Forum despre Contexpert Consulting


Adi Luni, 7 Iulie 2014

De curiozitate la ce nivel se ridica un salariu aici ca sa stie toata lumea? Pot sa va spun ca in firme importante pe piata, sa zicem L aFantana, pentru un post de jurist in cadrul dep. contracte, senior, se ofera 1400 lei plus 200 lei tichete cadou sau bonuri de masa in contextul unui volum mare de munca. Nu mai comentez pe tema volum mare de munca = contracte= profit = salariu mic

carmen Joi, 25 Septembrie 2014

Buna seara,
Ce n-am inteles: daca rezultatul la testul profesional nu conteaza in recrutare, asa cum a tinut sa-mi precizeze dna HR la a doua intalnire, atunci de ce se mai pierde vremea cu testul?!

Miss L. Marti, 7 Octombrie 2014

Personal am ajuns la 3 interviuri preliminare la aceasta companie.

Cateva dintre intrebari au fost:
- Cu cine locuiesti?
- Cu ce se ocupa parintii? - (spunand doar profesia acestora si domeniul in care activeaza mi s-a cerut un raspuns cat mai precisl)
- Cum te vezi in relatia cu parintii? (mi-a dat exemplu o angajata care i-a marturisit ca avea probleme in familie - tata alcoolic etc.)
Desi am raspuns, le-am marturist ca mi se par intrebari personale. - "Stai linistita ca nu o sa te intrebam daca esti gravida"
Neseriozitatea a venit odata cu promisiunea ca ma vor suna pentru un al 4lea interviu, cu Managing Partner-ul. Am fost rugata sa nu accept alte oferte intre timp, apelandu-se la tertipuri emotionale de genul: "binenteles ca ma voi supara daca intre timp accepti alta oferta....".
Curiozitatea m-a facut sa astept.
Cu o zi inainte de al 4lea interviu primesc un mail in care mi-au comunicat ca au ales un alt candidat. Nici macar un telefon.
Concluzia: indiscretie, intrebari deplasate si lipsa de respect.

Andreea Luni, 13 Octombrie 2014

pt. Miss L.

Ai fost la interviul pt. asistent manager?
Fiindca la acesta am fost si eu luni, 13 octombrie.

ella Marti, 21 Octombrie 2014
Andreea cum a fost la interviu? si eu ar trebuie sa ma duc la interviu pentru asistent manager..
Just Me Duminica, 2 Noiembrie 2014
Buna seara, Sunt programata la un interviu la Contexpert pentru un post de Business Development Executive joi, 6 noiembrie. Ma intereseaza daca este cineva pe forum care a lucrat ...
Oana1234 Luni, 25 Ianuarie 2016
Pentru Miss L si Andreea, Fac in continuare la fel acesti angajatori. E trist, foarte trist ca o duduie cu fusta de o palma, agresiva in atitudine si lipsita de politete sa puna ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?