Forum despre Continental Automotive Group Romania


MONA Marti, 2 Septembrie 2014
bUNA.
STITI CUMVA DACA SE MERITA SA APLICI PT HUMAN RESSOURCES? EU AM TERMINAT JURNALISMUL
Ghitza Marti, 2 Septembrie 2014
@Mona: in opinia mea, Jurnalismul si HR-ul nu au nimic in comun.
Esenta chestiunii este urmatoarea: tu ai idee ce inseamna HR (administrare de personal- unde trebuie sa stii legislatia muncii- si recrutare)? ai experienta concreta de lucru? daca da, aplica. daca nu, du-te la un ziar si scrie.
Ghitza Marti, 2 Septembrie 2014
@Gabitza:
Daca ai impresia ca esti nedreptatita, cauta alta firma. De ce te complaci?
justME Miercuri, 3 Septembrie 2014
Hai sa va spun eu cum e cu interviurile la Continental. Am fost si am dat test - l-am trecut! Am fost la interviu ethnic - l-am trecut! Iar la interviu cu HR-ul... no coment - o plictisita care cred ca era mai flamanda decat un maidanez, cu e engleza la un nivel cu muuult sub un copil de clasa a 4-a, cica nu m-am incadrat profilului, BTW, Postul era de C++ Developer. Deci in tara asta nu este suficient sa fi BUN.
roy Sambata, 6 Septembrie 2014
cat primeste un tester la continental?
Miha Marti, 30 Septembrie 2014
Am inteles ca se da un test in prima faza la Conti. Poate cineva sa-mi zica despre ce tip de test e vorba? Multumesc.
pentru Miha Marti, 30 Septembrie 2014
pai depinde pentru ce post aplici....
Hopa Duminica, 5 Octombrie 2014
@Miha: de regula sunt teste basic, de genul care e legea lui Ohm si similare. Unele teste mai au si parte de logica.
Andymvp Vineri, 7 Noiembrie 2014
Tocmai am primit un post de intern la conti.Pasii sunt simplii.Complicat e sa ajungi la ei.
Depui un cv si astepti.Daca esti selectat vei fi invitat la un test scris.In functie de postul ptr care aplici vor fi diverse tematici c,c++,testare + teste logice.Daca ai obtinut un scor rezonabil la test urmeaza un interviu cu hr + cineva de pe tehnic.Intrebari tehnice + despre tine.Daca totul merge ok si aici urmeaza ultimul pas: stabilirea contractului.
Marian80 Joi, 20 Noiembrie 2014
Salut! Si eu sunt sunat de cei de la Continental pentru un post de inginer cu experienta in electronica.Sunt din provincie cam greu sa ajung la Sibiu...suna interesant jobul insa nu stiu nimic despre partea financiara.Are rost sa ma agit in conditiile in care in acest moment castig in jur de 8000 RON.Multumesc anticipat pentru raspuns!
hello Vineri, 28 Noiembrie 2014
Am fost la un interviu la Continental Sibiu si au zis ca in maxim 2 saptamani imi dau un raspuns. Am primit urmatorul mail dupa o saptamana. Stie cineva mai exact ce inseamna?

Thank you very much for your interest in Continental.

Since we are impressed with your qualifications and professional background, we would like to discuss your profile with various departments within our company, with your understanding.

This includes that we put you in our internal talent pool so that in the future we can take your application for other vacancies into consideration.

Please accept/decline by answering the linked form.

Pool Permission

Please note that the further recruiting process may take some time. However, you may be assured that we will contact you as soon as we have further information.

Thank you very much for your patience.
Pacala Marti, 2 Decembrie 2014
@ hello
Inseamna ca esti pus in stand-by pentru eventuale posturi la care te-ai potrivi ca profil dar deocamdata nu au nevoie de tine, daca ai aplicat din initiativa si nu pentru un post anume. Daca ai aplicat pentru un post anume in mod direct si ti-au dat acest raspuns, atunci e un mod dragut de a spune ca te-au respins pentru moment. Sper. Succes!
Viciu Miercuri, 17 Decembrie 2014
Am primiti si eu pe mail un raspuns ca cel de mai sus. Insa eu nu am fost la nici un interviu.
Da intradevar e un mod corporate de a pune in stand-by persoane care au ceva perspective...
Ceva info privind salariile ?
Multam
Raby Vineri, 19 Decembrie 2014
Buna, imi poate da cineva niste lamuriri? Am aplicat pt un job R&D atat online pe site-ul Oficial Conti cat si intern prin Dep. HR. Am fost sunat de cineva de la HR din Tm si intrebat daca am disponibilitate pt 15 min sa culeaga niste date de la mine. discutia s-a transformat intr- un interviu telefonic de aprox. O ora si juma. Mi so comunicat ca va transmite datele in Germania si dupa sarbatori daca ele sunt validate voi fi sunat din Germania pt un alt interviu in engleza. Precizez ca am aplicat fara pile fara relatii. Imi poate spune cineva ceva de parcursul recrutarii in Conti. Multumesc anticipat
mihaionciu Luni, 19 Ianuarie 2015
salut as vrea sa stiu si cam cat castiga un stivuitorist la continental Brasov? Am fost sunat de catre ei pentru un interviu si as dori sa stiu si eu cum ar fi atmosfera modul de lucru,programul etc.
ciprian_lupu Marti, 20 Ianuarie 2015
Limba engleza este cerinta obligatorie?
Bubu2 Vineri, 13 Februarie 2015
Salutare,

Are cineva idee ce salariu se da pt Assistant manager la Continental? Am aplicat cu ceva timp in urma pt asa ceva la fabrica din Nadab, Arad, se cerea engleza si germana. M-au chemat la interviu dar n-am mai mers din motive personale. Sunt curios dac-am pierdut ceva
ValiTM Vineri, 8 Mai 2015
Salut! A intrat cineva la ei prin programul "Entry Training Program" pe embedded sau OOP? As dori sa stiu cum se desfasoara procesul de selectie, cat de grele/usoare sunt training-urile, ce teste se dau, pe ce proiecte se lucreaza? Intre ce ore se desfasoara trainingul avand in vedere ca este part-time 6 ore/zi? Cat se plateste/bonuri/ alte beneficii? Dupa cele 3 luni de training ce oferta salariala iti fac?
http://www.ziuadevest.ro/economic/50445-specialisti-it-din-timisoara-formati-la-continental
jack Duminica, 19 Iulie 2015
a sustinut cineva testul tehnic pentru Junior Mechanical Enginner?
mirelapopescu Luni, 3 August 2015
Îmi poate spune cineva cam ce se cere pentru postul de Application Support Specialist?Mulțumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?