Forum despre Creative Luggage


ADMIN - undelucram.ro Luni, 2 Septembrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Creative Luggage, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Creative Luggage.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
AmMersLaInterviu Joi, 24 Aprilie 2014
Nu au nicio directie si niciun Dumnezeu. Nu au un plan strategic, nu au un mod de organizare si nici nu stiu exact ce le pot oferi clientilor sau incotro vor sa mearga (nu doar ca agentie ci si ei, ca oameni).
Se pozitioneaza ca o agentie de publicitate, care face tot ce inseamna online, dar daca clientul are bani, ii ofera tot ce vrea el si online si offline.
internship Marti, 3 Iunie 2014
Am fost la ei in internship si per total a fost o experienta placuta. Mi-a placut mult echipa, sunt oameni de treaba, muncitori, putin iesiti din comun. Volumul de munca mi s-a parut destul de mare, iar eu aveam o problema cu programul, deoarece mergeam si la facultate in acelasi timp. Avand in vedere ca internii nu sunt platiti, mi s-au parut putin exagerate pretentiile de a lucra chiar peste program uneori si a veni la lucru cate 8 ore in fiecare zi. In rest, am invatat foarte multe despre publicitate si m-am distrat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?