Forum despre Cosmote Romania


Compania Cosmote Romania a fost achizitionata de catre Telekom Romania Mobile Communications SA. Puteti impartasi in continuare experientele voastre aici.

Hello Luni, 9 Decembrie 2013
Am vazut un anunt pe ejobs Vanzari direct sales si telesales (persoane juridice)-Recrutare pentru Cosmo Telecom ,Compania: Orion Asig - Asistent in brokeraj srl..Sunt tot Cosmote?
B. Sambata, 14 Decembrie 2013
@Hello

Sunt parteneri Cosmote si Romtelecom. Am fost si eu la un interviu la ei si mi s-au parut incepatori; pe mine nu m-au convins ca desfasoara o activitate bine organizata.
User Miercuri, 8 Ianuarie 2014

Pana acum nimeni nu a oferit informatii perfect in concordanta cu ceea ce se intampla la cosmote. Avand in vedere ca am lucrat o perioada pentru ei va pot spune ca platesc putin : 1040 lei + bonuri (unul pe zi lucratoare, pe perioada concediului nu primesti,dar iti dau un spor de vacanta,mai exact contravaloarea bonului pe ziua respectiva). Targetul se face in primul rand pe vanzari, iar bonusul cel mic (75 de euro) este realizabil daca te zbati putin. In functie de vanzari creste si valoarea bonusului. Programul este flexibil, turele de noapte nu sunt obligatorii,daca le primesti le poti da unui alt coleg,iar tu poti venii de zi. Apeluri sunt foarte multe,deci pe langa vanzari trebuie sa ai grija si la durata efectiva a conversatiei,in caz contrar primesti mail pentru a reduce durata de apel. Oricum, nu-ti taie nimeni capul. La nivel de superviser-i nu e nimic special de reprosat. Ca mai exista uneori toane,asta e partea a doua. Oameni suntem,nu-i asa? Oricum ai sanse mari sa te intelegi cu ei,si sa te asculte daca ai o problema. Este un job potrivit pentru studenti,nu recomand sa faceti cariera aici. SIncer nu prea aveti cum,decat daca ramaneti pe aceeasi pozitie sau "promovati"la alt departament,dar tot pe acelasi salariu (filozofia in departamentul relatii clienti este ca toti suntem egali - ma intreb uneori daca l-or fi citit pe Marx :)) - si chiar daca treci pe alt departament si acumulezi si ceva vechime si cunostiinte ai aceeasi salarizare ca la inceput). Managementul este din ce am observat cam zero, doctrina acolo este : nu-ti convine,poti pleca altundeva (dar sigur ati mai auzit asta si prin alte parti. Probabil asa se invata managementul pe la ASE si pe la Spiru). Nu prea ai nimic de zis in legatura cu ce nu-ti convine. Bine,tu poti spune,dar ramane totul la nivelul respectiv. In concluzie nu este un job rau,poti invata lucruri destul de utile de aici,dar dupa o perioada de cateva luni o iei cu capul. Multe apeluri,te simti uneori si cam sclav (nu ca nu ai fi,si nu ca nu s-ar intampla la fel si in alte multinationale) si nu prea ai posibilitati de promovare,decat in cadrul aceluiasi departament pe aceeasi salarizare. Oricum,daca sunteti buni vanzatori o sa aveti viata buna aici :)

Razvan Luni, 10 Februarie 2014
Salut, am fost sunat pentru un post de agent vanzari la Cosmote. Cam care este nivelul de salarizare imi poate spune cineva.
Mersi.
ron Luni, 17 Martie 2014
la ce venit poate ajunge un Agent Servicii Client - Departament Activare Clienti?
un angajat Joi, 19 Iunie 2014
Buna, despre Oracle db admin, stie cineva ceva? Multumesc
Ana Luni, 11 August 2014
Salariu pentru Account Manager Vanzari B2B ?
eu eu Joi, 14 August 2014
Buna ziua , am si eu nevoie de un raspuns.Am fost ieri la cei de la cosmote pentru a mi se prezenta oferta de angajare , este 1000 ron si bonuri de masa , desi mi s-a spus ca este ...
Alin Joi, 13 Noiembrie 2014
Am fost la interviu in acesta saptamana salariu 800 plus bonuri de masa postul pe o perioada de 3 luni tb sa sunt clientii care nu si-au platit facturile etc. Accentul s-a va pun ...
marius Luni, 17 Noiembrie 2014
sE MAI LUCREAZA IN TURE DE NOAPTE?se lucreaza in zilele de sarbatoare legala gen 25 dec, 1 dec 1 ianuarie etc?

Compania Cosmote Romania a fost achizitionata de catre Telekom Romania Mobile Communications SA. Puteti impartasi in continuare experientele voastre aici.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?