Forum despre Cosmos Mobile / IQBox.ro


dsk Marti, 3 Iunie 2014

nasol e ca se lucreaza si mai mult de 8 ore pe zi si se sta numai in picioare insa cand bagi cardul in bancomat o sa vezi ca s a meritat.se si tipa mult dar daca nu se tipa, tu care vii la munca doar ca sa ai unde pleca de acasa, nu tragi de clienti pt target si astepti de la colegu lucru care nu e normal.se lucreaza in echipa.

luminita Miercuri, 10 Septembrie 2014

Cei de la sediul de la Bucuresti suna sa te verifice daca stii abonamentele....se dau drept clienti misteriosi.

mirelaP Joi, 16 Octombrie 2014

la iq box se schimba angajatii pe banda rulanta. streseaza toti angajatii cu targetele si cu lipsurile din magazin. daca nu stai peste program iti reproseaza ca de-asta nu iti faci targetul. pentru orice produs care lipseste din magazin pui bani din buzunar. esti si paznic si vanzator in acelasi timp. la inchidere stai sa faci totul manual, nu exista un soft specializat care sa faca asta in locul angajatilor. uneori se sta la inchidere si 2-3 ore..peste program, ore care nu sunt platite suplimentar.
saptamanal angajatii sunt chemati la sedinte la sediul principal, iar sedintele au loc in timpul liber si nu esti platit in intervalul asta.
nu va recomand

tic tic Luni, 27 Octombrie 2014
iqbox are si a avut de a lungul vremii peste 200-300 angajati. dintre acestia, au postat aici feedbackuri 4-5 persoane...nu e nimeni care sa ne spuna si altceva? banuiesc ca astia 4-5 sunt cei mai frustrati ...probabil ca au fost dati afara...
stiti si cum se lucreaza? cum se cheama softul asta la care trebuie sa lucrezi manual? de ce stai 3-4 ore la inchidere? nu se castiga bonus din vanzari? eu am auzit de la ceva cunostinte care au lucrat la iqbox ca se castiga foarte bine...
Madalina Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Eu lucrez actual la iqbox , este adevarat ,este greu si se tipa se sta peste program sunt sedinte si asa mai departe , dar
Bani se castiga se ia minim 20 mil lunar ,minim ! Acolo sunt sefi carora le pasa , daca te imbolnavesti te suna si te intreaba daca ai medicamente . E ca o familie cu sefi cu tot ! Greu , e greu ,pt ca domeniul se numeste vanzari si numai cei buni au ce cauta acolo , la imchidere se sta ... Maxim 30 min daca stii ce sa faci si nu e adevarat ca nu te lasa in pauza . Cel mai probabil cei care comenteaza aici sunt cei care nu au reusit sa faca fata ,confunda munca , cu distractia ! A si inca o chestie ,tin la oamenii lor ,tot timpul promoveaza din interior
Mariana Duminica, 23 Noiembrie 2014
@madalina
"20 mil lunar ,minim" 1100 lei salariu fix + bonus - greseli = rar ajungi la aceasta suma.
"sunt sefi carora le pasa , daca te imbolnavesti te suna si te intreaba daca ai medicamente " - din contra am fost chemata la munca fiind foarte bolnava pe motiv ca nu are cine sa ma inlocuiasca, deci trebuie sa-ti planifici din timp zile in care o sa te imbolnavesti.
"domeniul se numeste vanzari si numai cei buni au ce cauta acolo" am avut colegi cu 12 clase, care nici dupa 6 luni nu stiau sa faca inchiderea.
"A si inca o chestie ,tin la oamenii lor ,tot timpul promoveaza din interior" - nu stiu care e definitia promovarii, avand in vedere ca este o firma medie iar oamenii de pe pozitiile de conducere au destula vechime.

@tic tac
"a avut de a lungul vremii peste 200-300 angajati" - cred ca avut peste 600, si apropo ti-ai pus problema , de ce a fost un flux asa imens de angajati?
Orielle Miercuri, 27 Iulie 2016
O să povestesc experiența mea recentă cu această companie. Am fost sunată și invitată la interviu pentru un post de ” assistant manager”. Dacă tot suna atât de pompos, am zis să fac o încercare și să văd despre ce e vorba. Nu am găsit pe nimeni la recepția etajului, așa că am luat loc pe hol. Aștept câteva minute și își face apariția o domnișoară din sala de alături care trece pe langâ mine și merge să regleze aerul condiționat. Pleacă și revine după alte câteva minute, întrebându-ma:
- ”Ai venit pentru interviu?
- Da, era stabilit telefonic de ieri.
- Și nu era nimei la recepție?
Nu, evident; altfel sosirea mea ar fi fost anunțată. Mi s-a părut total lipsit de profesionalism faptul că nu s-a prezentat. Anyway, intru într-o sală de interviu cu o altă domnișoară care, de data aceasta, a avut bunăvoința să se prezinte. Interviu relativ relaxat, tipic ( experiența anterioară, planuri de viitor, etc).n Din ceea ce mi-a descris ea, cerințele postului sunt de a lucra într-un magazin de-al lor, un fel de recepționer, dacă s-ar putea spune așa: pregătirea și printarea actelor pentru clienți, registre, comenzi și inventar pentru papetările, ocazional outbound calls prin care să le adresăm un chestionar clienților. Deodată, imi spune și salariul: 1100 ron și celebrele bonusuri care, citez: ”pot ajunge chiar și la 500 de lei”. În prima secundă am rămas fără cuvinte, crezând ca e o glumă; apoi m-a bușit râsul, m-am ridicat, i-am urat o zi frumoasă și am plecat.
Țin să menționez că nu am aplicat, ci am fost sunată, în condițiile în care in CV-ul meu, printre companiile listate se numără și CGS, unde am lucrat pe Engleză-Spaniola.
M-am simțit îndatorată și le-am trimis un mail în care i-am sfătuit să facă un background check al range-ului salarial pentru care au lucrat/ lucrează viitorii lor candidați.
Cam asta a fost experiența mea cu ea, regret că ca m-am dat jos din pat pentru o astfel de companie.
Orielle Miercuri, 27 Iulie 2016
Am uitat să menționez: experința vizează strict firma IQ BOX Telekom.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?