Forum despre Cycle European SRL


Ana Luni, 20 Mai 2013

Eu am un interviu maine la ei.
Mi-au cerut lb engleza si m-au intrebat de salariu.
Am spus minim 1200 Ron si au spus ca este ok, ma incadrez. , postul este de receptionera.

cristi Duminica, 18 August 2013
Cycle mi se pare o firma serioasa si organizata sunt angajat de 1 ani si tot ce mi s,a promis mi s,a oferit , atat timp cat tu esti serios cu ei si ei la randul lor vor fi , in ceia ce priveste sal e mic dar pe parcursul timpului daca esti serios si ai rabdare totul o sa fie bine.
Alex Luni, 2 Septembrie 2013
A lucrat cineva pe postul de Customer representative pentru Talk Talk?
mister Joi, 31 Octombrie 2013
grecoteiul Luni, 10 Martie 2014

M-au chemat la doua interviuri si nu mi-au dat raspuns dupa nici unul dintre ele, desi persoana care se ocupa de asta mi-a promis un raspuns rapid.

Dan Miercuri, 23 Aprilie 2014
Salut,

Pe partea de financial aveti habar cat se castiga si cum e? Ma gandesc ca e cumva o diferentiere pe departamente acolo la ei. Pareri proaste sunt pentru toate? Nu e nicaieri ok?
Carmen Luni, 28 Aprilie 2014
Buna,pe 5 mai ar trebui sa merg pentru un interviu la Cycle pentru 'colectare debite si creante', aveti idee cum este si cum se plateste?
NICO Vineri, 2 Mai 2014

Buna ziua,
Atat ICAP cat si Cycle sunt doua multinationale cu un management performant si angajatii au o foarte buna educatie.Managerii au studii superioare si angajatii sunt de cea mai buna calitate .Salariile se negociaza si fata de alte call centere sunt mult mai bine cotate.Va recomand sa va angajati in aceste companii sunt stabile si pe termen lung puteti beneficia si de bonusuri substantiale.

Recuperator Miercuri, 14 Mai 2014

Am lucrat la Cycle - post de recuperator.
Salariile sunt mici pe call center in romana oriunde.
Supraveghetori si sefi ca peste tot. Si buni si rai.
Prinzi experienta cu vbitul la telefon si cam atat.
Nu prea ai unde sa avansezi sau sa inveti prea multe.
Cunosteam si ceva oameni de la Icap, firmele sunt la acelasi etaj.Cand vorbeam cu ei despre job, numai de depus Cv uri si interviuri auzeam. Nu prea erau multumiti.

scorpyonu05 Luni, 19 Ianuarie 2015
Salut,
Am fost chemat pentru postul de key account manager pe partea de risc financiar etc .stie cineva despre ce este vorba , ce se face salariu comision ?
iarina Joi, 7 Mai 2015
Salut,

Am sapt viitoare interviu pt Junior Business Information Analyst..dar la cate am citit pe aici imi vine sa il anulez. Imi puteti spune cv de salar, atmosfera?
Robert2014 Luni, 12 Septembrie 2016

Am lucrat la aceasta firma CYCLE din pacate am avut o experienta groaznica.
NU RECOMAND FIRMA
Salariu minim pe economie + minciuni despre bonus (pers de la HR iti va spune ca poti castiga 1000ron) nu vei lua decat 50-100ron maxim
O sa fi pus sa minti perosanele pe care le suni daca gresesc managerii sms-urile !!!
Sistemul de sunat se blocheaza frecvent - O SA FI PUS SA MINTI CA ESTE VINA TA !!!
Managementul este incompetent si va da vina mereu pe angajat (PE TINE) !!!
Ti se vor da avertismente/referate frecvent (stai mult la TOALETA ) !!!

vladh Marti, 20 Septembrie 2016

Am lucrat la CYCLE 6 luni si va spun sincer ca sunt neprofesionisti si fac presiuni asupra angajatilor sa munceasca sub un stres continuu. Impun angajatilor sa nu faca pauze intre actiuni tratand oamneii ca niste roboti. Calculatoarele sunt vechi, scaunele rupte, incomode. Pauze foarte mici (20 min pauza de masa) neavand timp sa mananci. Daca intarzii putin incep sa te ameninte cu referatul. Salariul este foarte mic , plecand de la 8.50 lei si in 3 ani ajungi la 1000 lei daca vor superiorii. Bonusurile sunt niste minciuni pt ca nu se acorda. la interviu te mint ca iti mareste salariul la 3 luni, ceea ce nu se intampla in realitate. Salariul acesta de mizerie il pun la timp intr-adevar. E un stres permanent generat de superiori. Locul de munca se afla in Voluntari si daca stai in Berceni faci 1,30 min metrou + autobuz. program de la 8.30- 17.10 sau 11. 20.10. Oamenii sunt tratati ca niste obiecte si ca niste roboti in fata unui calculator. Se asculta toate apelurile si dupa evaluare iti spune ca nu faci aia si aia si tot asa. Va recomand sa evitati aceasta firma. Daca intarzii la munca 5 sau 10 min te obliga sa recuperezi stand in plus la munca. Majoritatea care se angajeaza stau maxim 3 luni, nu mai vb ca sunt multi care pleaca in prima luna. Altii vin la induction prima saptamana si nu mai vin. Promovare nu exista!!! Sunt 90% agenti.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?