Forum despre Creative Online Network SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 21 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Creative Online Network SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Creative Online Network.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Bogdan Joi, 22 Mai 2014
Am fost la ei la un interviu. Mi-a placut ideea de a primi oameni fara experienta pt a ii forma. Dar, cand a venit vorba de salariu, managerul mi-a spus ca nu imi poate oferi mai mult de 1400 ron, in conditiile in care acei 1400 ron erau subventia primita de la stat pt angajarea unui absolvent. Apoi mi-a cerut sa imi iau 2 zile concediu de la job, sa merg acolo, sa facem putina practica si sa vedem daca putem colabora, deci nici macar sa vin pt ceva sigur. Deci, per ansamblu mi-a lasat o impresie foarte proasta.
spiridusul_galben Luni, 30 Iunie 2014
Mersul la firma asta e cam asa: se tin foarte multi programatori din astia incepatori de proba si daca nu stiu nimic ii dau afara. Salariile sunt mici cel mai mare am auzit ca e de 20 iar mie mi.au oferit 9. Contractul de munca se face pe o perioada de doua ore da tu muncesti 8.
Nu se lucreaza cu PHP ci cu un framework creat de tipul care mi-a tinut interviul in care se fac toate aplicatiile si care seamana cica cu Codeigniter...deci daca lucrezi cu asta si pleci in alta parte nu ai facut nici o afacere.
am inteles ca trebuie sa vorbesti cu clientul si ca nu faci doar php faci si html si css deci lucrezi de spargi pe bani putini.
Bogdan Joi, 24 Iulie 2014
Faza cea mai tare din interviu la mine a fost cand l-am intrebat pe cel cu care aveam interviu la ce se refera cu peste 5 ani experienta si peste 400 site-uri realizate, voiam daca se refera de fapt la experienta anterioara pe care o au oamenii din companie. Si el imi zice: 'Mai inflorim si noi ca peste tot. Noi aici avem doar studenti, care abia au terminat sau urmeaza.'....
cristian Marti, 18 Noiembrie 2014

Am lucrat la firma aceasta 3 luni. Muncesti de rupi, ramai peste program neplatit si au pretentii sa vii la servici si sambata si duminica. Uneori avea pretentii sa muncesti pana la 11 seara evident neplatit. Unul dintre cele mai mari salariuie de 25 de milioane, iar tipul merita cel putin 50.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?