Forum despre Daedalus Consulting


palade Miercuri, 6 Noiembrie 2013
a lucrat cineva la ei sau a fost vreunul dintre voi la interviu?
ce stiti despre ei?
maria Miercuri, 8 Ianuarie 2014
Ce stiti de postul de programator? Salariu, interviu, conditii de munca....
Cls Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Si eu sunt curios pentru postul de programator - suport date... De doua saptamani ma tot cheama. Am inteles ca interviul dureaza cam 2 ore, in prima parte te supune unei testari si apoi stai de vorba cu reprezentantul R.U. Poate ajung azi si revin cu detalii.
Cls Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Revin. Dupa 8 ore de munca, am fost azi la ora 17:00 la interviul pentru postul de programator - analist date. Am primit un test de logica matematica cu 10 intrebari tip grila cu un singur raspuns corect, pentru care aveam la dispozitie 40 minute. Dupa ce mi-am stors mintea am mai primit un test de perceptie vizuala (pe foaie plina cu cifre trebuia sa pun x pe cifra 2 daca era intre doua cifre impare si pe 7 daca este intre doua cifre pare). Se pare ca m-ai urmau teste, insa am fost anuntat ca la primul test am raspuns corect decat la 4 intrebari ( as fi vrut sa aflu si unde am gresit, dar... ). Ce nu mi-a placut : Tipa de la receptie a fost draguta m-a condus intr-o camera unde am stat singur sa completez testul, dupa ce l-am terminat am iesit din incapere dar nu puteam sa ajung la receptie ca aveam neoie de card de acces. Vazand ca majoritate erau stresati in fata calculatoarelor, m-am dus la o domnita care statea la taclale cu inca 2. Am rugat-o frumos sa ma ajute, la care ea cu un aer foarte superior imi spune sa ma duc la altcineva. Pentru atitudinea domnitei, ma bucur ca nu am fost admis si nu-mi este colega. Raman la actualul job si sper in continuare la un viitor mai bun. Succes voua!
Maria Joi, 10 Aprilie 2014
Ce stiti de postul de programator? Cum este interviu? Salariu..... Postul il vad aproape in fiecare saptamana pe site si imi pun ceva semne de intrebare.
Angela Sambata, 12 Aprilie 2014
A fost cineva la testarea de logica matematica pentru postul Analist marketing- prelucrare date? In ce anume consta
A. Duminica, 27 Iulie 2014
Buna! am fost saptamana trecuta la un interviu pentru un post part time. Pentru cei care lucreaza acolo este adevarat ca nu sunt proiecte si se sta acasa? merita incercat?
cris Luni, 28 Iulie 2014
A fost cineva la testare?in ce consta?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?