conex Constant Contab SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Conex Constant Contab.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Annonnimm Luni, 3 Februarie 2014

In aceasta firma atat mediul de lucru cat si salariile sunt de foarte mare ***, vara este sauna, iarna stai cu manusi caciula si fular pe tine ca altfel ingheti.....programul de lucru este 8:30-17:00, dar se pleca numai dupa ora 17:00........in ziua de 25 a fiecarei luni numai dupa ora 20:00 se pleaca de la birou, iar a 2-a zi trebuie sa vi normal la progam
Orele suplimentare nu se platesc, la concedii nu ai dreptul mereu trebuie sa te duci sa ii dai explicatii unde vrei sa pleci.....salariul de pornire 10 mil care creste la 13 mil peste 2 ani :))
Daca vreti sa munciti nu va recomand aceasta firma, mai bine lucrator comercial.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?