Forum despre Cons Audit LG


ADMIN - undelucram.ro Marti, 15 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Cons Audit LG, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Cons Audit LG.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Elena Vineri, 18 Ianuarie 2013
Firma de contabilitate cu pretentii mari, muncesti pe branci si te plateste putin. Am fost la interviu la acesta firma si mi s-au pus tot felul de intrebari ilegale, de exemplu daca stau cu chirie, daca copilul il am la gradinita cu program prelungit si cine ia copilul de la gradi etc.Parerea mea sa evitati aceasta firma de conta!
bianca Miercuri, 20 Februarie 2013
ce intelegi prin "te platesti putin"? ce salariu ti s-a propus? si eu am fpst chemata la interviu si m-ar ajuta un reply din partea ta. multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?