Forum despre Continental Automotive Group Romania


Panzy Vineri, 30 Octombrie 2015
Ceau,

Am fost la un interviu la Conti Automotive Timisoara. Din pacate, motivul pentru care nu mi s-a oferit pozitia respectiva pentru care am aplicat a fost ca managerul cu care am sustinut interviul a "simtit" ca imi doresc un copil.... in timpul interviului nici macar nu s-a adus discutia despre starea mea civila, daca am un copil sau nu, sau daca imi doresc unul sau nu.....doar s-a "simtit".
ser Marti, 24 Noiembrie 2015
Testul in ce limba se scrie?
John94 Sambata, 30 Ianuarie 2016
Hello !
Cine poate sa imi ofere detalii despre un interviu la Continental Timisoara/ Sibiu pe postul de Software Embedded C sau cel putin pentru un post de Internship pe vara in acelasi domeniu.
Sunt in anul III la Automatica ( Calculatoare ) si as fii bucuros sa aflu cum decurge cu interviu la aceasta firma ( cerinte, intrebari posibile, modul de abordare etc. ).
Multumesc !
ralu24 Marti, 28 Iunie 2016
Buna, poate cineva sa imi zica ce presupune postul de Reliability Validation Engineer si ce s-ar cere pentru interviul tehnic?
gat Vineri, 16 Septembrie 2016
Salutare!
care ar fi salariul pt pozitia de working student - software tester, full time in Iasi?
Multumesc!
teon Marti, 29 Noiembrie 2016
Am trecut si eu parcursul test tehnic + interviu tehnic + interviu hr, dupa care sa aud ca o sa primesc raspuns in maxim 2 saptamani. Trecuse 2 saptamani si nimic, am incercat sa ...
Maria128 Sambata, 11 Februarie 2017
Salutare!Cateva informații despre postul de analist financiar entry level? Interviu,mediu de lucru,pachet salarial. Va mulțumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?