Forum despre Creative Ideas SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 4 Iunie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Creative Ideas SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Creative Ideas.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

O Luni, 23 Iunie 2014

Sunt in constanta cautare de persoane care sa vina in internship cate 3 luni, neplatite bineinteles. Din cate mi-am dat seama, accepta cam pe oricine isi da interesul, ca sa fie constant persoane acolo care lucreaza gratuit. Nu iti asigura nimic in afara de un coltisor pe un birou intr-o camera cu alti 3-4 interni. A, si dreptul etern de a putea folosi baia si bucataria. Partea buna e ca programul pentru interni e de doar 4 ore pe zi, macar atat. Odata ajuns acolo, nu te poti astepta sa inveti nimic cu adevarat util despre PR si Marketing, pana la urma nu intereseaza pe nimeni soarta ta. Maxim, maxim, poate faci un tabel excel cu postari de facebook. Majoritatea timpului a trebuit sa scriu niste articole stupide (pentru SEO probabil).
N-am avut rabdare sa raman pana cand teoretic se faceau angajarile, oricum toate persoanele de acolo mi se pareau reci si neprietenoase.

Ana Luni, 27 Octombrie 2014
Subscriu O, este o pierdere de timp. Nu inveti nimic, nu fac angajari, doar te pun sa faci niste exceluri cu postari de facebook.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?