Forum despre Connections Consult SRL


Bel Miercuri, 18 Noiembrie 2015
Am fost la interviu acum ceva timp iar domnisoara de la HR a fost foarte draguta si sincera , ei sunt o firma de outsourcing, cu contract la ei si cu prestari servicii la clienti, deci salariile se mai diminueaza avand in vedere ca sunt firma contractoare.
Pt postul pe care am aplicat - sales rep - se cere office si engleza avansat ( se dau teste pe asa ceva si chiar se va vedea ce si cat stii ), salariile se invart in jur de 2000 cu bonuri + asig medicala.
Eu nu am vrut sa merg mai departe caci salariul nu era multumitor pentru mine in comparatie cu job ul actual dar daca cineva doreste, eu zic ca pentru piata de incepator ar fii ok.
DiaM Luni, 15 Februarie 2016
Am dat un prim interviu la Connections la sfarsitul lunii noiembrie iar inainte de Craciun deja aveam un raspuns pozitiv de la unul din clientii lor. In perioada de recrutare au fost foarte draguti si mi-au raspuns la orice intrebare aveam vis-a-vis de posturile pentru care am dat interviurile iar acum desi lucrez prin ei la client incearca sa fie cat se poate de apropiati de noi, angajatii CC, a fost sunata sa vada daca sunt ok, daca m-am acomodat, avem o persoana care se ocupa de toti contractorii pentru orice probleme am avea in compania unde lucram(suntem in jur de 40 de contractori).
Salariul si beneficiile mi se par corecte pentru pozitia in care sunt acum.
gyorrgy Sambata, 20 Februarie 2016
Eu am avut mai multe interviuri, 3 la numar, atat cu cei de la Connection cat si cu unul din clientii lor. Interviurile au fost ok, persoanele au fost foarte dragute. Am primit un raspuns in perioada in care au spus ca ma vor suna. In prezent lucrez pentru unul din clientii lor, mediul de lucru este ok. Spre deosebire de alte firme, ei incearca intr-adevar sa mentina legatura cu angajatii, chiar daca sunt la sediul clientului.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?