Forum despre Conta Radulescu


Ioana Miercuri, 13 Martie 2013
Lucreaza cineva sau a lucrat la aceasta firma?Am vazut ca au niste posturi libere
someone Marti, 21 Mai 2013
A fost cineva la ei la interviu?Ioana daca mai esti activa te rog spune-mi si mie cum a decurs interviul.
someone Marti, 28 Mai 2013

Nu poate nimeni sa ne spuna despre ei?

someone Vineri, 31 Mai 2013
am fost eu la un interviu pt postul de contabil junior si o sa va spun ce impresie mi-au creeat:in primul rand am ajuns la interviu si am asteptat destul de mult;dupa aceasta asteptare mi sa expus cat de profesionisti sunt ei,cat de tari si mari ,dupa care am primit un test destul de usor ;dupa ce am terminat testul am fost invitata sa discutam despre salariu si beneficii.
Normal Duminica, 2 Iunie 2013
Pai asa procedeaza firmele de contabilitate.
Vasi Luni, 19 August 2013
Din ce am constatat, la fiecare 3-4 luni mai cauta un contabil. Si eu am fost chemata la interviu. Mi s-a spus direct la telefon.
Tatiana Rusu Miercuri, 6 Noiembrie 2013

Buna,
Am fost la un interviu la ei pentru postul de contabil junior, si nu mi-au facut o impresie buna. Se observa clar ca ei tot timpul angajeaza contabili! Mereu au anunt! 

CUCUBAU Sambata, 15 Februarie 2014

Am fost la interviu, am asteptat destul de mult pana au avut bunavointa sa inceapa acest interviu!

testul de contabilitate relaticv usor si un elev de liceu il poate rezolva.

elena Marti, 29 Iulie 2014
angajeaza pe salariul de 250 lei 2 ore.
cristina88 Vineri, 17 Iulie 2015
Buna.
Am avut marele ghinion sa ajung la un interviu aici si sa-mi pierd degeaba o zi de concediu. Am aplicat la ei pt postul de asistent manager/asistent birou. Mare greseala. Cand am ajuns acolo am asteptat cam 15 minute pana seful (un tanar de vreo 35-36 de ani) a terminat de reparat aplicatie de Facebook de pe telefonul unei colege... toate astea cu mine de fata... dupa ce a rezolvat urgenta m-a poftit la interviu. Nici nu am apucat sa spun doua vorbe si domnul director a inceput sa ma intrebe daca stau singura, daca am iubit si de cand am. M-a intrebat daca stiu care este menirea unei secretare, iar eu am inceput sa insir toate atributiile care revin in seama unei secretare si am ramas masca atunci cand mi-a spus ca este gresit ce am zis eu. Raspunsul corect era: "sa il faca fericit prin orice mijloace pe seful ei"... mi-a spus ca vrea pe cineva care sa se trezeasca cu gandul sa-l faca fericit si sa se culce cu acelasi gand, iar cand am spus ca nu eu sunt persoana potrivita pt asta, a inceput cu subinteles sa ma insulte... Cam asta a fost experienta mea cu ei. Nu am mai patit asa ceva in viata mea.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?