Forum despre DaJobs (DA SRL)


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 12 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma DA SRL (DaJobs), informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de DaJobs.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Ioan Joi, 22 Mai 2014
Am aplicat ieri pe 21.05.2014 si am fost sunat azi cu oferta.Am vorbit cu un domn cam de varsta mea(28).Nu s-a prezentat,dar dupa ce l-am intrebat, mi-a zi ca-l cheama Robert.Si mai cum, l-am intrebat.....-mmmm >..... Baha :-).Mi-a explicat el baiatul ca trebuie sa dau niste banuti inainte,vreo 360 de lei,normal intr-un cont.Nu e nevoie de interviu ,trimiti poze :-) .I-am explicat de teama sa nu-mi iau teapa si omul a incercat neconvingator sa-mi dea incredere.Am cautata pe internet dupa CUI si am gasit asta despre firma : http://www.listafirme.ro/da-srl-827262/ .Firma se ocupa cu reparatii de masini .
robert ... cel cu care a vorbit Ioan Joi, 12 Iunie 2014
In primul rand o firma poate avea mai multe domenii de activitate.
Selectia peroanelor se face pe baza de dosar, pe angajator il intereseaza sa ai cazier curat si sa vorbesti engleza, ne lasa pe noi sa selectam personalul.
Stefan Marti, 17 Iunie 2014
E clar daca au cerut bani sa fie virati in cont.Asa sta treaba ,cititi si tineti minte ca legile din Romania sunt varza:
-360 ron teapa
-te duci la garda nu te ajuta cu nimic
-te duci la opc le da o amenda
-nu au termen limita la platit amenda deci ii doare in ...
-pt. inselatorie asta trebuie sa ii actionezi in instanta,te costa minim 700 de roni avocatul,
trebuie sa fii retardat sa cheltui mai multi bani decat ai fost tepuit pentru dreptate
-banii ii trimiti intr-un cont random a vreunui prieten/ asociat al lor,in caz de interogare e perceput drept donatie deci iar fail
-daca ii dai in judecata si castigi procesul,te ajunge cam 1000 de roni dar castigi eventual si inutil,de ce?pt. ca dupa ce castigi procesul trebuie sa platesti un executor judecatoresc ,ala poate sa ia bani de pe firma daca are un cont deschis si doar asa,problema e ca nu o sa gasesti niciun ban in conturile lor si nici nu au pe ce pune sechestru.
Concluzie:Daca vrei sa traiesti bine si sa faci bani rapid,joaca-te ca un demon cu nevoile oamenilor,ia-le la saraci ultimul ban si ultima speranta odata de a castiga o paine,trebuie sa iti faci firma si sa dai tepe pe servicii pe sume mici.Aceasta este o practica in Romania si multe firme cu diverse activitati se ocupa cu asta.O firma serioasa nu ar cere bani sa iti gaseasca loc de munca ci sunt platiti de angajatori pentru recrutare,ei ar trebui sa se ocupe doar de cv,dosar(asta il faci singur si il dai la firma) si o posibila testare si nu te costa nimic.Daca nu ma credeti verificati firme gen Addeco sau Edurom.
Aveti grija si va doresc sanatate in gasirea unui loc de munca si tepuitorilor le doresc sa le dea Dumnezeu sanatate dupa faptele lor!
Am uitat sa spun,dupa ce tepuieste un numar de n oameni si strange o suma de te doare capul,roaga alt prieten sa isi faca firma si fac acelasi lucru in alt oras pana ce strang destui bani si pleaca in alta tara sa traiasca bine tare.
Verificati pe google firme de recrutare care tepuiesc sa vedeti ca acelasi e sistemul
ccei de pe forum daca nu postati aces anunt inseamna ca nu aveti inima si va amuza nenorocirile altora
Amadeo Dascalu Miercuri, 3 Septembrie 2014
Buna ziua dragilor. In primul rand trebuie sa va spun motivul pentru care aleg sa fac un feedback atat de rapid si oarecum negativ firmei DaJobs cu sediul in Vaslui. La fel ca si ...
Amadeo Joi, 4 Septembrie 2014
By the way as vrea sa mai subliniez un amanunt inainte sa plec la serviciu. Daca tot platiti biletul cu 10-12 zile inainte nu dati 1300 de lei. E o exagerare! Cu zece zile inainte ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?